Announcement

Collapse
No announcement yet.

Week 19 (28. February - 6. March)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Week 19 (28. February - 6. March)

Malopre sam iscitao sve postove od sinoc. Heat je definitivno u padu i nesto se desava sa tom ekipom sto ja ne razumem. Ali vidim da neki koji navijaju za Heat ili vole James-a ili Wade-a pocinju da pljuju i da se dive suparnickim igracima.
    U redu je nekome priznati da je bolji ili mu cestitati na pobedi ali hvaliti suparnicke igrace i podsmevati se "svom timu" mi je, u "najmanju ruku", bljak! #&^Dk*

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
    sigpic
    RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
    - 4xMVP -

Comment

Sta mislite da li NJN opet dobija veceras?

Comment

[quote author=dusan1610 link=topic=3323.msg261344#msg261344 date=1299346216]
        Sta mislite da li NJN opet dobija veceras?
        [/quote]

Ne...ocekujem pobedu Toronta iz vise razloga koje bas ne mogu objasnti,ali jednostavno ocekujem.
        Mozda zato sto je tesko pobediti jednu ekipu u dva dana.
        sigpic

Comment

Kako tezak raspored za Lakerse u narednih nekoliko utakmica. *E8$
          San Antonio,Atlanta,Miami,Dallas i Orlando.
          Ja sam zadovoljan sa 4 pobede,a ocekujem 5. h5g6k8
          sigpic

Comment

Ove 2 nedelje su izgleda namerno namestili da se favoriti kolju, a onda do kraja nesto lakse za sve...
            Mi 5 uzastopnih gostovanja, od toga zadnja 3 Atlanta, Orlando, Heat... U svakom slucaju do kraja ce cilj za sve biti nabijanje sto boljeg skora i sto manje glupih poraza protiv slabih ekipa jer svaki moze da kosta domaceg terena u PO-u.
            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

[quote author=Black Mamba 24 link=topic=3323.msg261385#msg261385 date=1299347947]
              Ja sa m zadovoljan sa 4 pobede,a ocekujem 5. h5g6k8
              [/quote]

Ako izvucete 2 pobede, bice dobro. $#^%RT

Comment

Evo Dusane da ti odmah kazem,pobedjujemo San Antonio,Atlantu,Dallas,Miami a sta ce biti sa Orlandom,pitaj Boga. @(*6sd$% $8#a
                sigpic

Comment

Evo ja odmah da ti kazem da gubite od Miami-ja, Dallas-a i Atlanta-e, a sa Orlandom i San Antoniom ne znam sta ce biti. %QWT&W

Comment

[quote author=dusan1610 link=topic=3323.msg261401#msg261401 date=1299349241]
                    Evo ja odmah da ti kazem da gubite od Miami-ja, Dallas-a i Atlanta-e, a sa Orlandom i San Antoniom ne znam sta ce biti. %QWT&W
                    [/quote]

Videcemo vec sutra navece sta ce biti... h5g6k8
                    sigpic

Comment

Lakersi ce da oderu Miami.Nece Kobe dopustiti da ga 2 puta dobiju.Taj je vec psihicki u tom mecu a zagrevace se sa 30 poena u proseku protiv ovih ostalih. %&ES7
                      sigpic

Comment

D-Fish se povredio,sto je otezavajuca okolnost,mada bitrebao biti spreman za SA.
                        sigpic

Comment

[quote author=Black Mamba 24 link=topic=3323.msg261385#msg261385 date=1299347947]
                          Ja sam zadovoljan sa 4 pobede,a ocekujem 5. h5g6k8
                          [/quote]

I 3 ti je puna kapa !*^*-S&

Comment

[quote author=S-Nash link=topic=3323.msg261404#msg261404 date=1299349334]
                            Lakersi ce da oderu Miami.Nece Kobe dopustiti da ga 2 puta dobiju.Taj je vec psihicki u tom mecu a zagrevace se sa 30 poena u proseku protiv ovih ostalih. %&ES7
                            [/quote]

Kakva ambiciozna izjava posle onog dranja u Stejplsu.

Comment

[quote author=NIK link=topic=3323.msg261433#msg261433 date=1299351189]
                              I 3 ti je puna kapa !*^*-S&
                              [/quote]

Realno ni tri pobede ne bi bile lose,jer u vecini utakmica Lakersi gostuju...ali ocekujem najmanje 4. h5g6k8
                              sigpic

Comment

Miami mora da dobije ili Chikago ili Lakerse,ako misle da ih neko ozbiljno shvati...a kad bi dobili obe,odma bi "strucnjaci" pricali kako ce da osvoje prsten bez problema $#^%RT

Comment

Working...
                                X