Srecan gol Bake, a Lokateli zasluzeno crveni.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Coppa Italia & Supercoppa Italiana
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ma brate srecno dosla do njega
Mrtvi Allegri, mene sramota ovog drugog poluvremena. Covek izvrsio jednu izmenu, poremetio sistem koji je bio odlican i prebacio se na 3-5-2 i branio kuci sa igracem vise. Kako ga nije sramota...Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostKakva nam je konkurencija bila uzeli bi bilo kojom formacijom sve isto.
Mrtav fudbal, providan, taj 3-5-2, osim ako ti je na klupi Konte, on to usavršava. Ne ume to Max.
Comment
-
Ja nešto ne mogu da se setim ko nas je ove godine dobio a da pri tom ne igramo 3-5-2.
Od Intera izgubili sa 3-5-2, od Milana isto, u Super Kupu smo igrali 4-3-1-2 msm tu smo poduvali, ostalo lagano, kao i ono sinoć. Kad se setim utakmice sa Fiorentinom, gde akciju krštenu nsmo stvorili.
Mada onaj primljen gol npr. sinoć nema dodirnih tačaka sa taktikom npr., čovek uhvatio volej, pocepao mrežu, dobrim delom sreća, tačno da smo igrali sa svih 11 u odbrani, ono bi se desilo.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostMada onaj primljen gol npr. sinoć nema dodirnih tačaka sa taktikom npr., čovek uhvatio volej, pocepao mrežu, dobrim delom sreća, tačno da smo igrali sa svih 11 u odbrani, ono bi se desilo.
Comment
-
Šta izvuče Rejna na kraju poluvremena. Mislim da nije bio ni svestan da je odbranio sa metar napucanu...
Odličan dupli pas Insinjea i Milika kod gola Napolija. Istina, Kaljehon možda iz ofsajda dao ali lep nadad. Asamoa zaspao i pustio Kaljehona.
Juve imao nekoliko dobrih šansi. Biće ovde svašta u drugom. Napoli deluje da ne može sačuvati mrežu do kraja.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment