Ja nisam ni rekao da smo najveci, mi to nikad ne govorimo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Bosna i Hercegovina - BH Telecom Premijer liga i Kup BiH
Collapse
X
-
Ауф како смо лоше данас одиграли. Притисак чини своје! Иако је Челик бољи од Олимпика мислим ипак да ће Олимпик барем до бода што ће значити 3. мјесто. А ко ће од та три клуба у Европу вјероватно ће се одлучити за зеленим столом. АБА принцип. Пошто је Борац практично одсвирао своје још послије пораза од Вележа и ремија у БН, волио бих да то буде Челик.
Нама више мање свеједно јер и овако и онако морали бисмо побједити у Габели за сигурно 3. мјесто, а од тога нема ништа поготово што и њима то значи голи живот, тешко се носимо са притиском а и струка је танка поготово сад кад је први тренер отишао на стажирање. Играмо практично без тренера на идивидуални квалитет па ако успије успије ....Last edited by ФК Борац Бања Лука; 18-05-13, 19:19.РК БОРАЦ - Куп европских шампиона 1975/76.
Comment
-
Moguci protivnici Zeljeznicara na zrijebu:
Bate Borisov (Bjelorusija)
Celtic (Skotska)
Steaua (Rumunija)
Dinamo Zagreb (Hrvatsa)
Partizan (Srbija)
Maribor (Slovenija)
Viktorija / Sparta (Ceska)
Legija / Lech (Poljska)
Elfsborg (Svedska)
Makabi (Izrael)
HJK (Finska)
Ekranes (Litvanija)
Nefci (Azerbejdzan)
Slovan Bratislava (Slovacka)
Sherif (Moldavija)
Ludogorets / Levski (Bugarska)
CS Fola Esch / F91 Dudelange (Luksemburg)
sretnoJedan Grad Dva Kluba Jedan Špica Drugi Truba. HZ 1987
Comment
-
Danas navijaci Sarajeva na koji su god nacin pokusali gledati utakmicu nisu uspjeli, oni koji su ostali u Sarajevu (kao ja) nisu imali tv prenosa, a oni koji su se zaputili u Mostar vraceni su zbog kako policija kaze alkoholiziranog stanja. Cekam da vidim izvjestaj kazu svi da smo imali dosta vise od igre.
Comment
-
Ovo je kad igrate protiv Sarajeva gol
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151219859088078
Pa u sta gledaju.
Comment
-
Upuceniji , kakvo je stanje sa Velikom Obarskom , hoce li igrati PL naredne sezone ili ce prepustiti mesto Slogi ?Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Oba kluba i Velika Obarska i Sloga za ulazak u Premijer ligu moraju domace utakmice igrati u drugim gradovima. Velika Obarska sigurno u Bijeljini dok Sloga moze u vise gradova, ali najblize im je u Modrica. Kako sam cuo VO dobro finansiski stoji tako da ako ispune sve uslove ne znam zasto bi nekom prepustali poziciju, mada bi vise volio da udje Sloga Doboj.
Comment
Comment