Announcement

Collapse
No announcement yet.

Week 20 (7. March - 13. March)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Week 20 (7. March - 13. March)

[quote author=Drazen 3 link=topic=3349.msg264229#msg264229 date=1299681511]
    Ok,ja ipak smatram da je Buzer itekako korisniji od Bosa ove sezone zahvaljujuci i treneru kojeg ima a i svojim kvalitetom.
    Cinjenica je da Buzer ima bolje saigrace pored sebe i da ima na koga da se osloni ali mislim da bi Bos bio mnogo korisniji za ekipu ako bi uspeo da uspostavi bolju saradnju sa igracima na pozicijma 4 i 5 koliko god bili oni losi.Kao sto je Garnet stvarao Perkinsa i Dejvisa tako sto im je davao prostora da se dokazu,kao sto seu Rej Alen i Pirs stvarali Ronda tako sto su mu dozvolili da bude pravi plej u tom smislu.Majamiju treba da se Vrati Hazlem,ali opet bez trenera s,matram da to nije ekipa za velika dela.
    Neko je rekao da Buzer nije igrac bez pleja?koliko god ga Rouz bio dobar,i koliko god Rouz cinio Buzera boljim,tliko i Buzer cini Rouza boljim.Rouz je vise strelac nego asistent,ove seone je popravio i asistencije zahvaljujuci i Buzeru i drugim igracima,zahvaljujuci Buzeru dobio je veci porstor za sut i ulaz jer Buzer dosta dobro razvlaci odbranu.Nije sad Rouz bolji igrc zbog buzera,da me pogresno ne shvatite,jednostavno u toj ekipi Rouz je najbolji ali velikom zaslugom ekipe.Rouz bi sigurno i bez njih imao ludu statistiku,ali u ovoj situaciji Rouz takvu igru krunise pobedama sto bez ovakve ekipe ne bi mogao.
    [/quote]
    OK. Sve sto si napisao ima neki smisao.

A sada mi reci gde to Spoelstra, po tebi, pravi gresku i sta bi trebali konkretno da urade James i Wade pa da se ove mrtve lesine pored njih pokrenu?

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
    sigpic
    RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
    - 4xMVP -

Comment

Kakva je prevara ovaj JJ. Igra kao kurac od kako je dobio novi ugovor. &*(@W6 &*(@W6 &*(@W6 Atlanta je okacila sebi

oko vrata narednih 6 godina. Kakav fail #%d* #%d*

Comment

[quote author=Drazen 3 link=topic=3349.msg264231#msg264231 date=1299681616]
        Karter ima 34 godine i takav je tip igraca danece nikada vise pruzati onakve partije kao nekada.Bar sam takvog misljennja h5g6k8 %QWT&W h5g6k8
        [/quote]
        Da ali digao je formu i daje Sunsima veliki doprinos i zaista je koristan.Nece naravno biti onaj stari ali nije pred penzijom. h5g6k8
        sigpic

Comment

[quote author=Branislav link=topic=3349.msg264233#msg264233 date=1299681837]
          OK. Sve sto si napisao ima neki smisao.

A sada mi reci gde to Spoelstra, po tebi, pravi gresku i sta bi trebali konkretno da urade James i Wade pa da se ove mrtve lesine pored njih pokrenu?
          [/quote]
          Evo ja cu ti reci,da vise koriste saigrace,pogotovo Dzejms,jbt,pa Vejd bi sa ovom ekipom dogurao do finala istoka...

Comment

[quote author=NIK link=topic=3349.msg264236#msg264236 date=1299682061]
            Kakva je prevara ovaj JJ. Igra kao kurac od kako je dobio novi ugovor. &*(@W6 &*(@W6 &*(@W6 Atlanta je okacila sebi

oko vrata narednih 6 godina. Kakav fail #%d* #%d*

[/quote]

Joe J. je bio povredjen jedno vreme,pa je i nakon toga igrao sjajno,secam se da je u nekoliko utakmica u nizu imao 25+ poena,uz 7+ skokova i 7+ asistencija,uz u to vreme daleko najbolji sut iz igre od svih bekova a postizao je i preko 3 trojke na svakoj utakmici...pa se ponovo povredio i sada mu je opala forma,ali garantujem ti da ce se vratiti uskoro sa pravom igrom. %QWT&W
            sigpic

Comment

[quote author=Vule_89 link=topic=3349.msg264238#msg264238 date=1299682146]
              Evo ja cu ti reci,da vise koriste saigrace,pogotovo Dzejms,jbt,pa Vejd bi sa ovom ekipom dogurao do finala istoka...
              [/quote]
              Dobro. Znaci ti mislis da je James "kamen spoticanja" cele ekipe?

On je sinoc odigrao 45.5 minuta, a Wade 42.5 minuta. Jel stvarno mislis da je to njima potrebno, da oni to vole i da bi to morali da rade kada bi ostatak ekipe davao svoj doprinos?

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
              sigpic
              RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
              - 4xMVP -

Comment

Slabo se ja razumem u taj trenerski posao ali i kao ovakav laik moze da se vidi da se sve svodi na individualna resenja Dzejmsa i Vejda.Ili krenu u prodor pa navuku dva igraca na sebe ,vrate povratni pas igracu koji je slobodan-on ili pogodi ili omasi.Druga opcija je samoizgradjivanje pozicije za sut,cesto ude i silovanje suta.Ovakav slican,samo malo bolji sistem je imao Lebron u Klivlendu.Cinjenica je a su i Lebron i Vejd igraci koji vole da imaju loptu u svom posedu,da igra bude u njihovim rukama(ako ih poredimo sa Pirsom i Alenom,vidimo da nisu isti tipovi igraca,tako da tu poredjenje ne moze da se pravi).Niko vise od NBA ekipa nema igrace tog tipa na poziciji 2-3.Jeste Majamiju slaba ekipa,ali Lebron i vejd moraju da te slabe igrace pretvore u dobre igrace koji ce da budu sposobni da odigraju svoju rolu uvek i tako ih ucine boljim igracima ciji ce doprinos da se vidi kroz ucinak ekipe u jacim mecevima.Lebron j to radio sa Hiksonom,Mo Viliamsom,sa Varezaom itd.E a to da bi se postiglo,treba da se ima dobar trener koji ce te sekundarne igrace u taktickom smislu da osposobi za nesto tako.Pogledaj sta Dok Rovers pravi,Greg Popovic...

Comment

[quote author=S-Nash link=topic=3349.msg264237#msg264237 date=1299682086]
                  Da ali digao je formu i daje Sunsima veliki doprinos i zaista je koristan.Nece naravno biti onaj stari ali nije pred penzijom. h5g6k8
                  [/quote]
                  Jeste koristan,to svakako.I gortat je podigao ekipu,dosta dobro igra jos ako Bruks odradi svoje bice dobra ekipa

Comment

[quote author=Vule_89 link=topic=3349.msg264238#msg264238 date=1299682146]
                    [/quote]
                    Jako je tesko ukomponovati Dzejmsa i vejda jer su slicni igraci,ali ovde vise doprinosi Lebron nego Vejd

Comment

[quote author=Branislav link=topic=3349.msg264246#msg264246 date=1299682499]
                      Dobro. Znaci ti mislis da je James "kamen spoticanja" cele ekipe?

On je sinoc odigrao 45.5 minuta, a Wade 42.5 minuta. Jel stvarno mislis da je to njima potrebno, da oni to vole i da bi to morali da rade kada bi ostatak ekipe davao svoj doprinos?
                      [/quote]
                      Dzejm voli %QWT&W Pa protiv Cikaga,ide u kontru, Vejd sam ko duh,i nece da doda,problem kod njega je sto su mu utuvili u glavu da je "Najbolji igrac"

Comment

[quote author=Vule_89 link=topic=3349.msg264252#msg264252 date=1299682773]
                        Dzejm voli %QWT&W Pa protiv Cikaga,ide u kontru, Vejd sam ko duh,i nece da doda,problem kod njega je sto su mu utuvili u glavu da je "Najbolji igrac"
                        [/quote]

Phahhahahahahh &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] jok ti si najbolji igrac? slusaj ti njegov razlog ide u kontru Wade sam ko duh hahahahh. Ko ima najvise asistencija u timu strucnjak?

Comment

[quote author=Drazen 3 link=topic=3349.msg264248#msg264248 date=1299682639]
                          Jeste koristan,to svakako.I gortat je podigao ekipu,dosta dobro igra jos ako Bruks odradi svoje bice dobra ekipa
                          [/quote]
                          Njihov problem je sto nisu konstantni,vecito neko mora da sjebe nesto.Kad svi odrade svoj deo odlicna su ekipa ali ove sezone nije bilo 10 takvih utakmica.Nash je najkonstantniji a posle njega Hill i Gortat otkad je dosao.U poslednje vreme igraju bolje jer sve vise igraca dize nivo igre .Ako budu bili svi na nivou i udju u PO,bice svima nezgodan protivnik,posebno ako ih sut krene.Nash ce kao i uvek biti jedan od najboljih igraca lige u PO i dici ce jos svoj nivo igre(to mislim jer je uvek tako bilo pa bi trebalo i sada)a Frye,Warrick,Carter,Dudley i Pietrus sve cesce pruzaju dobre partije.Lopez je rupa sam po sebi a Brooks se polako uklapa pa se mogu od njih mozda i ocekivati dobre partije u PO ako udju a sve su blizi.
                          sigpic

Comment

Dok god su svi u Majamiju Lebronove bicis Majami nece do prstena!
                            sigpic

Comment

[quote author=LBJmvpFORlife link=topic=3349.msg264254#msg264254 date=1299682902]
                              Phahhahahahahh &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] jok ti si najbolji igrac? slusaj ti njegov razlog ide u kontru Wade sam ko duh hahahahh. Ko ima najvise asistencija u timu strucnjak?
                              [/quote]
                              Kakve asistencije,dodaje igracima ,pa ovi njemu odmah vrate... &*#GI(]

Comment

Mamba
                                To je tacno. Da li je moguce da je opet povredjen? Zadnjih 10-ak tekmi ne moze 15 poena da prebaci.

Comment

Working...
                                X