Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bosna i Hercegovina - BH Telecom Premijer liga i Kup BiH

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zeljo puno boljimada se sve u svemu nije imalo vidjeti Bog zna sto..
    Osjetio se pritisak derbija u Zeljinoj igri...da nije bio derbi...Zeljo bi protiv onakve ekipe sigurno zabio jos koji gol...
    Najupecatljivija mi je razlika u fizickoj pripremljenosti...koja je mislim debelo na strani igraca plavog tima...
    Zeba par puta napravio dar-mar po lijevoj strani...ne znam kako je uopste uspio jednom dvaput da prodje pored dvojice igraca...ali nazalost te prodore nismo uspjeli krunisati nekim golom...
    Svraka imao jos jednu 100% sansu...dobar sut Nyeme...koji je pretrcao kilometre i kilometre...i naravno promaseni penal...su razlozi sto rezultat nije izrazeniji....
    Sarajevo imalo jednu priliku preko Obuce...vec sam vidio tu loptu u golu...srecom ne udje...
    Nisu se vidjele neke smisljene akcije ni na jednoj ni na drugoj strani...Zeljo jaci fizicki...i dosta jaci po bokovima...u sredini se nije znalo ni ko pije ni ko placa...ni kod jednih ni kod drugih...s tim da je bitku na kraju dobio Zeljo...upravo zbog fizicke pripremljenosti...letali su ko navijeni i Nyema,Svraka i Jamak...zaustavljali su se sa lakocom gotovo svi napadi komsija...

Sve u svemu...jos jedan od derbija cija ce se igra brzo zaboraviti...rezultat je,pak,takav da ce se pamtiti
    Salalalalalalaal ZELJEZNICAR

Comment

• Comment

• Svim vjernicima islamske vjeroispovijesti na ovom forumu Bajram Šerif Mubarek Olsun.

Comment

• Srecan Bajram svima koji slave.
          Jedan je Obradovic Zarko!

Comment

• I od mene,svima koji slave BSMO.

Comment

• Takodje ,sretno onima koji slave
              Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Odigrana prijateljska utakmica izmedju Zelje i Reprezentacije BiH u prelijepom ambijentu na Grbavici. Na taj nacin jos jednom obiljezen Zeljin 90. rodjendan,a reprezentacija odradila pripremnu u takmicu pred odlucujuce utakmice sa Portugalom u barazu. Jako lijepa noc na Grbavici

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=6xR_Q-YR0jo

Comment

• Cujem pljusti kisa ovih dana u Zenici,pa pitanje je hoce li taj teren u petak nama odgovarati?!

Comment

• Originally posted by FC Nadal View Post
                    Cujem pljusti kisa ovih dana u Zenici,pa pitanje je hoce li taj teren u petak nama odgovarati?!
                    Vise ce Bosni odgovarati nego Portugalu,sta oni znaju sta je kisa i blato
                    sigpic
                    Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Kazu da su oni neki UEFA-ini strucnjaci za terene zakljucili da se na terenu stvorio neki haman neprobojni sloj 15tak cm od povrsine,tako da su ustvari bili zacepljeni svi putevi do drenaze Valjda su iz Slovenije zbavili neki masinu kojom ce praviti rupe u tom sloju kako bi voda imala gdje ici. Tako da ce teren sigurno biti bolji nego je bio protiv Luksemburga ;)

Comment

• Protiv Francuza sam mislio da nema sanse da pobjedimo a sad imam neki osjecaj da prolazimo Portugal.Evo Susic izjavio da je cuo negdje da se Pepe povrijedio ,kako bi nam valjalo da mesar ne igra.Bit ce interesantno kako ce odbrana izgledati u prvoj utakmici,protiv Zelje je Zahirovic igrao beka,a Besic stopera,ja bi mozda Zahirovica ostavio tu,a Jahica stavio da igra sa Spahicem stopera i nadam se da ce Pjanic biti spreman za petak,a kucu ulazem da ce im Dzeko dati makar jedan go u ove dvije utakmice

I treba im veceras i sutra zovnut trubace ispred hotela da sviraju do 6 ujutro,ne moze se drugacije sa ciganima.
                        TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Pepe i ako je zdrav mozda nece igrati , jer je ovaj trener bas lud i vecinom forsira Rolanda i Brunu Alvesa na stoperskim pozicijama , ali u svakom slucaju bolje je da ne igra , jer ne zelim da nam se neko od bitnijih igraca povrijedi , ne daj Bože ..

A nakon meca s Danskom , kad su ih Danci ubili , ali bas ubili , siguran sam da imamo sanse , i to poprilicne , 1-0 u petak bi bilo savrseno .
                          https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Mene je vise strah ove utakmice u Zenici nego u Lisabonu.Ako ovde ne izgubimo imamo dobre sanse tamo.Bolje nek je on povrijedjen da ja ne razmisljam hoce li igrati ili nece ,ja onakvim poput njega bi zabranio fudbalom da se bave.I jos nekako Ronalda isprovocirat da dobije zuti da ga nema u revansu,ali tesko ce njemu Webb zuti dati.Nama odgovara sto Portugal igra otvoren fudbal tako da cemo i mi sigurno imati sansi i morat cemo iskoristit svaku ako zelimo na EP.
                            TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Ja se samo nadam da ce Ronaldo igrati na mjestu polu spica kako je dosad bila praksa u reprezentaciji od kad je vodi ovaj Bento, a ne krilo gdje bi nam mogao donijeti više problema.
                              Ma da do sada utakmice koje su odlučivale da li ćemo ići bio sam ubijeđen da prolazimo pogotovo ona sa Danskom i poučen prošlim utakmicama nisam neki optimista, nije zbog naše kvalitete ili nekvalitete već zbog neki drugi stvari koje nisu vezane za ovo navedeno. Vidim već scenario ako budemo imali pozitivan rezultat kako će nam pojedini igrači kojima prijeti suspenzija dobijati žute kartone. Nadam se da nisam upravu, ali ne mogu da vjerujem da će sve zavisiti od naše igre.

Comment

• Ni ja nisam bog zna kakav optimista,nakog svega i ne mozemo biti.Bili smo na EP 40 minuta,sudija nas pokrade u zrijebu molimo boga da izbjegnemo samo Portugal on nam dodje,sta jos?!

Comment

Working...
                                X