Pa zadnje 2 sezone dobijali domacini , pa kontao da i ove se ne ponove dva rezultata
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Bosna i Hercegovina - BH Telecom Premijer liga i Kup BiH
Collapse
X
-
Originally posted by Miko View PostPa zadnje 2 sezone dobijali domacini , pa kontao da i ove se ne ponove dva rezultataOriginally posted by MikoOvo Zeljo-Travnik ostaje X verovatno , u prvom delu sezone bio X , bice i sada , klasika duela Travnika i Zelje , osim ako nisu promenili dogovor
Osoba 2...Ja sam Mikula
Blago tebi vazda sam ja to govorioZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Pa otkad ja pratim klasika je , ne vidim sta je cudno Gde realno da Travnik dve sezone tj 4 sezone za redom ne izgubi od Travnika na Piroti , dalje nisam isao , mozda je jos duza tradicijaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostPa otkad ja pratim klasika je , ne vidim sta je cudno Gde realno da Travnik dve sezone tj 4 sezone za redom ne izgubi od Travnika na Piroti , dalje nisam isao , mozda je jos duza tradicija
Pa sta hoces to da kazes,da su ove sezone igrali 1 za 1
Pa i retardi bi odigrali 3 za 3 sto bi ustvari stvarno bilo od koristi ekipama,sta ces od 1 boda moj MikulaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostNije tebi lako
Pa sta hoces to da kazes,da su ove sezone igrali 1 za 1
Pa i retardi bi odigrali 3 za 3 sto bi ustvari stvarno bilo od koristi ekipama,sta ces od 1 boda moj MikulaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Utakmica je bila dobra za objektivne posmatrace,nasa igra na mahove odlicna ali nas je ocajni trener upropastio taj covjek citavu utakmicu igra isto bez zelje da ista promjeni.Melunovic i Todorovic su mi se svidjeli od pojacanja.Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.
Comment
-
Umjesto da uzivaju u pobjedi svog kluba oni .....
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hron...bini/130302099
Comment
Comment