Announcement

Collapse
No announcement yet.

Week 20 (7. March - 13. March)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Week 20 (7. March - 13. March)

Ma vas dvojica me svaki put nasmejete ljudski! $#^%RT

Aj Laku noc odo i ja da spavam. %QWT&W

<spiteful>

Comment

[quote author=Ljuba90 link=topic=3349.msg264070#msg264070 date=1299641026]
      nemo' se nervirate ljudi,it's just a game %QWT&W

[/quote]

ma kolko puta treba da ponovim da je najvazniji dobar basket @(*6sd$% spremajte se za sutra 11 tekmi #$&+|r
      http://i1180.photobucket.com/albums/...g?t=1298387143

Comment

Lako jutro svima koliko vas je ostalo! (*#^R^ (*#^R^ (*#^R^

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
        sigpic
        RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
        - 4xMVP -

Comment

Novi poraz od Portlanda. 7&@%q

Nije bitno, kidacemo u PO. $#^%RT

Comment

[quote author=Branislav link=topic=3349.msg264065#msg264065 date=1299640527]
            Pa jebem ti ekipu u kojoj svi, osim dvojice, igraju kao da ih je neko pre utakmice polio kantom govana! Kao neke usrane picketine, seka-perse, pederi... Bez hrabrosti, bez ideja, bez truda...Nista!!! Kao mrtve lesine! &*(@W6

A pored sebe imaju dva Superstara!
            [/quote]

*T_*@SR Dobar si , pa nemaju igru to vec svi znamo sad :1. da li je do trenera 2. atmosfera izmedu igraca 3. kako se slazu dva superstara ( Sekil i Brajant brzo su se razisli ),
            verovatno ima svega pomalo (%fsd%&j
            GIFSoup

Comment

Kao sto sam vec napomenuo jednom prilikom, Miami je pred pocetak sezone(a i cela javnost) strepeo kako ce uspeti da igraju sa tri superstara na parketu i pritom su toliko obuzeti, da su zaboravili da razigravaju ostale igrace.neko rece Chalmers dobar..Pa naravno, ali treba mu prostora, treba i njemu kontinuitet.Kao i Mileru recimo. Mogu da zaborave na sampionske ambicije ako ne ukljuce celu ekipu u taj pohod.Ali, ima jos da se igra i uigrava, mislim da ne mozemo uzeti ove rezultate kao strog reper za PO.
              A Portland s druge strane ispunjava moju drugu tvrdnju, da ce biti(a vec jesu) jako dobra i zanimljiva ekipa. uvodjenje Valasa u ekipu i oporavak Roja..a i Kembi se skoro vratio sa oporavka.
              Warrick 32 poena! On bas oscilira..imao je par strasnih utakmica, a onda serija neprimetnih ucinaka.Carter vec 5 godina lagano vrsi tranziciju od athletic forward-a ka shooting igracu..
              Tyler Hansbrough dao 26 poena Fili, uz odlican sut iz igre i time ozbiljno ugrozio ponovo bledog McRobertsa..Ipak nije dovoljno biti belac koji fenomenalno kuca.
              Koliko god svi mislili da Hajnrih nece doneti boljitak u odnosu na Bibija, ispade on dosta solidan u zadnjim utakmicama..ali nedevoljno dobri Hawks-i da bi dobili LAL.

Comment

A mi vodili debatu pre nekoliko meseci ko je bolji Bos ili Buzer???

Comment

Warrick 32 poena &8@^J &8@^J &8@^J

Nervirao me je mnogo jer sebi daje previse slobode u igri i zna da se ispucava sa distance i promasuje nenormalno ali u poslednje vreme sve bolji.Naravno,nece moci stalno ovako al nek bude konstantan i to je dovoljno.
                  sigpic

Comment

e momci ima li neki sajt gde mogu da vidim izostanke igraca za narednu utakmicu ili moram posebno po oficijalnim sajtovima klubova ??? Hvala unapred
                    <3 Vidic, Samuel, Rose, Brand, Djokovic, Dolgopolov, Monfils <3

Comment

[quote author=Deki_partizan link=topic=3349.msg264143#msg264143 date=1299671299]
                      e momci ima li neki sajt gde mogu da vidim izostanke igraca za narednu utakmicu ili moram posebno po oficijalnim sajtovima klubova ??? Hvala unapred
                      [/quote]
                      http://www.cbssports.com/nba/injuries
                      imas i ovde
                      http://espn.go.com/nba/injuries

Comment

[quote author=Drazen 3 link=topic=3349.msg264145#msg264145 date=1299671667]
                        http://www.cbssports.com/nba/injuries
                        imas i ovde
                        http://espn.go.com/nba/injuries
                        [/quote]
                        Hvala puno &lt;thumbsup&gt;
                        <3 Vidic, Samuel, Rose, Brand, Djokovic, Dolgopolov, Monfils <3

Comment

Ma ne znam sta se svi toliko cude, svaki tim prolazi kroz ovakve krize, bili su i Lakers-i, ali evo sada igraju dobro. Zaigrace Miami, verujem ja u njih, steta sto nisu dobili ali sta da se radi. GO HEAT !!!! &lt;thumbsup&gt;
                          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Sa onako ocajnom klupopm i onakvim trenerom,tesko da ce oni ikada ista zaigrati. %QWT&amp;W

Comment

Ma igrace Miami bolje to je sigurno digli su se i Lakersi ali velika je razlika sto su Lakersi tim i to odlicno uigran dok je skroz suprotna situacija sa druge strane.James i Wade ne mogu sami koliki god da su igraci.Bosh mnogo promenljivo igra u napadu dok je u odbrani konstantno los i stalno ispada.Mora dati veci doprinos u odbrani kao i skoku.Miller je nula,nije nista pokazao.Od centara samo Dampier daje neki doprinos,pre svega u odbrani.Big Z oce prsten i zato je i dosao,nista se ne zalaze.Joel se trudi ali ne zna.Bibby je tek dosao i mislim da ce biti dobro pojacanje i da ce im njegovo iskustvo koristiti u PO.Haslem ce sigurno kad se vrati dati veliki doprinos a navijace Heat-a treba da raduje igra Chalmersa.Jones je isto velika rupa.Problemi Miamija su sutevi,skok i odbrana gde ostali igraci treba da daju doprinos.Wade i James mogu zajedno 100 poena dati i opet im nista nece vredeti.Bosh je prevara po meni i to teska,bolje da su cekali jos neko vreme pa da jure Supermana.Ovaj im samo zauzima salary cap i ne igra ni blizu dobro koliko je dobro placen.

Dici ce oni formu i pobedjivace ali po meni su i dalje daleko od prstena.
                              sigpic

Comment

[quote author=Drazen 3 link=topic=3349.msg264168#msg264168 date=1299675723]
                                Sa onako ocajnom klupopm i onakvim trenerom,tesko da ce oni ikada ista zaigrati. %QWT&amp;W
                                [/quote]
                                Ispravi me ako gresim, ali da li ti pricas o timu koji je zgazio sve zivo dok se LeBron, Bosh i Wade nisu povredili ? Od starta 9-8, poceli su igrati sjajno, onda se povredio LBJ, pa Bosh, pa na kraju i Wade.
                                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Working...
                                X