Originally posted by soe
View Post
Матри дефинитивно сивило од играча, кад он поред овог Аћербија и Мексеса лудог не може да стави, плус што је кусур пута покушао да претрчи играча и ниједном у тим покушајима није успео, пријем не бих коментарисао, контролу лопте такође.
Мароне такође нам доказао да он никада не може да буде плејмејкер, ближи је стилу Маркизија са доста трчања и убацивања као голу противника него Пирла који је човек маг, неописива визија за фудбал.
Касерес пре Пелуса то сто посто, и данас Де Ћеље добар, морам га похвалити, човек је експозиван и занимљиво да са лоптом и без ње готово па исту брзину има. Јесте да је у одбрани рупа, али у нападу зна да буде решење.
Код Милана ја лично сам задовољан игром Нијанга, и није ми асно како Пацини игра пре њега, Пацини је човек инвалид на терену, бескористан тотално.
Мирко издоминирао са пола гаса, лакоћа играња фудбала тако се описује његов стил.
На крају утакмица од другог полувремена па до краја није задовољила критеријуме, прво одлично полувреме, друго типично јајарисање обе екипе, тотална незаинтересованост за ово такмичење, као да се играчи били у фазону "ајде да пробамо да победимо, а и ако изгубимо није нека штета".
Comment