Announcement

Collapse
No announcement yet.

WTA - Serena Williams

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
    Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!

Comment

• Comment

• Comment

• Sva sreca pa danas nisam bio kuci da gledam mec Cuo sam da je igrala ocajno, sem serivsa (25 aseva) nista drugo nije radilo.

Comment

• "I didn't want to lose today and I thought, 'Just stay relaxed,'" Williams said. "I knew the whole match I could play better."

"I feel fine," she said. "I'm not tired. I'm not anything. I feel good. I feel like, bottom line, I can play so much better than what I have been playing. ... You know me. I'm never satisfied."
            Williams finished with 35 winners, including 12 aces, and 13 errors. Shvedova had 24 winners and 20 errors.

Comment

• Q. If you had to step back and describe your confidence right now, how would you express it?
              SERENA WILLIAMS: Well, I'm Serena Williams; I'm very confident.

Comment

• Roger Federer
                I always enjoy watching her [Serena Williams]...I hope the Williams Sisters both stay around for a long time because I think that the women's game needs them, especially Serena.

Comment

• Slazem se sa njim . Jigsaw cestitke na pobedi tvoje miljenice . Samo neka uzme jos jedan WB. Neka zaustavi Radvansku da se docepa prvog mesta i sve je ok .
                  sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Nista bez Serene Nadam se da se nece izglupirati u subotu protiv one smaracice

Comment

• Ma dajte ljudi sta vam je u subotu tenis pobjedjuje a to znaci da ce Serena da pobjedi.
                      http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
                      Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!

Comment

• Originally posted by Jigsaw92 View Post
                        Roger Federer
                        slažem se sa Federerom..
                        a čini mi se da Serena može još dugo da bude ovako nadmoćna, samo da je zaobiđu ozbiljnije povrede..
                        najvažnije je da je i dalje gladna pobeda i da motivi ne nedostaju..
                        Originally posted by gokara
                        Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Originally posted by jagodica View Post
                          slažem se sa Federerom..
                          a čini mi se da Serena može još dugo da bude ovako nadmoćna, samo da je zaobiđu ozbiljnije povrede..
                          najvažnije je da je i dalje gladna pobeda i da motivi ne nedostaju..
                          Upravo, fizicki je spremna cim ona igra i dubl, da oseca da ne moze ne bi ni igrala, cuvala bi se samo sa singl, od motivacije sve zavisi ;) Bar jos 2 sezone

Comment

• jedina svetla tačka u tunelu ženskog tenisa - Serena, mada mi se Donna sve više dopada

Comment

• Comment

• Cujem da Serena jedva servira danas u dublu Da nije povreda!

Comment

Working...
                                X