Ivan Lončarević
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Komentatori pod lupom
Collapse
X
-
Upravo sada gledam na HR SK1 pregled Eredivisie, zabija Excelsior rano gol protiv Heerenvena i kaze komentator da je tako ostalo do poluvremena... Pa koji je cilj pregleda meni nije jasno, gde je tu car ? Jos kaze da su preokrenuli u drugom a ono 15ta minuta na ekranu
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Comment
-
"Коментатор" фудбалске утакмице Барселона-Алавес, прочитао сам у најави - Иван Лончаревић - не затвара уста, тртља своју причу која се тек повремено поклапа са дешавањима на терену. Замуцкује: ДА..ДА..ДА... или НЕ..НЕ..НЕ... То се понавља из утакмице у утакмицу. Да ли је он икада шутнуо лопту? Притом, боја његовог гласа, интонација и дикција су као да много времена проводи са "тетка..стринама"... (Мислим да је јасно да алудирам на геј..начин) Дуго сам се уздржавао да вам на ово укажем, али откако сам прешао на "муте", сматрам да је штета што прави љубитељи фудбалске игре су изложени таквом малтретирању и трпе "коментаре" умишљеног Лончаревића. Кад би бар могао по неколико секунди да ћути. Треба неко да с њим анализира (начин говора!) и покуша да га убеди да му је боја гласа иритантна и омета основну намену ТВ преноса, а то је фудбалска игра. Ништа није бољи ни када се појављује у Студију (али то одмах искључујем, не гледам). Ево, и док ово куцкам Иван Лончаревић не затвара уста, тртља, троћка, торокоће о нечему што он сматра фудбалском причом. Има још подоста да се о њему каже, али није ме (мене Драгооона!) дуго било, па ћу се уздржавати. Но, овај постаје коментаторска напаст - ОМЕТА посматрање фудбалске игре!!! Катастрофа, отргао се па злоупотребљава поверен му простор Обуздајте га и усмерите, колико је то уопште могуће. Никад он неће постати коментатор по укусу фудбалског спектаторијума.
Last edited by Dragooon; 28-01-18, 21:31."Svaka stvar na svome mestu." Aristotel
Comment
-
Samo da pohvalim komentatora koji je radio prenos utakmice Bajern - Torino. Odmeren, prati igru, košarkaški potkovan a i pokazuje visok nivo opšte kulture, baš prijatno iznenađenje!“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Šta sad što čovek ima takav glas.. Ume nekad da pretera sa nekim ''dodavanjem'' komentara, ali okaj je lik, zanimljivi su mi njegovi komentari. Ima još jedan što prenosi špansku ligu, stalno manje mečeve, isto ima čudan glas, ali takođe vrlo dobar komentator. Ali ne znam mu ime..Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
Comment