Announcement

Collapse
No announcement yet.

Week 5 (22. November - 28. November)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: Week 5 (22. November - 28. November)

Ja sam reko, kad Bosh-u poraste kosa kao kad je bio u Raptorsima onda ce Majami da pobedjuje, a i ovako je ruzan.

Comment

Ja ne znam sta su oni mislili ? da se skupe kao na igrici i da osvoje... pa setimo se Seltiksa kad se sklopila velika trojka,da je glavna briga bila kako ce Rondo sve to povezati,a ne kao sad u Majamiju gde je najveca briga ,koliko ce zaboga opasti brojke na papiru ovoj trojici. A i sto kazete trener nije dorastao ovolikom zadatku...i ko bi po vasim misljenjima mogao da kotrolise ovo egocentrike?

Comment

E fala obojici! @R&}* @R&}*
        I evo cisto da se nadovezem...Ja da sam Lebon $#^%RT ja trojke uopste ne bih ni sutirao,spustio bih se na 3 metra,naucio bih da se gradim,verovatno bih ZAMOLIO Hakima da me nauci &%@5w8&* &%@5w8&* ,(ali cisto sumnjam da ce pristati posto on uci Kobija 7&@%q )...Nema veze...Naucio bih nekako...Ja garantujem da kad bi Lebon imao takav pristup u igri...Jednostavno ne bi bilo moguce odgurati od kosa 120 kila ciste misicne mase!! &+I}\ Osim ako ne stavis Seka na njemu! %&ES7

Comment

[quote author=The_Answer3 link=topic=3042.msg206803#msg206803 date=1290949567]
          Ja ne znam sta su oni mislili ? da se skupe kao na igrici i da osvoje... pa setimo se Seltiksa kad se sklopila velika trojka,da je glavna briga bila kako ce Rondo sve to povezati,a ne kao sad u Majamiju gde je najveca briga ,koliko ce zaboga opasti brojke na papiru ovoj trojici. A i sto kazete trener nije dorastao ovolikom zadatku...i ko bi po vasim misljenjima mogao da kotrolise ovo egocentrike?
          [/quote]
          Ako se odluci na to, Pat Riley ce ih dovesti u red &+I}\

Nema kod njega zezanja, i nadam se da ce preuzeti trenersku poziciju, a kod ovog se vidi da nema uticaja na igrace, nije on jednostavno na tom nivou.
          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Gledao sam sinoc Minesotu i uopste mi nije jasno zasto je Miami pustio Bislija ,decko je apsolutno kompletan igrac,skok,sut za 2 ,3.... Potpuno su nepotrebno dovodili Lebrona koji samo se gusi sa Wadem umesto njega mogli su da zadrze Bislija i sada da dovedu Bosha ili jos nekog drugog ,u svakom slucaju mislim da je pustanje Bislija velika greska Miamija .

Comment

[quote author=7up link=topic=3042.msg206900#msg206900 date=1290952512]
              Gledao sam sinoc Minesotu i uopste mi nije jasno zasto je Miami pustio Bislija ,decko je apsolutno kompletan igrac,skok,sut za 2 ,3.... Potpuno su nepotrebno dovodili Lebrona koji samo se gusi sa Wadem umesto njega mogli su da zadrze Bislija i sada da dovedu Bosha ili jos nekog drugog ,u svakom slucaju mislim da je pustanje Bislija velika greska Miamija .
              [/quote]

Ma samo da oslabe Cleveland. h5g6k8

sigpic

Comment

Beasley je na moju veliku zalost igrao ocajno u Miami-u, bio je pod velikim pritiskom, trebao je odmah da ima uticaj na igru, međutim nije se uklopio. U Minnesota-i, igra bez opterecenja, i pokazuje raskosni talenat koji poseduje, i ima potencijal da bude jedan od najboljih igraca lige. Decko je zver.

Ali, ne moze se on porediti sa James-om, to je cinjenica. James je u top3 igraca lige, tako da tu nema diskusije, zaigrace i on na visokom nivou, samo polako. najbitnije da odigra dobro u PO-u.
                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Kao prvo pozdrav svima posto sam novi ovde.
                  Ne vidim temu za predstavljanje pa predpostavljam da ne treba . Neki me mozda i znaju sa drugih foruma.
                  Simpatizer sam Hornetsa. Od drazih izdvojio bih Atlantu, Boston pa i San Antonio. Od mrzih Lakerse(koje nevjerovatno postujem naravno), Miami, Phoenix i New York.

Da se osvrnem na Miami, citao sam malo unazad ali nista puno posto vidim na svim formima istu pricu. Po meni glavni problem je to sto nijedan od "velike trojice" ne moze igrati bez lopte. Nemaju nikakave napadacke setove a soliranjem eliminusi jedan drugog iz igre. James je bez lopte neka verzija Arize ili Iguadale, Wade mi lici na brewera a Bosh na Ilyasovu sa slabijom tricom. I kada ti uzmes tri sastava sa jednim od njih i uvrstis njihove duplikate umjesto preostalog dvojca dobijes tim koji je daleko iza Bostona, Orlanda pa i Chicaga na istoku sto realno sada i jeste. Protiv Hornetsa nisu izvrtili pick vise od 5 puta siguran sam. Spolestra (ili jos bolje Pat ako ovom daju otkaz) moraju naci nacina da ih sve trojicu ukljuce u napad odjednom jer ovo je presmijesno.

Veceras na sportklubu San Antonio i New Orleans. Hornetsi kuci imaju 7-0 i nadam se nastavku pozitivne serije. Spursi su realno jaci ali Hornetsi igraju kod kuce i tu vidim sansu.

Comment

SA bez poraza u gostima &d$7 Ocekujem pobedu.Mada bice tesko @(*6sd$%
                    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Mislim da ce izgubiti SA od NOH-a.

Comment

Dobrodosao Mrakar, slazem se sa svim sto si rekao (*#^R^

Wade i James su "ball dominant" igraci, a ni jedan ni drugi nisu plejmejkeri i onda kao sto si i sam rekao eliminisu jedan drugog iz igre. A, sa druge strane, Bosh nije low post krilni centar i onda im se sve vrti oko igre spolja gde je velika guzva i tako ne moze nista da se uradi.

P.S. Tema za predstavljanje je ona dobrodoslica, al' nije ni bitno, ionako je niko ne koristi. $#^%RT
                        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=3042.msg206998#msg206998 date=1290957853]
                          Dobrodosao Mrakar, slazem se sa svim sto si rekao (*#^R^

Wade i James su "ball dominant" igraci, a ni jedan ni drugi nisu plejmejkeri i onda kao sto si i sam rekao eliminisu jedan drugog iz igre. A, sa druge strane, Bosh nije low post krilni centar i onda im se sve vrti oko igre spolja gde je velika guzva i tako ne moze nista da se uradi.

P.S. Tema za predstavljanje je ona dobrodoslica, al' nije ni bitno, ionako je niko ne koristi. $#^%RT
                          [/quote]

Upravo to ,zato i kazem da su trebali da zadrze Bislija ,a za ostatak da dovedu adekvatnog pleya ,jer Aroyo ,Chalmer i House to nisu to su sve rezervi plejevi u bilo kojoj drugoj ekipi ... I za Bosha si potpuno upravu mislim da bi Zak Rendolf bio npr prava opcija za njih ,al sad hteli su da uzmu sto atraktivnije pa kolko kosta da kosta ,a kosta ce ih mnogo ...

Comment

Stojakovic ne igra veceras, povredio levo koleno.
                            sigpic

Comment

Igrao sam vise koseva na Toronto.

Comment

A imao sam osecaj da ce Pedja danas postici te 3 trojke koje mu nedostaju za rekord .
                                7up , lepo si rekao , Rendolf bi se savrseno uklopio u ekipu Heat-a, cak i da se tu ne nalaze LBJ i Bosh . Tu bi doslo do velike trojke Wade , Rendolf , Beasley . Imali bi low post igraca u vidu Rendoolf-a , brzanca u vidu Dwyane-a i mid range sutera u vidu Beasley-a . I vid izolacije bi bio efektan , dok se sva trojica mogu uklopiti u izradjene akcije .
                                I Lebron bi ostao u Cavsima i moja bajka bi se nastavila , a ovako ...

Comment

Working...