Napravio je glupost i bio u nekom polucucnju a onda na scenu stupa Kambijaso i nije bilo sile ista da uradi. Mada i da nije Argentinac bio tu opet ne bi nista mogao, no znamo kako su zasticeni golmani tako da je mogao i faul da sudi. Sudi im se i za manje stvari.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Coppa Italia & Supercoppa Italiana
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Jes' smešan ovaj Agliardi...
Dobre plate imaju Dijamanti i Đilardino, jedino ako ih traži neki TOP tim sa čizme pa da odu iz Bolonje ovako će ostati. Gabijadinija ko zna kada će uzeti Juve, tako da može ovaj trio da ostane i naredne sezone.Last edited by Il Capitano; 15-01-13, 23:38.IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
-
Ovo možda Đuzepe Sinjori ili Kruz?
EDIT: Vaffanculo
Na italijanskom odjebi. Kad žabari spoje prste pa kad krenu da se žale sudiji u stilu Luke Tonija na primer, mamma mia, vaffanculo itd.
Evo ima i pesma hahahaha
http://www.youtube.com/watch?v=t-KLFXz_d0EIO NON RUBO IL CAMPIONATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Brajkulice ima samo Numero Dićijasete dao mi ovo buraz pre 10ak godina, vidi kakav je dizajn, DIADORA. Ko zna iz koje je ovo godine jbt !
e ma ovo je kao malo svog G napred, nije brojLast edited by Mladen; 15-01-13, 23:50.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by Krle View Post
EDIT: Vaffanculo
Na italijanskom odjebi. Kad žabari spoje prste pa kad krenu da se žale sudiji u stilu Luke Tonija na primer, mamma mia, vaffanculo itd.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by Mladen View PostIli kako bi brat Džoji iz Friends-a reko "vaffa di Napoli"
Va fa a Napoli, a engleski should do in Naples
WTF, Joey i italijanski xD
Kakva čast za kalčo na SK, sutra ide Fiorentina-Roma a na SK+ su stavljeni Englezi (Junajted, Arsenal itd.).IO NON RUBO IL CAMPIONATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
Comment