Announcement

Collapse
No announcement yet.

Week 5 (22. November - 28. November)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: Week 5 (22. November - 28. November)

jel to no-sa nece biti u direktnom na sk? 7&@%q

Comment

Pretpostavljam da sve zavisi od mrtvog tenisa, al' videcemo. 7&@%q

[quote author=ЕлБиЏеј link=topic=3042.msg207160#msg207160 date=1290969123]
      A imao sam osecaj da ce Pedja danas postici te 3 trojke koje mu nedostaju za rekord .
      7up , lepo si rekao , Rendolf bi se savrseno uklopio u ekipu Heat-a, cak i da se tu ne nalaze LBJ i Bosh . Tu bi doslo do velike trojke Wade , Rendolf , Beasley . Imali bi low post igraca u vidu Rendoolf-a , brzanca u vidu Dwyane-a i mid range sutera u vidu Beasley-a . I vid izolacije bi bio efektan , dok se sva trojica mogu uklopiti u izradjene akcije .
      I Lebron bi ostao u Cavsima i moja bajka bi se nastavila , a ovako ...
      [/quote]
      ...i Anthony bi uz Boozer-a dosao u Bulls-e i napravio novu dinastiju... +*@WT*48* +*@WT*48* +*@WT*48* I#^@8

$#^%RT $#^%RT $#^%RT $#^%RT $#^%RT
      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=3042.msg207168#msg207168 date=1290969500]
        Pretpostavljam da sve zavisi od mrtvog tenisa, al' videcemo. 7&@%q
        [/quote]
        pa i da ode u treci set, zavrsice se pre 21h
        a sk jos od pre 7 dana najavljuje no-sa u 22h i sad stoji da ce od 22h, a ja tek malopre skontao da je tekma od 21h
        nece valjda u snimku da puste u 22h *%@(D!RY-

Comment

[quote author=carter985 link=topic=3042.msg207162#msg207162 date=1290969177]
          [/quote]

Otkud to ovi nece da igraju do 22h.

Comment

[quote author=dusan1610 link=topic=3042.msg207178#msg207178 date=1290969954]
            [quote author=carter985 link=topic=3042.msg207162#msg207162 date=1290969177]
            [/quote]

Otkud to ovi nece da igraju do 22h.
            [/quote]pa to sam i ja rekao, zato mi i nije jasno... il je sk od starta planirala da pusti no-sa u snimku od 22h 7&@%q

Comment

Izgleda da ce stvarno biti u snimku. #%d*

Comment

[quote author=Black Mamba 24 link=topic=3042.msg206772#msg206772 date=1290948689]

Ili da ga udare ramenom! $#^%RT

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cNgf6fd88g8[/youtube]
                [/quote]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uGpSpXJwlJ0[/youtube]

Obicno stajem iza LBJ-a kada uradi nesto ovakvog tipa , ali sada nemam sta da kazem .

Comment

[quote author=ЕлБиЏеј link=topic=3042.msg207160#msg207160 date=1290969123]
                  A imao sam osecaj da ce Pedja danas postici te 3 trojke koje mu nedostaju za rekord .
                  7up , lepo si rekao , Rendolf bi se savrseno uklopio u ekipu Heat-a, cak i da se tu ne nalaze LBJ i Bosh . Tu bi doslo do velike trojke Wade , Rendolf , Beasley . Imali bi low post igraca u vidu Rendoolf-a , brzanca u vidu Dwyane-a i mid range sutera u vidu Beasley-a . I vid izolacije bi bio efektan , dok se sva trojica mogu uklopiti u izradjene akcije .
                  I Lebron bi ostao u Cavsima i moja bajka bi se nastavila , a ovako ...
                  [/quote]
                  Nisu Casi losi ni bez Lebrona mislio sam da ce ove sezona sa ovakvom ekipom biti ubedljivo najgori tim u ligi kao NJ prosle ,medjutim jako me iznenadjuju igrom ,juce su pobedili Memphis sa sve Rendolphom i Gejem.
                  A ovaj potez Jemsa je jako glupav ipak si treneri stariji ljudi koji i po godinama i po hiararhijskom poredjenju treba da imaju neko postovanje od svojih igraca ovo je bas. #&^Dk* nije dobro za njegovu karijeru .

Comment

Ja taman ubacio Stojakovica na fantasy, e steta #%d* 7&@%q

EDIT: Koji doktor ovaj Chandler, 13 poena u prvoj cetvrtini, svaka mu cast, ako izgube od Detroit-a, onda im stvarno nema pomoci.
                    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Ljudi tenis se zavrsio,hoce li biti direktnog prenosa?
                      sigpic
                      http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

[quote author=-dacha- link=topic=3042.msg207217#msg207217 date=1290972389]
                        Ljudi tenis se zavrsio,hoce li biti direktnog prenosa?
                        [/quote]

Ne znam, ni meni nije jasno, na sajtu Sportkluba pise da ce prenositi direktno u 22h, ali problem je sto utakmica pocinje 21h. $%&5qw7
                        Na kraju izgleda da cemo gledati u snimku (%fsd%&j
                        sigpic

Comment

al sam ubo sa underom na detroit-ny #%d*

Comment

Da u snimku ali ce sigurno kao u onom mecu presezone izmedju Milana i Niksa biti skraceni tajmauti i odmah ce poceti direktan prenos drugog poluvremena nadam se.

Comment

Tracy McGrady 13 poena i 3 skoka u 1. poluvremenu.Konacno i neki njegov zapazeniji ucinak %&ES7
                              sigpic

Comment

I ja igrao under na ny-detroit. #%d*

Comment

Working...
                                X