Announcement

Collapse
No announcement yet.

Komentatori pod lupom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• jovan
    replied
    Sad sam odgledao trku Biatlona, i sve vreme komentator naziva Martina Furkada-Martan.
    Secam se kada je za Francuze vozio Vensan Zej-sve vreme ga je nazivao Van Son Zej-kao da je Kinez, sreca pa takmicar ode u penziju, i prestade da me bar sa njim "terorise".
    Interesuje me da li ja gresim, mozda treba Martan, umesto po meni Martin.

Leave a comment:

• Dragooon
    replied
    Помоћ "пријатеља", спортском коментатору на СК-3 (Селта-Еибар): ОФСАЈД је постојао, јер када голман држи лопту у рукама (голман има право да игра рукама у свом "шеснаестерцу") и "испуца" је преко центра, сматра се да је лопта већ у игри, а пошто се у тренутку ударца по лопти нападач налазио на противниковом делу терена, дефинитивно јесте - ОФСАЈД!

Коментатору не треба замерити јер је нагласио да није сигуран, искрено, изразио је своју дилему, то су финесе у фудбалској игри и, наравно, могуће је да му није познато или није сигуран. Поштено је поступио и треба га похвалити. Иначе, сасвим солидно коментарише, бар до сада. (Само да мање уоптребљава реч СЈАЈНО!)
    Препорука: још мање да прича и објашњава оно што је очигледно.
    Пренесите му да јесте био ОФСАЈД.
    Last edited by Dragooon; 29-11-14, 21:39.

Leave a comment:

• Урош94
    replied
    Радиће они.

Leave a comment:

• choyle
    replied
    dali postoji mogucnost da derbi za vikend rade Darko i Srdjan a ne Ilija??

Leave a comment:

• Marija81
    replied
    Pratim samo tenis na SK.Ali kada "omiljeni" prenosi mečeve gasim ton,jer više priča o svemu drugom sem o dogadjajima na terenu.Glupo bi bilo reći da ne poznaje materiju-poznaje je ali je naporan .Dok kada ih prenosi Pralica uživam u svakom trenutku i slušanja i gledanja.Čak i kada se istrči sa po nekim manje prikladnim komentarom.

Leave a comment:

• Dragooon
    replied

Још мало о разликама у годинама, и ИСКУСТВУ... Могу само да замислим шта ће данашњи млади рећи за ову мисао Агате Кристи: "Млади МИСЛЕ да су стари будале, а стари ЗНАЈУ да су млади - будале." Јер, ако данашњи млађи немају способност да разумеју данашње старије, као што данашњи старији још увек могу да разумеју некадашње старије (углавном већ покојне!) и њихову духовну оставштину, онда је очигледна - површност, и скученост, и сиромаштво изражавања, и неспособност прихватања мудрости, и непоштовање, и још много тога на НЕ...

Коментатори(!), спортски коментатори, ваљда сте се и овде препознали?! Ако нисте, онда за вас нема спаса!!! Нажалост!

Leave a comment:

• Dragooon
    replied
    Originally posted by Урош94 View Post
    Срамотан је лик скроз. Прича неке глупости, небитне ствари. И све што зна он мора да каже. Небулоза је баја.

И ко је он уопште?

Што се тиче овог Дмитровићевог текста. Има истине, али ми се чини да је он један од ликова који фудбал гледају једном годишње, типа само Ел Класико. И не зна како неке ствари функционишу и ако је тачно да гледа фудбал "једном годишње", мислим да нема права да се јавља уопште.

Кажем има истине у свему што је рекао али да је претерао и да не зна како неке ствари стоје.

П.С. Ово није време од пре 30 година.

Препоручујем ти да негде копираш и сачуваш ових неколико реченица, можда када након 30 година поново прочиташ, можда, ће ти бити бар мало јасно: колико данас ниси знао шта пишеш! Ако ти заиста овако размишљаш онда се забрини (за стање твог духа) још данас, јер то је сасвим незрело размишљање и није вредно пажње. Показујеш велику количину "површности" и непоштовања себе и других, то је најблаже што могу директно да ти кажем. Да није тужно, било би - глупо и смешно! Са оваквим размишљањем срамота је да се "уопште" појављујеш! Не брини, биће ти опроштено јер не знаш (уопште) шта причаш!

Leave a comment:

• Урош94
    replied
    Срамотан је лик скроз. Прича неке глупости, небитне ствари. И све што зна он мора да каже. Небулоза је баја.

И ко је он уопште?

Што се тиче овог Дмитровићевог текста. Има истине, али ми се чини да је он један од ликова који фудбал гледају једном годишње, типа само Ел Класико. И не зна како неке ствари функционишу и ако је тачно да гледа фудбал "једном годишње", мислим да нема права да се јавља уопште.

Кажем има истине у свему што је рекао али да је претерао и да не зна како неке ствари стоје.

П.С. Ово није време од пре 30 година.
    Last edited by Урош94; 04-11-14, 17:19.

Leave a comment:

• granativo
    replied
    Odakle je Luka Tešanović stigao na SK???? Sinoć u svom prepoznatljivom kvazi humorističnom fazonu radio prenos Mega-Zadar.. Katastrofa. Zašto uništavate najlepši sport sa priučenim seljdžovanima???

BRUKA I SRAMOTA

Leave a comment:

• dzoker
    replied
    Iskreno dok sam gledao el klasiko toliko je bila vrhunska utakmica da nisam, do evo sada kada sam procitao, ni registrovao ko je komentarisao utakmicu.

Leave a comment:

• Dragooon
    replied
    Originally posted by Condition23 View Post
    E pa onda sam izneo suvisan podatak
    A inace nije samo on revoltiran prenosom el klasika, u redakciji je upuceno bas dosta negativnih komentara na adresu doticnog gospodina.
    Коментарисање коментарисања "Недодирљивог коментатора" никад није сувишно (није наодмет понављати макар и "сувишне податке), не брини... Штета што је "Омиљени" толико тврдоглав, надобудан и обестан..., а ако све то није, онда с њим стварно нешто "треће" није у реду. Кажем, штета, јер могао би да буде солидан коментатор. (*Ратку Д. треба веровати, јер он је објективан новинар и одмерен човек.) Поздрав!
    Last edited by Dragooon; 04-11-14, 00:34.

Leave a comment:

• Condition23
    replied
    Originally posted by Dragooon View Post
    Немају "поштоваоци Омиљеног" представу колико је код истинских љубитеља спорта тај коментатор - омражен.
    (Иначе, Дмитровића знам "хиљаду година", и ако се њему смучио, а знам да јесте и њему, то је знатно више него ли и мени!)
    E pa onda sam izneo suvisan podatak
    A inace nije samo on revoltiran prenosom el klasika, u redakciji je upuceno bas dosta negativnih komentara na adresu doticnog gospodina.

Leave a comment:

• Dragooon
    replied
    Originally posted by Condition23 View Post
    Zmaju ovo je pisao Dmitrovic glavni i odgovorni u ,,Sportu''. Smejali se svi kako je popizdeo zbog Viska :/
    Немају "поштоваоци Омиљеног" представу колико је код истинских љубитеља спорта тај коментатор - омражен.
    (Иначе, Дмитровића знам "хиљаду година", и ако се њему смучио, а знам да јесте и њему, то је знатно више него ли и мени!)

Leave a comment:

• Dragooon
    replied
    Originally posted by dzoker View Post
    Kolko ste dosadni vise sa tim komentatorima, strasno. Koga briga za to, ako si pravi ljubitelj sporta poslednje o cemu ces razmisljati je komentator.
    Први који упропасти уживање "истинском љубитељу спорта" јесте управо несувисли спортски коментатор, јер због њега "мутираш тон"; рекао бих да си "заменио тезе" (тако се то каже!). Али, то је само моје мишљење. А твоје мишљење је само твоје! (Нема потребе да се понављам.) *Видиш, ја теби нисам рекао "да си досадан" што браниш небулозне коментаторе... Мада бих слободно могао да ти кажем: да си површан!

Leave a comment:

• Ricma
    replied
    Kako znas da to nije on?

Leave a comment:

Working...
X