Announcement

Collapse
No announcement yet.

WTA - Serena Williams

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by majabl View Post
    Hahah, 54:26 u poenima, a 12-2 u gemovima.
    A meni zao ovih teniserki, stvarno, trude se, treniraju, vaze za vrhunske igracice i onda izadju protiv Serene i obrukaju se.
    Ja kazem Sereni bolje da daju da igra samo finale
    Cemu sve ove runde pre toga?

Comment

• Serena Style ,

Comment

• 27 setova u nizu, samo jedan u Istanbulu je bio 7-6 protiv Li, osim toga niko je nije namucio ni do 7-5

Comment

• Evo ispade nam Serena od ove Stephens. Dobro ona povreda u drugom setu je ucinila svoje.
          Originally posted by maliajnstajn
          Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Q. Did you get some frustrations out with that racquet smash?
            SERENA WILLIAMS: Oh, yeah. Did you see it? I even had a wry smile on my lips after that. It made me happy, unfortunately.

Comment

• Najjaca scena je bila kad je novinar pitao da li je razmisljala da preda mec, a ona razumjela da je pita o povlacenju iz tenisa. Bas smijesna scena u dvorani.

Q. Did you ever think about retiring at any point?
              SERENA WILLIAMS: Doug, are you kidding me? I'm not retiring.
              Oh, you mean, retiring in the match (laughter). Oh, I'm sorry. I thought you meant my career. Like, you're crazy.
              Uhm, I mean, I thought about it like for a nanosecond. I mean, it's a quarterfinal of a Grand Slam. Even if I have to take off in a wheeler before I retire.

Comment

• Zglob koji je povredila na AO

Comment

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Kako su smesne
                    Kako im je cale pametan, sve sto je rekao o njima dok su bile ovako male se ispunilo sada.
                    Lepo je opisao Serenu kao mali pitbul, kad uhvati ne pusta te

"I want other people to be like me" Serena
                    Last edited by SerenaKyrgios; 02-02-13, 10:53.

Comment

• OMG

Comment

• Ko je raspoložen da ćaska sa Serenom?

Serena Williams ‏@serenawilliams
                        Today is Friday. And that means...... #SerenaFriday !!!!! add #SerenaFriday to any question and I will answer it! Lets go!!
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Krenite od 26:35 da krene od Sereninog dela!

Comment

• "I don't think I'll still be playing at 31" (Serena in 2003 on pressure to become the greatest)

Comment

• Kako volim kad protivnica igra odlcino a ona uzasno i opet nadje nacin da pobedi! Koliko puta je to uradila!

Comment

• Originally posted by Jigsaw92 View Post
                                Kako volim kad protivnica igra odlcino a ona uzasno i opet nadje nacin da pobedi! Koliko puta je to uradila!
                                Na muci se poznaju junaci;)

A to je odlika velikih. Izlaz uvek postoji a pravi šampioni će ga i pronaći.
                                Ne mora da osvoji turnir sada, jer mene jeste i to već odavno.

Comment

Working...
                                X