Announcement

Collapse
No announcement yet.

COMMERCIALBANK GRAND PRIX OF QATAR 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: COMMERCIALBANK GRAND PRIX OF QATAR 2011

Posto Elias ne moze da postigne radnu temperaturu zadne gume i ne moze da izvuce maximum iz te masine neka stavi meksu komponentu,tako ce biti medju najboljima bar pola trke. h5g6k8

Comment

[quote author=predraggp link=topic=3376.msg272632#msg272632 date=1300554234]
      Prvi put pisem jer sam frustriran komentarisanjem.
      Ako se vec komentatori ne razumeju u nesto onda to ne treba da spominju.
      Citiram "Motor mu je zaigrao, ocigledno je da mu je ogibljenje lose podeseno". Ocigledno je bilo da je covek pretera pa je motor krenuo da proklizava. Vi niste inzinjeri u nekom timu da biste procenili da je ogibljenje lose. ili ako se vec razumete potkrepite to cinjenicama.
      Onaj drugi, nemislim na Ercega kaze da vec vidi Markeza u moto gp-u sledece god. ako se iole razumete u trke shvaticete da honda nikad ne bih povukla 17-togodisnjaka u tako jak sampionat tako rano medju one vukove jer bi tako mlad "izgoreo". Markez ce biti u moto2 jos minimum par god da skuplja iskustvo i da se kali.
      Kaze se ram a ne sasija (sasija je izraz koji se koristi u automobilizmu).
      toliko toga ima da se kaze jer je ovo sampionat prototipova , toliko novina, tehnickih zanimljivosti ali ne, mi u cetvrtak slusamo kako Andrea Ianone ima mnogo lep broj 29 i kako tamo neki vozac ove godine vozi beli motor a ne crni koji je vozio prosle.
      Slusao sam ercega u cetvrtak, covek ne zatvara, pricao je 15 min bez da je udahnuo vazduh. sada bi neko rekao da je to pohvalno, ali da me je neko pitao sta je covek ispricao za 15min ja ne bih znao da kazem. to se zove prazna prica.
      Meni netreba da mi neko kaze sta se desava na stazi, da mi procita vreme kruga koje pise na ekranu vec ono sto se desava van staze.
      Mozda je ovo ok za pocetnike ali za nas stare znalce motogp masina ovo je jako lose. Jako sturo sa informacijama ali opet sa druge strane mozda je i bolje ovako nego da se dohvate necega sto ne znaju pa da bude jos gore.
      Ima li jos neko u ovoj zemlji ko zna da komentarise moto trke?
      Pitanje za komentatore. Da li ste ikada u zivotu vozili motor, makar to bio i skuter od 50 kubika????
      I na kraju okanite se price koju toliko forsirate da Elias ne moze da zagreje gumu zato sto toliko visi sa motocikla apsolutno netacno.
      [/quote]
      Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

Manje vise ocekivane kvalifikacije, vecina potvrdila tempo koji znamo da imaju, bilo da su brzi ili spori. Casey apsolutni favorit sutra, osim u slucaju da pogresi. Mislim da cak i da Pedrosa startuje kako zna, nece dugo izdrzati napred. Lorenzo je tu, verovatno ce na podijum, mada bih voleo na trecoj stepenici Simoncelija. A Vale... Bice mu jako tesko, ocigledno je da taj Ducati kaska, kako mu doda gas motor seta nehumano, gubi zadnji kraj, ili mu je prednji tocak u vazduhu. Cini mi se da je bio na jos boljem krugu kad je naleteo na Eliasa, ali ko zna sta bi bilo i nema svrhe sad diskutovati. Mislim da ce skinuti Dovija, Kracloua i Barberu lako, na cisto iskustvo, sve dalje je cist dobitak. Mislim da je za sampionat mnogo bitnije da ne gubi mnogo bodova da ne ulazi u preterane rizike, i da ostale ne zavrsavaju bas sve trke. Sve u svemu, tesko ne i neresivo. Avanti Vale! h5g6k8
        Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Veliki sam Rosijevac ali nista nije vecno to mora da bude svima jasno. Svaka cast Kejsiju...A televizijska kuca "Sport klub" me opet razocarala, ajde da igra Djokovic pa i da razumem sto su morali ranije da se odjave ali ovako... +-*^%*

Comment

• Comment

[quote author=Bosko link=topic=3376.msg272697#msg272697 date=1300558255]
              Veliki sam Rosijevac ali nista nije vecno to mora da bude svima jasno. Svaka cast Kejsiju...A televizijska kuca "Sport klub" me opet razocarala, ajde da igra Djokovic pa i da razumem sto su morali ranije da se odjave ali ovako... +-*^%*
              [/quote]

Postoje jasna prava i obaveze kada potpises ugovore za prenose. To je deo dobre saradnje. Dogadjaji se moraju emitovati u celini ili do ili od odredjene tacke, najvise zbog sponzora, kako onih koji se reklamiraju na dogajdajima, tako i onih koji se reklamiraju kod tebe na televiziji. Pretpostavljam da Indian Wells iz gore pomenutih razloga trazi da se prenose i zagrevanja igraca i takve stvari (imam malo iskustva u toj tematici), a moraju i da puste svoj reklamni blok. Iz ovih razloga vecina sportskih televizija ima vise kanala, ali je jednostavno bilo premalo materijala da se to prebaci na drugi kanal. I meni je zao sto nisam video highlights i konf za medije ali sta je tu je. Uz to video si sve sto se tice rezultata, taman kada su se odjavljivali svi su zavrsili poslednji krug i znao si poredak.
              Ne zelim da glumim drvenog advokata SK, ali mora da ti bude jasno da oni postoje na trzistu, i da bi mogli da odrze saradnju sa onima koji prodaju prenose i sponzorima, mora se ponekad zrtvovati nesto sadrzaja. Pozdrav i uzivaj u trkama.

Comment

Da se ne zavaravamo vise! Rosijevo rame nema blage veze sa njegovim losim vremenima. Jednostavno ovaj Ducati je totalno neupravljiv motor. Pogledajte Haydena... njemu nista ne fali, a voznja blagi uzas.
                http://www.youtube.com/watch?v=UYxxg...eature=related

Comment

[quote author=nnebojsa link=topic=3376.msg272727#msg272727 date=1300559778]
                  Da se ne zavaravamo vise! Rosijevo rame nema blage veze sa njegovim losim vremenima. Jednostavno ovaj Ducati je totalno neupravljiv motor. Pogledajte Haydena... njemu nista ne fali, a voznja blagi uzas.
                  [/quote]

Rossi i Heyden nisu jedno ni drugo ni treće.
                  Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

[quote author=nnebojsa link=topic=3376.msg272727#msg272727 date=1300559778]
                    [/quote]

ja se ne bih slozio sa tim, a iz jedinog razloga jer sve te masine su zveri za voznju, i najmanja stvar (bez obzira na profesionalnost i iskustvo) moze da smeta u voznji i da da losije rezultate. ne zaboravi da si ti operisao rame gde bi sad bio??? Jos bi bio na rehabilitaciji i keva bi ti donosila dorucak u krevet :.8-] , a ni na kraj pameti ti ne bi palo da se trkas. Imas los dan, los rezultat, zeznula te dvojka, los rezultat..itd. Ja sam ocekivao bar 5 mesto za trku, ali to je problem, svi zaboravljamo da je on covek od krvi i mesa kao i svi mi a ne bog. Tako da ima vremena za sve jos ni trka nije krenula cek malo @(*6sd$% (deo za posledni krug za kvalifikacije mi se dopao jer je obisao 3 vozaca koja su takodje jurila brzo vreme, a mislim (mislim) da su ispred njega sutra za trku) tako da ne otpisujemo Docu jos +*@WT*48*

Comment

[quote author=NebojsaNS link=topic=3376.msg272718#msg272718 date=1300559229]
                      Postoje jasna prava i obaveze kada potpises ugovore za prenose. To je deo dobre saradnje. Dogadjaji se moraju emitovati u celini ili do ili od odredjene tacke, najvise zbog sponzora, kako onih koji se reklamiraju na dogajdajima, tako i onih koji se reklamiraju kod tebe na televiziji. Pretpostavljam da Indian Wells iz gore pomenutih razloga trazi da se prenose i zagrevanja igraca i takve stvari (imam malo iskustva u toj tematici), a moraju i da puste svoj reklamni blok. Iz ovih razloga vecina sportskih televizija ima vise kanala, ali je jednostavno bilo premalo materijala da se to prebaci na drugi kanal. I meni je zao sto nisam video highlights i konf za medije ali sta je tu je. Uz to video si sve sto se tice rezultata, taman kada su se odjavljivali svi su zavrsili poslednji krug i znao si poredak.
                      Ne zelim da glumim drvenog advokata SK, ali mora da ti bude jasno da oni postoje na trzistu, i da bi mogli da odrze saradnju sa onima koji prodaju prenose i sponzorima, mora se ponekad zrtvovati nesto sadrzaja. Pozdrav i uzivaj u trkama.
                      [/quote]

Ocigledno je da drugacije gledamo na jedan isti (nazovimo ga) problem. Ja redovno placam kablovsku, a ispada da placam nesto sto necu da gledam, te pare valjda idu i SK. Ok, televizija zivi od reklama ali jedna SPORTSKA televizija da pred sam kraj sportskog dogadjaja prikazuje reklamu za viagru-to mi kao gledaoci ne zasluzujemo. I opet kad sve saberes i oduzmes, ja (mi) ostali smo i bez para,a jos i nismo videli ono sto smo hteli. Nemam Nebojsa stvarno nista protiv tebe ovo pisem iz razloga sto se nadam da ce neko i sa SK ovo videti i da ce poduzeti nesto povodom toga. Pozdrav

Comment

Ne zaboravite da njega lece vrhunski lekari i zato on se toliko brze oporavlja od obisnih smrtnika.
                        Ne moze njemu da ceprka po kostima bilo ko,kao i svakom vrhunskom sportisti.

Comment

[quote author=Valentino Rossi #46 link=topic=3376.msg272733#msg272733 date=1300560106]
                          Rossi i Heyden nisu jedno ni drugo ni treće.
                          [/quote]
                          [quote author=Valentino Rossi #46 link=topic=3376.msg271428#msg271428 date=1300463442]
                          Nemora bit u top formi da pobjedi
                          [/quote][/quote]
                          [quote author=Valentino Rossi #46 link=topic=3376.msg271251#msg271251 date=1300449035]
                          Rossi win ;) $%&5/
                          [/quote]
                          [quote author=Valentino Rossi #46 link=topic=3376.msg270689#msg270689 date=1300393509]
                          Ja sam lorenzov fan uveliko navijam za njeg da padne
                          [/quote]
                          [quote author=Valentino Rossi #46 link=topic=3376.msg270402#msg270402 date=1300384006]
                          Sve pohvale za Rossija ;)
                          [/quote]
                          &8@^J
                          Ovo su tvoji zadnji postovi?! Ne znam o cemu bih s tobom mogao da pricam...
                          http://www.youtube.com/watch?v=UYxxg...eature=related

Comment

[quote author=Culi link=topic=3376.msg272736#msg272736 date=1300560363]
                            ja se ne bih slozio sa tim, a iz jedinog razloga jer sve te masine su zveri za voznju, i najmanja stvar (bez obzira na profesionalnost i iskustvo) moze da smeta u voznji i da da losije rezultate. ne zaboravi da si ti operisao rame gde bi sad bio??? Jos bi bio na rehabilitaciji i keva bi ti donosila dorucak u krevet :.8-] , a ni na kraj pameti ti ne bi palo da se trkas. Imas los dan, los rezultat, zeznula te dvojka, los rezultat..itd. Ja sam ocekivao bar 5 mesto za trku, ali to je problem, svi zaboravljamo da je on covek od krvi i mesa kao i svi mi a ne bog. Tako da ima vremena za sve jos ni trka nije krenula cek malo @(*6sd$% (deo za posledni krug za kvalifikacije mi se dopao jer je obisao 3 vozaca koja su takodje jurila brzo vreme, a mislim (mislim) da su ispred njega sutra za trku) tako da ne otpisujemo Docu jos +*@WT*48*
                            [/quote]

Slazem se sa vecim delom sto si rekao, ali i moj imenjak ima pravo, motor je jednostavno los. Pogledaj najbrze krugove, Ducatija nema, a odmah se vidi da je motor nestabilan, i da se svi bore s njim, bilo da se radi o fabrickom timu ili privatnicima. Barbera je jedino bolje plasiran kao 6, sa pola sekunde ispred Valea. Ne verujem da Rossiju ta povreda odnosi vise od pola sekunde, mada je moguce da se varam.
                            Tako da je kombinacija tih faktora, ali je tesko reci da bi sad Rossi bio drasticno bolji da nije ramena. A Haydenova vremena nisu toliko merodavna, prosle godine kad je Stoner kidao, Nicky je bio na sredini grida, ili pri kraju. Meni je bolji reper Randy De Punniet, koji je strucnjak za kvalifikacije, pa je bio 11. Kao sto rekoh, Barberi svaka cast, ali to ce pre biti incident, nego trend, poput Valentinovog 5. mesta na FP1. Pogledajte proizvodjace na listi vremena i sve ce vam biti jasno.
                            http://www.motogp.com/en/Results+Sta.../QAT/MotoGP/QP

Comment

[quote author=nnebojsa link=topic=3376.msg272754#msg272754 date=1300561160]
                              &8@^J
                              Ovo su tvoji zadnji postovi?! Ne znam o cemu bih s tobom mogao da pricam...
                              [/quote]
                              Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

Mozda je taj Dukati losiji nego prosle godine a mozda i nije,meni se vise cini da on taj motor ne moze da savlada ali da ce se to popraviti tokom vremena.

Comment

Working...
                                X