Announcement

Collapse
No announcement yet.

Week 19 (28. February - 6. March)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Week 19 (28. February - 6. March)

Ovaj Heat ne zna gde mu je glava a gde pedu... 7 trojki im SAS vec zabio... 20 razlike &*#GI(] &*#GI(]

EDIT: 8 trojki &*#GI(] &*#GI(]

Comment

[quote author=Ljuba90 link=topic=3323.msg260977#msg260977 date=1299294293]
      Pricaj mi o Gunsima Mamba $#^%RT

Glup si Melo,glup #%d*
      [/quote]

Nema se tu sta pricati...jednostavno najjaci rock bend svih vremena. $#^%RT
      Ja odigram samo dva para NBA kada dodje sve realno...sutra cu ih nastancati i sve iznenadjenja biti. $JS}|
      sigpic

Comment

Ajoj sta je ovo, izasao sam na sekundu iz utakmice i kad sam se vratio vec 24 razlike za San Antonio. &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]

Sad ne znam sta da radim, da li da idem odmah na spavanje, ili da sacekam drugu cetvrtinu, mozda se opet desi neko cudo. $#^%RT

Salim se $#^%RT Odoh da spavam, laku noc. (*#^R^
        sigpic

Comment

Ubedljivo najbolji Mambo $#^%RT

Ipak su moja predvidjanja bila jadna,kao i obicno...ode Heat u falus $#^%RT

Comment

Ako neko gleda Mavs vs Indiana,zanimljiva situacija,Peja istrcava kontru i pokusava da polozi loptu,ali biva fauliran,pri izbacaju lopta ne stize do obruca biva kratka,a glupi debos Merion se smeje tome,kao to mu smesno.E moj majmune glupi najglupsi na svetu,a evo i dokaza!!!--Shawn Marion goofs almost dunks for other team

Comment

Puni Bonneru !!! *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR Au Merion #%d*
              <3 Vidic, Samuel, Rose, Brand, Djokovic, Dolgopolov, Monfils <3

Comment

Miami 12 poena u prvoj cetvrtini, jbt ko Zvezda. $#^%RT

Comment

Vise bi dao Partizan do sada!

Comment

Upropasti Gasol debil Memphis,seremu se u poreklo,i njemu i bratu debilu!

Comment

Ma daj,moze li ijedan sudija svirati Dzejmsu korake, covek igra uzicko kolo bre. &amp;*(@W6 &amp;*(@W6

Comment

Da, napravio je korake i u onoj kontri na pocetku...
                        Cesto mu ne sude kad napravi trokorak, bas sam ove sezone nekoliko puta to primetio.
                        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Ma sad prima loptu na sredini terena, pravi tri koraka pa dodaje Wade-u za lagan kos. Moja baba bi videla da tu nesto ne valja. Nikad mu ne sude njegove glupe keba Kraba korake. &amp;*(@W6 &amp;*(@W6

Comment

Za korake ste upravu momci,evo i ja sam se nervirao zbog toga,uz svu svoju fizicku pripremljenost i dominiaciju ,njemu nije potrebna pomoc sudija!a i on naviko da mu gledaju kroz prste,treba lepo da sedne i da pogleda klko je to odvratno,napravi tri koraka predje 5 metara pa tapne loptu,a ove sudije nista,e nasta je spala NBA liga.

Comment

Ma pravi i Amare korake i Kobe, ali kad krenu na neko zakucavanje u kontri, ali ovaj ga pretera. Jos mu dao neko ime, toboze neki Kraba dribling. $#^%RT

EDIT: Zasticen ko beli medved!!!

Comment

I vreme za spavanje. Los Spurs su, najblaze receno, isprasili El Heat.... &amp;*#GI(] &amp;*#GI(] &amp;*#GI(]

Comment

Working...
                                X