Announcement

Collapse
No announcement yet.

Teniske igrice

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Igram i ja Barcu xD
    Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Jel hoce neko da igra?
      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• http://challengertetour.webs.com/registrations.htm , ajde pozurite ko nije se prijavio Ima vremena do sutra do 19, i Indigo ti si bio Memfis na prosli turnir, sad hoces na Rang Listu posle Monte Karla da te upisem kao Kohlschreiber???

Comment

• Zasto nema mene prijavljenog za Barselonu?Vidim da su se do sada 27 prijavila valjda,ili sam pogresio, i kako da vidim ko je sve prijavljen?
          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by igorjos9 View Post
            http://challengertetour.webs.com/registrations.htm , ajde pozurite ko nije se prijavio Ima vremena do sutra do 19, i Indigo ti si bio Memfis na prosli turnir, sad hoces na Rang Listu posle Monte Karla da te upisem kao Kohlschreiber???
            Da kao Kohlsreiber.... Igram slicno kao on.....
            There's something wrong with me chemically
            Something wrong with me inherently
            The wrong mix in the wrong genes
            I reached the wrong ends by the wrong means
            It was the wrong plan
            In the wrong hands
            With the wrong theory for the wrong man
            The wrong lies, on the wrong vibes
            The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
              Da kao Kohlsreiber.... Igram slicno kao on.....
              Koji nick si koristi kad si se prijavio, mozda " Nikola " ?

Comment

• Originally posted by igorjos9 View Post
                Koji nick si koristi kad si se prijavio, mozda " Nikola " ?
                ne memfis sam stavio..... opet..... pa dobro ako je problem nek i ovaj turnir budem memfis.....a za sledeci cu drugacije...
                There's something wrong with me chemically
                Something wrong with me inherently
                The wrong mix in the wrong genes
                I reached the wrong ends by the wrong means
                It was the wrong plan
                In the wrong hands
                With the wrong theory for the wrong man
                The wrong lies, on the wrong vibes
                The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Jel hoce neko da mi odgovori na pitanje?Jesam li se dobro prijavio,ime sam stavio Marchello Lipi ;)
                  Dreams are coming true.

Comment

• JBT sad gledam Stefan Pavlovic je igrao QF Monte Carla na ManaGames a ja sam ga tukao 6:4 kad smo jednom igrali
                    Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Hoce neko ?

Comment

• 2 pitanja samo-jel ima veze kilaza sa kretanjem na terenu i ostalim skilovima i dal moze sa istog IP-a(istog kompa) da se prijave dvojica za turnir(tj i ja i moj buraz) ? unapred hvala ;)

Comment

• Ima sto manji i laksi je brzi, a to vidi sa Igorom,da li moze i brat ;)
                          sigpic
                          Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• pa nisam nesto primetio,evo sad povecao kilazu za 15 kg krecem se odlicno.jedino sam primetio to za visinu,kad stavim nekog grmelja da sav je trontav

Comment

• Originally posted by bice View Post
                              Zasto nema mene prijavljenog za Barselonu?Vidim da su se do sada 27 prijavila valjda,ili sam pogresio, i kako da vidim ko je sve prijavljen?
                              To su clanovi foruma

Comment

• Originally posted by vuna View Post
                                2 pitanja samo-jel ima veze kilaza sa kretanjem na terenu i ostalim skilovima i dal moze sa istog IP-a(istog kompa) da se prijave dvojica za turnir(tj i ja i moj buraz) ? unapred hvala ;)
                                Dobro, moze i on da igra, samo da nema varanja da igras ti umjesto njega ili obrnuto zato sto vrlo je lako da dobijete i obojica ban ako se neko pozali po stil igre ili ja ako vas uhvatim, zato igrajte posteno

Comment

Working...
                                X