Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bosna i Hercegovina - BH Telecom Premijer liga i Kup BiH

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mi smo realno odigrali jednu kriminalnu polusezonu,a zaostajemo samo jedan bod.Nisam zadovoljan zbog poraza u derbiju,ali iskreno sam mislio da ce Sarajevo da nam bjezi mnogo vise bodova jer su vise pokazali u ovoj polusezonu sto se mene tice...

    Mislim da cemo mi tesko biti losiji na proljece,ocekujem kao i obicno PLAVO PROLJECE
    Zeljko Malnar-Nocna mora <3


    #the return

    Comment


    • A kakvo, nego plavo

      Comment


      • Originally posted by soe View Post
        Pa ne borimo se sa Barsom za titulu,i oni imaju slican raspored do kraja a plus tu je i pauza poslije koje cemo sigurno jaci uci u drugi dio.
        Mi jesmo tu negdje svi,ali cinjenica je da imamo daleko najtezi raspored i bez neke zalihe bodova,tesko mozemo,ali sigurno da postoji sansa i jos imamo cemu da se nadamo.

        Comment


        • E sta fuli nesretni Nuhanovic, svaka mu cast

          Comment


          • Odlicna preuredjena sluzbena stranica

            http://fkzeljeznicar.ba/nova-interne...jeznicar/2302/

            Comment


            • Cuj Zeljo pobjedio Leotar,pa kako to Sljedeci 5 sezona ce Leotar naplacivati za ono u zadnjem kolu prosle sezone.

              Ni u jednoj kladionici nema tog para,cak ga ni na teletextu nema

              Comment


              • Odlican pogled na tabelu, barem na 24 sata

                Izuzetno me raduje sirina koju imamo u ekipi, pa se u igri nije osjetio izostanak 4 standardna igraca. To mi govori da eventualni transferi nece poremetiti ekipu
                Akanovi puleni donijese nova 3 boda. Adilovic je bio odlican, borio se cijelu tekmu i nagradjen je pogotkom. Odlicni su bili jos i Bogicevic i Tomic koji bi mogao biti veliko pojacanje. Po bokovima smo bili standardno dobri. Utakmicu rijesio Bekric odlicnim golom, nakon jako lijepe akcije koja je krenula od Kvesica.

                Sljedeca stanica Olimpic kup i zavrsetak polusezone protiv Sirokog u Dolini

                Comment


                • Da nam je Bekrija jos sto godina ziv i zdrav i da nikada ne ode iz kluba,legenda...

                  Samo da se jos Siroki dobije pa kako god polusezona zavrsi ja sam zadovoljan,valjalo bi da budemo prvi,ali kako god da bude ima da se koljemo za titulu na proljece
                  Zeljko Malnar-Nocna mora <3


                  #the return

                  Comment


                  • Mnogo bolje Sarajevo od Zrinjskog koji do sada apsolutno ništa nije pokazao. Imaju sreće što su dobro otvorili prvenstvo jer ovo što prikazuju zadnjih nekoliko utakmica je za donji dio tabele. Sarajevo kao što rekoh mnogo bolje, dosta prilika su imali pred golom Melhera. Husejinović raspoložen večeras, dosta lijepih poteza, imao jedan strašan šut uspio uhvatiti loptu iz prve međutim ona odlazi malo iznad gola Zrinjskog. Hadžić također jako dobar, trudi se, otvara se veznim igračima imao sjajnu priliku kada glavom pogađa stativu. Suljić najgori u redovima Sarajeva i mislim da je zreo za izmjene, jedino dobro što je uradio jeste onaj šut pred kraj poluvremena kada je Melher odbranio iako je i to mogao mnogo bolje odraditi jer je praktično bio sam pred golom. Dovoljno je reći da mu njegovi navijači zvižde. Zrinjski bez ozbiljnije prilike pred golom Bandovića, shvatam da igra dosta podmlađena ekipa, ali oni bi barem trebali da grizu u ovakvoj utakmici ne bi li se dokazali, no ovo je daleko od toga.
                    sigpic
                    Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                    don't support us when we win."

                    Comment


                    • Rutinska pobjeda nad neocekivano losim Zrinjskim.Slijedi gotovanje u Bijeljini koje je must win.
                      Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

                      Comment


                      • Rutinska pobjeda sa ocajnim potezima Jovica. Neke njegove odluke mi nikad nece biti jasne. Dosta toga je Merlin napisao, dodao bi da je Suljic za svoju partiju i poteze zasluzio jos vece zvizduke.

                        Comment


                        • Onaj izlazak pred golmana me je bas nasmijao

                          Comment


                          • U drugom poluvremenu je Sarajevo malo posustalo, nije to izgledalo tako dominantno kao u prvom dijelu, ali su i dalje bili bolji od Zrinjskog i imali zrelije prilike. Hadžić se u nastavku pogubio skroz, a izlaskom Šunjavarića na sredini terena je ostalo više prostora za igrače Zrinjskog koji to nisu znali iskoristiti. Mada imao je Zrinjski 2 fine prilike koje su mogle biti vrlo lako kazna za onu neozbiljnost i nonšalantnost Suljića pred golom Melhera.
                            sigpic
                            Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                            don't support us when we win."

                            Comment


                            • Sad na pregledu tek vidi sta je Suljic uradio kada je izasao sam na golmana,nije se bas tako cinilo sa tribina,stvarno malouman potez
                              1.poluvrijeme smo strasno odigrali i realno,trebali smo jos par komada dati ali i ovako moze i sad u Bijeljini se mora mora pobjediti

                              Comment


                              • Ne znam koliko je istina da je za Saida zainteresovan Elche, Espanyol, CSKA Sofia, ali bi trebalo to iskoristiti i prodati ga jer bolje da sada ode za neke vjerujem lijepe pare nego na ljeto džaba. Said govori kako u ovom trenutku ima još jedan klub zainteresovan za njega i da je upravo tom klubu najbliži, ali ne želi oktrivati o kome se radi.

                                Također za Dupovca zainteresovani neki italijanski klubovi, tačnije Bologna, Torino, Chievo i spremni su ponuditi 100.000 €. Mislim da su to male pare za tako mladog štopera, koji istina prošlu sezonu nije bio na nivou međutim ovu je ono što sam odgledao odradio odlično.

                                A haman i Turci zainteresovani za Sesara. Navodno je na meti 3 turska kluba - Karabukspora, Eskisehirspora i Elazigspora. Ne spominje se moguća odšteta za njega, međutim za takvog igrača ona ni u kom slučaju ne smije biti mala. Moglo bi se Sarajevo preko zime dosta opariti ako bi otišla sva 3 igrača u šta sumnjam jer su oni do sada bili među najvažnijim igračima Sarajeva, ali za Saida i(li) Sesara se može uzeti fin novac.
                                sigpic
                                Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                                don't support us when we win."

                                Comment

                                Working...
                                X