Ne vjerujem ti vise nista,vidim da hoces slagati jbg
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Bosna i Hercegovina - BH Telecom Premijer liga i Kup BiH
Collapse
X
-
-
Gledam ovaj video iz Gradačca i pitam se koliko retardiran moraš biti da radiš ovo kada ti je klub u teškoj krizi i sada mu još ti nabijaš kazne. Upravo ovakvi kreteni teraju normalne i iskrene navijače sa stadiona i ista je situacija i kod nas , i u Bosni , i u Hrvatskoj ...sigpicsigpic
Comment
-
Ako mislis na travnjak dosta bolje nego prosli godina, najvise zahvaljujuci vremenu.
Ono sto sam mogao vidjeti Bilino polje je bio fenomenalno, zbog toga je i utakmica bila na visokom nivo. Grbavica za proslu sezonu Wembley. Vidio sam u Lukavici nije los teren bio. U Gradaccu nisam vidio, ali tamo ljudi uvijek vode racuna da to bude u najboljem mogucem stanju. Ostalo nisam gledao, pa ne bi da bubab bezveze.
Comment
-
Bilino Polje koje je skoro renovirano ima vjerovatno najbolji travnjak. Moglo se to vidjeti i u utakmici Čelika i Sarajeva. Banja Ilidža (Gradačac) je također u jako dobrom stanju iz ovog razloga kojeg navede Danijel, a to je strogo održavanje, dosta vode računa o infrastrukturi. U tom dijelu BiH ima dosta dobrih i kvalitetnih terena. Znam još dok sam igrao fudbal da je teren u Srebreniku bio također u jako dobrom stanju, iako je to bilo podavno, zatim u Mramoru imaš jedan od najboljih terena u BiH, za mene vjerovatno u samom vrhu (top5 sigurno). Uvijek je bio u extra stanju, a ljetos sam bio tamo bio neki turnir i mogu reći da je i dalje takva situacija. Za ostatak nisam baš dobro upoznat, tako da neću komentarisati.
Evo tog terena u Mramoru. Inače taj klub je bio prije nekih 7-8 godina član Prve lige, kada su imali svoje ljude u savezu, a sada su stabilan trećeligaš (Druga liga FBiH - Sjever), sa ambicijama ponovnog ulaska u prvu ligu.
Gledam na slikama da se dosta pogoršao teren u Srebreniku, dosta lošiji nego ranije, vjerovatno ga nisu održavali ovaj period koji je Gradina provela igrajući u Gradačcu.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Eto doveo Amar zamjenu za Kvesica,Yani Urdinov je dosao iz Ekranasa
http://sportsport.ba/bh_fudbal/yani-...jeznicar/99912Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Kamo srece da 'oce otici , iako ko god dodje cisto sumnjam da ce biti bolji. Znas li sta je sa Oliverom Jandricem ? Pade mi na pamet i Zoran Deket ali koje su sanse da se Jandric vrati u klub tj da dobije neku funkciju ?Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Cuo sam to za Krunica , ma Krunic je pijanica teska ali dzaba igracina , ne bi bilo lose da ostane u klubu. Nisam znao za Olivera, veliki igrac bio , bice zanimljiv mec sutra ,ja bi vise volio da je termin 1 , lepse kad se ranije igrao dok je jos dan i lepo vremeSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Comment