Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bosna i Hercegovina - BH Telecom Premijer liga i Kup BiH

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sve to stoji, a isto stoji da nema sanse da po bilo cemu mozete da tvrdite kako bi npr. Sarajevo pobijedilo Bud. Ili da je bolje... Sastacemo se nedje, pa cemo vidjeti... Svi ti porazi Buducnosti su bili splet okolnosti. I nijedan dvomec se nije docekao u idealnoj situaciji. Pa protiv tog istog Fljamurtarija se u PG igralo sa nekim sumnjivim debitantima, pod palicom odlazeceg (tjeranog) trenera. Jedan od njih je i napravio katastrofalnu gresku, i poveli Albanci 1:0... Posle kisa, cudan drugi gol... ISKUSTVO... A u SiCG se nije imao sto igrat fudbal. Sjecam se da sam imao knedlu u grlu, kad je one godine Buducnost napustila teren, u mecu protiv Zete. Mislim da sam kisobran tad rashodovao gadjuci sudiju. Tad ponistena dva cista gola, nesviran penal, Zeti priznat sumnjiv gol... Zamislite kad mlad covjek hoce da zaplace, jer vidis da si vise od pola sezone dolazio na stadion, da bi gledao borbu protiv vetrenjaca...

    ps. DaniJel bi mogao da potvrdi, jer je mozda gledao mec Rudar-Buducnost, ove godine. U prvom poluvremenu nas je pomocni sudija bas dobro kresnuo... A znam da je Danijel gledao i Buducnost-Mogren. Tu se vec islo na neki X, i opet smo bili bolji, ali dao stoper gol, mozda i prvi u karijeri van 16, i kiks golmana... Mislim da za pet godina nas je u par meceva neko nadigrao. U SiCG u PG se znalo ko ce da igra fudbal... I zbog toga ja navijam za taj klub. Vec godinama imamo bar par igraca koji stvarno imaju nesto. To je uvjek dobra 11. Rudar ima jednog napadaca, dva veznjaka, dva stopera i ihaaaa. Idemo do duple krune...
    pps. I fino je dok razmisljate pa vodite debatu o tome cija je liga bolja. Realno, treba da se vodi debata o tome cija je liga manje sranje.

    Comment


    • Ja sam te dvije gledao i napisao sam da je Budućnost oštećena za penal i čist gol koji nije Adroviću priznat. Protiv Mogrena sam gledao prvo poluvrijeme i onaj fenomenalni gol stopera. Nekoliko puta sam na temi Crnogorski fudbal poželio Budućnosti da ove godine osvoje ligu i evo ovdje jer imaju dobar sastav i pošto će Sarajevo biti šampion i mogući nosioc u LŠ, pa da se sretnemo

      Kad bi počeo pričati o stvarima koje su sranje u našoj ligi trebalo bi vremena.

      Comment


      • Originally posted by danijelkr View Post
        Ja sam te dvije gledao i napisao sam da je Budućnost oštećena za penal i čist gol koji nije Adroviću priznat. Protiv Mogrena sam gledao prvo poluvrijeme i onaj fenomenalni gol stopera. Nekoliko puta sam na temi Crnogorski fudbal poželio Budućnosti da ove godine osvoje ligu i evo ovdje jer imaju dobar sastav i pošto će Sarajevo biti šampion i mogući nosioc u LŠ, pa da se sretnemo

        Kad bi počeo pričati o stvarima koje su sranje u našoj ligi trebalo bi vremena.
        U kom si ti lovackom drustvu bio Borac je sampion ove godine ;)
        Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

        Comment


        • Ma svudje je sranje, a sporo se napreduje... Ne mozes kupiti dobrog igraca, ali ga mozes stvoriti. A kako ga stvoriti kad nemas najosnovnije uslove... Nema nidje fotke, ali smijao bi se kad bi vidio na cemu su trenirale (i igrale meceve) mladje kategorije Bud, do prije par godina... Bukvalno kamenjar, a u pozadini oronula fabrika, bivsi Titeks. Horor scene... A nije to problem toliko za klub, koliki za unistavanje mnogih igraca. Jer, drugi treniraju, kao djeca, na mekim povrsinama, pjeskovitim, a odje ostaju kao momcici bes tetiva.

          Comment


          • Originally posted by M_G_S View Post
            Ma svudje je sranje, a sporo se napreduje... Ne mozes kupiti dobrog igraca, ali ga mozes stvoriti. A kako ga stvoriti kad nemas najosnovnije uslove... Nema nidje fotke, ali smijao bi se kad bi vidio na cemu su trenirale (i igrale meceve) mladje kategorije Bud, do prije par godina... Bukvalno kamenjar, a u pozadini oronula fabrika, bivsi Titeks. Horor scene... A nije to problem toliko za klub, koliki za unistavanje mnogih igraca. Jer, drugi treniraju, kao djeca, na mekim povrsinama, pjeskovitim, a odje ostaju kao momcici bes tetiva.
            Ja sam prije nekoliko godina gledao neku utakmicu crnogorske lige i padala je kiša teren je bio preloš, a okolo stadiona su bili poredani automobili baš smiješna slika bila, samo ne znam koje je to mjesto. Pa ove godine kad sam vidio gdje su bili smješteni Varvari na nekom gostovanju, kad su se šprdali da bi ih mogla zmija ujest.

            Ista ti situacija bila i sarajevskim klubovima igralo se na šljaci, pošto sam bio golman poslije svake utakmice noge su mi bile modre. Sad imaju neki tereni sa plastičnom travom ali i to je loše.

            Comment


            • Kome se bude gledala utakmica Široki Brijeg - Rudar Prijedor u subotu u 14:30 sati. Nek ode na ovu stranicu http://www.hercegovinalive.com/ i kliknuti na banner sa desnoj strane, jer se prvo moraš registrovati da bi gledao. Možda bude još koji live stream.

              Comment


              • Originally posted by danijelkr View Post
                Kome se bude gledala utakmica Široki Brijeg - Rudar Prijedor u subotu u 14:30 sati. Nek ode na ovu stranicu http://www.hercegovinalive.com/ i kliknuti na banner sa desnoj strane, jer se prvo moraš registrovati da bi gledao. Možda bude još koji live stream.
                Ne mora se registrovati , nije fora kad se registurjes , ja stalno kao gost gledam ABA ligu Sirokog i samo provociram Posto je uvek zanimljivo na tom sajtu a ne mogu me kao gosta banovati , kad je bilo Siroki-Celik cini mi se isto se nije moralo registrovati
                Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

                Comment


                • Originally posted by Miko View Post
                  Ne mora se registrovati , nije fora kad se registurjes , ja stalno kao gost gledam ABA ligu Sirokog i samo provociram Posto je uvek zanimljivo na tom sajtu a ne mogu me kao gosta banovati , kad je bilo Siroki-Celik cini mi se isto se nije moralo registrovati
                  i ja sam prošlu gledao, ali evo sad traže da se registruješ.

                  Comment



                  • http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=27300

                    Ovom odlukom su napravli prostor za moguce belaje na sjeveru Grbavice
                    http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=27302
                    Last edited by DinoFC; 28-10-11, 13:15.

                    Comment


                    • NAJAVA 12.KOLA

                      Za vikend su na rasporedu utakmice 12.kola, koje neće biti potpuno jer utakmica između Čelika i Slobode je odgođena da bi travnjak Bilino Polje bio što bolji za utakmicu baraža protiv Portugala. Najzanimljivija utakmica ovog kola se igra na Koševu gdje se igra Mali derbi između Sarajeva i Olimpica koji je u zadnjoj utakmici ova dva tima bio bolji, od ostali utakmica vrijedi spomenuti utakmicu Slavije i Željezničara koja je uvijek donosila velika uzbuđenja i ovo je jedna od zadnji prilika da se Slavija priključi ekipama koje se bore za opstanak. Lider na tabeli Široki Brijeg ponovo je domačin i ovaj put Rudaru iz Prijedora koji u zadnjoj utakmici na Pecari bio bolji od domačina rezultatom 1:2. Ostali parovi ovog kola:

                      Comment


                      • Duraković raskinuo ugovor, nervoza se uvukla među ekipu. Ne znam, bojim se da će nas ova Zvijezda iznenaditi.
                        SAMO JEDAN KLUB ISTINSKI SE VOLI OD ROĐENJA- TO JE LJUBAV KOJOJ NI SMRT NE MOŽE REĆI DOVIĐENJA !

                        Comment


                        • Siroki-Rudar Prijedor 3-0
                          Velez-Zvijezda 1-1
                          Kozara-Zrinjski 0-0
                          Leotar-Travnik 1-1
                          Sarajevo-Olimpic 17:30

                          Nedjelja
                          Slavija-Zeljo
                          GOSK-Borac
                          Genius, outrageous, the best ever! RF!

                          Comment


                          • Sarajevo - Olimpic 2:0 (Obuća 47. i 65. minuta)

                            Sigurno jedna od bolji utakmica Sarajeva ove godine u prvom poluvremenu velika opsada gola Fejzića ali nije uspjevalo Obući, Kojaševiću,Šćepanoviću i ostalim da zabiju gol. Koliko je Sarajevo dobro igralo pokazuje i reakcija navijača na istoku koji su na kraju prvog poluvremena aplauzom ispratili igrače, a ljudi koji idu na utakmice znaju kakva je to tribina(tribina koja ne prašta). U drugom poluvremunu u 47. minuti nakon fenomenalnog ubačaja(ne mogu da vjerujem da ovo pišem) Čomora pogađa Obuća. Do drugog gola bilo je još prilika za naš tim, ali bez gola, sve do 65. minute(koja simbolika) pogađa ponovo Obuća za 2:0 i za njegov 89. gol u dresu Sarajeva. Odlična uvertira za vječiti derbi sa Željezničarom.
                            Last edited by danijelkr; 29-10-11, 19:50.

                            Comment


                            • Sutra GOSK-Borac sa prenosom na BHTV1 , mislim da Borac mora uzeti 3 boda ,ako ne uzmu 3 boda sada , titula je daleko A ovo je i uvertira pred mec sa Velezom pred praznom publikom (zadnji mec pred praznom publikom) koji moramo dobiti
                              Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

                              Comment


                              • Kako bi Talijani rekli "Grande Emir Obuca".
                                Zivuca legenda kluba.
                                Ako ponovimo ovu igru, pada i Borac.
                                Genius, outrageous, the best ever! RF!

                                Comment

                                Working...
                                X