Šta je sa Pjanketom? Ne deluje baš najbolje na terenu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Coppa Italia & Supercoppa Italiana
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pa kome da deli lopte ? Iguaina i Dybalu cuvaju ko predsednika Amerike, a Mandzukica puste da se sam izgubi u vremenu i prostroru. Krila ni nemamo, Alex Sandro ili Dani Alves tj Cudrado obicno probijaju po bokovima, danas nema niko.
Umemo mi biti ovako sterlni. Da bi da vidim Pjacu pa makar izgubili.
Comment
-
Realno je ovo Zola ljubi te brat. Prvo poluvreme šansu nisu napravi za razliku od nas koji smo ih imali bar pet odličnih i onda onaj srećni gol gde je Insinje hteo da šutira na gol i sklizne mu s noge.
U drugom poluvremenu su se postavile stvari na svoje mesto.
Alegri je malo ispao cava, ziheraški ušao u meč.
Comment
-
Nije ovo rešen posao da se ne varamo. I prošle godine smo protiv Intera u 1/2 imali 3:0 sa domaćeg terena i u revanšu otišli u produžetak.
Mada iskreno meni je ovaj Juve, bez obzira što smo prodali Pogbu, jači nego prošlogodišnji, pogotovo od kada je Alegri odustao od mrtvih 3-5-2.
Comment
-
Nisam gledao tekmu, ne mogu nista da kazem ali kada sam video da je Max krenuo opet sa 3 pozadi znao sam da nece biti dobro. Srecom pa je odmah na startu drugog poluvremena promenio formaciju pa smo "proigrali".Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment