Announcement

Collapse
No announcement yet.

COMMERCIALBANK GRAND PRIX OF QATAR 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: COMMERCIALBANK GRAND PRIX OF QATAR 2011

U jeee, dobri ovi dugacki postovi %QWT&W
    Jedini nacin da postanes mudriji je da nadmudris mudrijeg protivnika.

Comment

Yamaha, ja sam te vec zamolila da pokusas da budes pazljiviji prilikom biranja reci.
      Ovde su pravi zaljubljenici moto-sporta, navijaju za razlicite vozace, ali postuju sve. Svi vozaci motogp-a, su izuzetni i zasluzuju postovanje.
      Takodje, clanovi ovog dela foruma su odlicni poznavaoci ovog sporta, i mi se medjusobno uvazavamo, bez obzira sto smo fanovi razlicitih vozaca.
      Vise tolerancije i medjusobnog postovanja, pozeljno je, a i neophodno. Samo tako mozemo pokazati da smo civilizovani i kulturni ljudi, a ne neki divljaci, koji su tek sisli sa planine.
      Slobodno iskazi svoje misljenje, ali bez vredjanja.Ovakve reci ne prilice nekom ko iole drzi do svog dostojanstva.

Comment

Yamaha, drago mi je sto si na forumu i sto pises kilometarske postove u objasnjavanju svog stava, imas znanje tumacis ga na svoj nacin sve odlike jednog forumasa.

Zamolio bih te samo da se okanes nacionalnog, etnickog i sl nacina vrijedjanja bilo koga jer to nema nikakvog smisla i takve psotove cu da sankcionisem. Dakle uredu je da ne volis Valentina i irazavas svoj stav samo nemoj da vrijedjas. Ja ne volim Lorenza ali ipak ne koristim nikakve pogrdne izraze za njega.

Sto se tice njegove karijere i prljave proslosti jako me nasmijao nacin na koji tumacis njegove poteze i mogu samo reci tj citirati Shekspira: "I djavo moze da cita bibliju u svoje svrhe". Tvoj nacin je jako zabavn iako po meni neispravan.
        Btw bio si u piceriju? Kakav je ambijent? Imas slike?
        [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Jos jedna stvar zaboravih da pozelim Miss Poison dobrodoslicu nazad.

Djuka vidio sam tvoj posto samo nisam imao vremena da odgovorim tako da veliki pozdrav i tebi.
          Napisao sam vec da me Lorenzo nimalo nije iznenadio i da je pobjedu uzeo ne bi me iznenadio.

Comment

[quote author=Sandra#46 link=topic=3376.msg276264#msg276264 date=1300883754]

skoro svima je jasno da si nevest provokator,sa namerom da unosis zle relacije medju clanove foruma,ne bi li se isti,mozda, ugasio.

[/quote]

Po meni ovo je jako tesko da se desi,jer se ovde vecina druze minimum 1 god i dobro se poznaju.
            I sto je jos bitnije meni su najbolji drugari ovde oni koji u sustini ne mogu da podnesu mog favorita,pa ko zna,mozda se i zato super slazemo. %QWT&W

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=3376.msg276290#msg276290 date=1300885264]

Djuka vidio sam tvoj posto samo nisam imao vremena da odgovorim tako da veliki pozdrav i tebi.
              Napisao sam vec da me Lorenzo nimalo nije iznenadio i da je pobjedu uzeo ne bi me iznenadio.
              [/quote]

Iskreno ni ja se nisam iznenadio jer je trka naeto sasvim drugo od treninga i kvalifikacija.

A sad molim te nemoj da se ljutis ovo njie nista zlonamerno,naprotiv bas mi je simpaticno.
              U petak ili subotu kad smo zapoceli zustru raspravu i salu na racun Dania posle trke ti nisi bio tu i zato sam prokomentarisao gde si.Jer si prosle godine uglavnom opominjao na takve komentare da se nepisu pa nam ti ovde dodjes ko TATA,ne ovo,ne ono,pazi na ovo ,pazi na ono.... h5g6k8

Comment

Hahahahahah, nisam stigao to da vidim.

U svakom slucaju sto se tice Dania razumijem njegov problem. Al je lose sto ga ima sve godine na pocetak sezone. Ne znam kako ce se to svidjet celnicima Honde. Mada Sigurno ce im se vise to svidjeti nego Dovi koji je btw ostao u HRC timu ove godine samo zbog toga jer ima ugovor da ostane. Kejsi je trebao da uzme lagano njegovo mjesto. Ako se Simonceli odlicno pokaze ove godine ode Dovi lagano a mozda i Pedrosa jer bih rekao da mu je ovo poslednja shansa da uzme titulu.

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=3376.msg276324#msg276324 date=1300888731]
                  Hahahahahah, nisam stigao to da vidim.

U svakom slucaju sto se tice Dania razumijem njegov problem. Al je lose sto ga ima sve godine na pocetak sezone. Ne znam kako ce se to svidjet celnicima Honde. Mada Sigurno ce im se vise to svidjeti nego Dovi koji je btw ostao u HRC timu ove godine samo zbog toga jer ima ugovor da ostane. Kejsi je trebao da uzme lagano njegovo mjesto. Ako se Simonceli odlicno pokaze ove godine ode Dovi lagano a mozda i Pedrosa jer bih rekao da mu je ovo poslednja shansa da uzme titulu.
                  [/quote]

Po meni dovi nema sanse za titulu,ali da je tu Hondu dobio neki bolji vozac na primer Spis e to bi vec bila druga prica.

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=3376.msg276324#msg276324 date=1300888731]
                    [/quote]Ispada da je Pedrosa napravio sam sebi medvedju uslugu sto je bio onako dominantan u mladjim kategorijama.Od njega su svi ocekivali da bude taj koji ce se boriti sa Rosijem i koji ce dominirati ali osim toga da na jakoj masini moze odlicno da startuje i nestane u daljini 2-3 puta u sezoni nista nije pokazao.Svi su u njemu videli sampiona,mozda je i preveliki pritisak razlog sto nije vise uradio.Talenta ima to stoji,ali ne moze nista bez mentalne snage.Inace se ne slazem sa komentarima da nece nista moci na 1000 kubika.2006 je u svojoj prvoj sezoni najjace klase na 1000 kubika zabelezio 2 pobede,doduse i tad je imao izuzetnu masinu ali ima je i Dovi pa je za 2 sezone zabelezio samo 1 pobedu.Stoji da ce Dovi najverovatnije leteti ako se Simonceli pokaze a za Pedrosu je isto moguce da nece jos dugo biti u Repsolu.Ne znam do kada ima ugovor ali cini se da Honda zeli one koji ce da se bore za titulu i da nece imati strpljenja ni za koga,bar neki moj utisak.
                    sigpic

Comment

I tako mi zadjosmo u neke teme koje nemaju veze sa katarom niti trkom u kataru. Dragi i voljeni sledeci post koji vidim a da nema veze sa katarom ode na delete. Prepucavanja u koje ste skole isli na PP molim.

Hvala unaprijed.

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=3376.msg276412#msg276412 date=1300902617]
                        I tako mi zadjosmo u neke teme koje nemaju veze sa katarom niti trkom u kataru. Dragi i voljeni sledeci post koji vidim a da nema veze sa katarom ode na delete. Prepucavanja u koje ste skole isli na PP molim.

Hvala unaprijed.
                        [/quote]Moze li neko da mi objasni, o cemu se ovde radi? &%@5w8&*

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=3376.msg276544#msg276544 date=1300912295]
                          Moze li neko da mi objasni, o cemu se ovde radi? &%@5w8&*
                          [/quote]

LL poceo da zavodi red :.8-] ,nema vise zezanja!!!! h5g6k8 h5g6k8 h5g6k8

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=3376.msg276544#msg276544 date=1300912295]
                            Moze li neko da mi objasni, o cemu se ovde radi? &%@5w8&*
                            [/quote]
                            LL je vec obrisao neke postove koji nisu bas primereni za ovu temu i koji su vise najobicnija rasprava izmedju 2 osobe.
                            sigpic

Comment

[quote author=S-Nash link=topic=3376.msg276550#msg276550 date=1300913420]
                              LL je vec obrisao neke postove koji nisu bas primereni za ovu temu i koji su vise najobicnija rasprava izmedju 2 osobe.
                              [/quote]

Jeste to rasprava,ali da li ce biti izmedju 2 osobe ili 10 ljudi to je sasvim sve jedno.
                              Jel se tice GP-a???Tice se,prema tome ja mislim da su ti postovi neargumentovano izbrisani.
                              Ne kazem ja da ovde ima gluposti koje se ne ticu GP-a i trebalo ih je izbrisati,ali vecinu nije.

Comment

Nije obavezno da se samo o gp-u raspravlja. Moze povremeno da se napise i nesto drugo, nesto pametno, sto nam svima moze koristiti.
                                Neki savet, neka preporuka, bilo sta, osim vredjanja, bilo koje vrste.
                                Posto ne znam sta su ti clanovi pisali, ne mogu da komentarisem da li je to trebalo obrisati. +-*^%*

Comment

Working...
                                X