Announcement

Collapse
No announcement yet.

Teniske igrice

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ocu ja,vec sam tamo
    sigpic

Comment

• Hocu ja

EDIT: Kazite kad zavrsite.

Comment

• Dule ti izgleda ne provjeravas privatne
        sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
          Dule ti izgleda ne provjeravas privatne
          Ma proveravam nego nisam primetio gore onu jedinicu.

Comment

• E konacno sam uhvatio 5 minuta danas , hoce neko partiju ?
            Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Ajde,hostam,Miko.

Ne mogu da hostam
              sigpic
              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Bravo Vladane , strasan mec

6-3 , 6-7 , 6-3 za Vladana , mislim da je tako bilo , nisam siguran , jer sam odmah usao u chat , nisam vidi oni statistiku , ni nista na kraju , ali nema veze
                https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Ja sad odigrao dva meca , prvo sam dobio Gila 6-1 i drugu igrao sa nekim Stamosom bila 4-2 i prekinulo vreme , hoce neko sada ?
                  Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by Dale View Post
                    Bravo Vladane , strasan mec

6-3 , 6-7 , 6-3 za Vladana , mislim da je tako bilo , nisam siguran , jer sam odmah usao u chat , nisam vidi oni statistiku , ni nista na kraju , ali nema veze
                    Dale hoces li sad sa mnom dok ne pocne Manca?

Comment

• Originally posted by Dale View Post
                      Bravo Vladane , strasan mec

Jeste tako je bilo
                      43 minuta,strasan mec.Inace si ti imaso masu vise vinera,ali i gresaka,igrao sam kao Murray,defanzivno
                      sigpic

Comment

• Originally posted by MikoSurvivor View Post
                        Ja sad odigrao dva meca , prvo sam dobio Gila 6-1 i drugu igrao sa nekim Stamosom bila 4-2 i prekinulo vreme , hoce neko sada ?
                        Da hostujem?

Comment

• slobodno

Comment

• Ok, ajmo da odigramo jednu.

Comment

• Hoce sada neko ?

Comment

• imam par pitanja,molim da mi konkretno odgovorite.
                                1)imam demo verziju,kolko sam shvatio mogu da igram turnire(npr sad barsa) al nije mi jasno kako sljaku tu uopste igram kad na demu mogu samo 1 podlogu?
                                2)sta znaci ono simulation,arcade,elite controls?
                                3)jel koristite ona pomagala(servis+reli itd...) na tim turnirima ili je fer?
                                toliko...

Comment

Working...
                                X