Announcement

Collapse
No announcement yet.

Teniske igrice

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Indigo View Post
    Jedno pitanje kako da iskljucim ono vreme sto mi tece?!? mislim kako da igram na 2 dobijena seta a ne na to vreme da mi tece...?!?
    Jedino kada kupis Full verziju.

Comment

• Originally posted by Robert View Post
      Nije 6:3 bilo valjda oO
      Ma kakvi
      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Hoce neko partiju
        Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Ja hocu

Comment

• Evo me , hoces ti ili ja hostati

Comment

• Ja cu hostati. ;)

Comment

• Ulazim za minut XD

Comment

• Ok ;)

Comment

• LANee,LANee,nekada si znao da igras tenis,mada uspjeh je dodji do TB sa mnom i izgubiti,svaka cast.
                    sigpic
                    Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Mando mogu jednu sa tobom u 2 dobijena?

Comment

• Dule,ne mogu danas moram sada uciti,sutra u vece oko 11,poslije mancestera budi tu.
                        sigpic
                        Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Originally posted by manda View Post
                          LANee,LANee,nekada si znao da igras tenis,mada uspjeh je dodji do TB sa mnom i izgubiti,svaka cast.
                          E moj Manda moj. Nisi nimalo fer bio al ajde. Prvo sam te pitao da promenim "specifikacije" igraca jer mi je postavljen za sljaku, a kod tebe je trava, nisi dao, potom sam ti dva puta dao poen jer je kocilo i jednom zbog desinhronizacije, nisi vratio, vratio si samo jednom kad sam ti rekao, al dobro. Dobar si, popravljas se. Sledeci put mi javi kad budes hteo da igramo i kazi koja podloga, da podesim igraca. ))
                          Bravo bre. )

Comment

• Uvjek vracam poen,kada zasteka,to znas,a taj drugi nisam primjetio.
                            A za ovo sto si namjestio za sljaku,a trava se igra,nije moj problem,zezam se ;)
                            Trening LANee
                            sigpic

Comment

• Originally posted by manda View Post
                              Uvjek vracam poen,kada zasteka,to znas,a taj drugi nisam primjetio.
                              A za ovo sto si namjestio za sljaku,a trava se igra,nije moj problem,zezam se ;)
                              Trening LANee
                              Ma znam, zezam te bre, vidis da sam na kraju stavio "Bravo bre "
                              Dobar si, dobar.

Comment

• Moracemo jedan mec u dva seta,kada budem imao vremena,ti biras podlogu

P.S. Nisi ni ti toliko los ;)
                                sigpic

Comment

Working...
                                X