Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bosna i Hercegovina - BH Telecom Premijer liga i Kup BiH

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Tako i treba sa njima,ja sam rekao veceras trubace pod prozor nek sviraju do 6 a od 6 nek pjeva Enes Begovic,ne moze se drukcije sa ciganima.

Teren u Zenici kao Wembley

http://www.maisfutebol.iol.pt/selecc...6906-1194.html
      TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Bukvalno kao Wembley , samo malo trava bolja
        Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• samo da ne bude ko protiv lyona.......cijeli stadion mesi,mesi i covjek ih usuti sa dva gola, nisu se vise culi do kraja utakmice

kad island zabije 3gola, kipar 4gola, sto nebi i bosna jedno 2 komada sutra...............da se zavrsi 2-1 i svi sretni i zadovoljni ;)

Comment

• O covjece u kakvom je stanju stadion u Zenici.Pa stvarno je gore nego sto je bilo prije 15 dana,a niko na njemu ne trenira.

Comment

• Comment

• Odlicna

Ronaldo raspolozen

Ne mogu docekati sutra,samo valjda nece Maletic cuvati Ronalda.
                TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

Comment

• Joe,bolje im dovedite Jasara
                  Jedan je Obradovic Zarko!

Comment

• Veceras su vuvuzele na repertoaru.

Negdje je izaslo da je moguce da sutra u odbrani zaigraju Maletic-Besic-Spahic-Lulic

Volio bih vidjeti Jahica umjesto Maletica i nadam se da ce Salihovic biti spreman da odigra na poziciji lijevog beka a Lulic naprijed ili mozda Zahirovic desni bek a Jahic stoper umjesto Besica.

Mogu misliti kako je Susicu i meni se mota po glavi 1000 kombinacija.
                    Last edited by Joe Cole 10; 11-11-11, 00:21.

Comment

• Ako ima pravde BiH će proći, stalno blizu prolaska, protiv tih Portugalaca u Portugalu par nevjerovatnih šansi u prošlom baražu, vrijeme je da neke stvari uđu. Morala je BiH proći već preko Francuske, ali Platini koji se zalaže za uspjeh malih nije to dozvolio. Postavlja se pitanje hoće li dozvoliti neigranje CR na EP, jer je to veliki finansijski gubitak za njega. Za nadati se poštenom suđenju, citiraću Vladanovog Njegoša Neka bude što biti ne može.

Comment

• Jes vidio noto i CR poceo da mase prstima samo je on izabrao najgoru varijantu
                        Nek nam je sretno ljudi danas!! Iskreno mislim da smo bolja ekipa i da dobijamo veceras i idemo na Euro

Comment

• Naljutili ste CR-a, prvo Mesi, Mesi, Mesi... A sad laser. Dobijate veceras!

Comment

• Ma serem se i na Bilino polje i na Zenicu,eto vam BP.

Puno ce bolje biti na stadionu u Portugalu,nego na onoj njivi u Zenici

EDIT:Napisao sam analizu u temi za EURO i jos jedna stvar koja ce nam biti olaksica u gostima nece biti ovi cobana na tribinama,koji najvecu podrsku pruzaija kada treba skandirati "Messi,Mesi"150 facepalmova ne bi bilo dovoljno i pokazali su se u zvizducima naravno.Tako da ne treba pricati da imamo manje sanse sto nece biti nasi navijaca i "Poznate Zenicke atmosfere"
                            Last edited by DinoFC; 11-11-11, 22:46.

Comment

• Trenutno smo u fazi priprema za utakmicu u Istočnom Sarajevu sa Slavijom. Oni su pristali da se igra u subotu da bi imali još dan više odmora pred Sarajevo i Kup. To nam je mnogo bitna utakmica kao i ona za vidend sa svim pobjedama do kraja perspektava se znatno poboljšava, ako bude neki kiks biće jbno. Lično mislim da su kv. za LŠ uništile tim u drugom dijelu polusezone i da momci jedva stoje na nogama samo da izguraju ovo do kraja kako treba na proljeće bi trebalo biti bolje. Takođe još nisu gotovi pomoćni tereni pa se trenira u veoma teškim uslovima jer čuvaju glavni teren tako da je i to otežavajuće.
                              Nadam se lijepom vremenu sljedeće sedmice i dobroj posjeti jer je suspenzija iza nas. U međuvremnu smo se plasirali u 1/2 Kupa RS pobjedom nad Drinom u Zvorniku 2:1 i na proljeće ćemo biti u prilici braniti trofej.
                              РК БОРАЦ - Куп европских шампиона 1975/76.

Comment

• Borac Banja Luka fin info iz Borca.
                                I ja nisam odavno napisao nešto u ovoj temi, najviše zbog reprezentacije, ali prije najave sljedećeg kola u petak evo utakmice koje će se moci gledati kako na tv tako na internetu.

Subota: Leotar - Olimpic u 14h na državnoj televiziji
                                Široki Brijeg - Zrinjski na hercegovinalive.com
                                Kozara - Željezničar na portalu bhtelecom-a ali za korisnike adsl-a.

Uzvratnu utakmicu kupa Borac - Sarajevo korinici bhtelecoma moci ce gledati

Comment

Working...
                                X