Announcement

Collapse
No announcement yet.

Week 21 (14. March - 20. March)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Week 21 (14. March - 20. March)

Ma ok je, psujem i ja kad me ovi moji pacenici iznerviraju (al' se obicno to ne proteze na 4-5 strana h5g6k8 ), ova "opomena" je pre svega zbog onog posta prema bledom, necemo da se vredjamo jbg, svako ima pravo na svoje misljenje. @(*6sd$%
    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Pravda za Bledog *%54a $#^%RT

Comment

Haha, ma opusteno. Salimo se malo, moras malo da pecnes rivala $#^%RT

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=3377.msg270268#msg270268 date=1300372710]
          Ma ok je, psujem i ja kad me ovi moji pacenici iznerviraju (al' se obicno to ne proteze na 4-5 strana h5g6k8 ), ova "opomena" je pre svega zbog onog posta prema bledom, necemo da se vredjamo jbg, svako ima pravo na svoje misljenje. @(*6sd$%
          [/quote]

Zivela demokratija. $#^%RT T Mac za preCednika!

Opasan bledi, voli da se pecka sa rivalima. $#^%RT

Comment

Zna da zavuce,onako profesorski

Elem da ne bi bio spam,mozda veceras necu ni gledati NBA,zavisi od MM-a ali ako budem gledao to ce biti duel Derricka i Derona $#^%RT

Comment

Mora malo $#^%RT Kad nekome prozoves omiljenog igraca posle poraza njegovog tima, mora reagovati tako $#^%RT
              Zato necu vise, od sada samo argumentovane stvari $#^%RT

Veceras gledamo Bullse, Noah bi trebalo da igra, kao i Boozer, mada je Noah sigurniji. @(*6sd$% Videcemo ko ce nastaviti pobednicku seriju +*@WT*48*

Comment

Ja jeste da gotivim Bullse,ali mislim da cu do kraja sezone u svakoj tekmi navijati za Netse...samo da zadrze Derona +*@WT*48*

Comment

sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Philadelphia nastavlja da igra sjajno, jbt pocinjem da se pitam da li je bolje da zakacimo u PO-u njih ili NY...
                    Mada u svakom slucaju se treba boriti svom snagom za to prvo mesto, Indiana ili Charlotte nemaju tu sta da traze.

EDIT: I ako moze neka analiza ko je gledao Miami sinoc, bilo bi lepo da se u kracim crtama napise utisak posle svake utakmice koju je neko odpratio. @(*6sd$%
                    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Denver igra sjajno otkako je otisao Melo #$&+|r. Mozda, da su ga trejdovali ranije, bi imali sanse da sustignu Thunder... Ovako ce biti tesko, ali nije nemoguce, pogotovo ako Westbrook krene da igra kao ranije $8#a
                      Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Evo sad bas citam da je Battie imao jedan bolestan nameran faul na Blake-u i da se ovaj po prvi put ove sezone bas jako iznervirao i da je hteo da ga udari, ali Foye je na svu srecu bio blizu da ga odvuce...
                        Moram probati da nadjem snimak na YT-u...

Evo ga %QWT&W

Blake Griffin Ready To Fight Tony Battie For Alleged Flagrant Foul. Sixers Coach Ejected 3/16/2011

sigpic

Comment

Evo ja cu da napisem nesto o Majami-OKC %QWT&W

Ista utakmica kao protiv Portlanda...Majami je igrao solidno prvo poluvreme,imali su par dobrih odbrana koje su proizvele dobre kontre i zato je na poluvremenu bilo egal...U drugom poluvremenu je Majami bio ocajan,a OKC nije mogla da promasi nista...Ibaka sjajan u skoku,pogotov ofanzivnom,Durant neprimento dao 29 poena,cini mi se...Vidi se da ce OKC biti zajeban sad sa Perkinsom i Mohamedom,kojeg svi podcenjuju...Majamijeva velika trojka losa,da ne kazem ocajna...Osim Bosha(u prvom poluvremenu) nista nije valjalo...ne znam kako OKC nije ubedljivije pobedio %QWT&W

Eto $#^%RT

Comment

Ali, ono kucanje Wadea je potez sezone, sem ako neko ne resi finale sutem u poslednjoj sekundi (recimo Rose <wicked>),ili nesto bas epohalno tog tipa.
                            Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Miami se mnogo muci u pozicionom napadu. Kada je to tranzicija i trcanje nema bolje ekipe, ali kada se dodje do halfcourt 5 vs 5 igre nastaju veliki problemi... Bas zato i mislim da ove sezone ne mogu do titule, poznato je da se tamo igra sporija kosarka i da je mnogo manje prilike za kontre.
                              sigpic

Comment

I za mene je Wade-ovo kucanje za sad bez dileme potez sezone +*@WT*48*

I ja mislim isto sto sam mislio i pre pocetka sezone...da Majami ove nece moci da osvoji,sledece iskreno mislim da bi mogli...Naravno ako se Wade i James ne pobiju...ali stvarno mi se cini da nema tu problema sa hemijom...tako bar izgleda +*@WT*48*

Comment

Working...
                                X