Announcement

Collapse
No announcement yet.

Teniske igrice

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Teniske igrice

Kad ocu da udjem u igricu pise mi Unable to create Direct3D device. Jel zna neko sta je to?

Comment

Gluplji tenis nisam u zivotu igrao, ako neko ima PS3 najbolje je da igra Top Spin 3, jeste da nema nasih, ali je tenis odlican.
      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Vidim da i Almagro u Buenos Airesu igra Virtual Tennis, cekajuci da im se kisa smiluje
        Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

Top Spin je mnogo bolji,realniji,Virtua je graficki najbolja,ali se lopta ne moze ispucati,potezi su toliko nerealni da je to smijesno,iako su igracima odlicno skinutipokreti i ponasanje
          sigpic

Comment

[quote author=D-Wade link=topic=3287.msg251190#msg251190 date=1298123952]
            Gluplji tenis nisam u zivotu igrao, ako neko ima PS3 najbolje je da igra Top Spin 3, jeste da nema nasih, ali je tenis odlican.
            [/quote]
            nemoj me jebeno jebat da im top spin na trici. ja sam mislio da virtua top spin (ko sto je pes bio iss). ODLICNO. nema niko iz ex yu?

Comment

Ovo moze da se prebaci u temu o igricama

Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

E ljudi, izlazi Virtua Tennis 4 i bice Del Potro i Berdych.Jedva cekam *#AI&D
                Everything you want is on the other side of fear.

Comment

Top Spin 4 demo - Ivanovic vs Serena Williams #2
                  Top Spin 4 demo - Federer vs Nadal

Comment

ne znam da li je bila ova ali evo da ostavim link..

http://www.gamedesign.jp/flash/tennis/tennis.html

Comment

Da li neko zna kada izlazi Virtua Tennis 4 za PC, ili novi Top Spin za PC ??? (%fsd%&j

Comment

[quote author=MatsWilander link=topic=3004.msg262764#msg262764 date=1299492645]
                        Da li neko zna kada izlazi Virtua Tennis 4 za PC, ili novi Top Spin za PC ??? (%fsd%&j
                        [/quote]
                        Virtua tennis 4 izlazi 14. maja za PC,a Top Spin se ne proizvodi za PC,samo za konzole...

Comment

Ishvalise ovaj Top Spin 4 da je extra,realne animacije,ali nista od toga...Animacije su uzasne,Federerov servis podsjeca na Soderlingov...Jedino sto je dobro to je ponasanje igraca posle poena... *%@(D!RY-
                          A Virtua tennis 4 jos gori...Igraci se bacaju po terenu, gori je nego virtua tennis 3...
                          Tu je jedino dobro sto su ubacili del Potra...
                          Nema posla od ovih igrica, jedino da EA sports pocne da proizvodi nesto za PC,u stilu Grand slam tennisa za Wii... $%&5qw7

Comment

http://www.bimboosoft.com/DMT/
                            Samo da spomenem ovu zanimljivu tenisku igru.
                            [quote]Dream Match Tennis is the most realistic 3D tennis game.
                            You can play REAL tennis at your home computer.
                            Control the ball and win the match!
                            [/q][/q][/q]
                            Game Features

- 4 game modes -
                            Challenge, Exhibition, Tutorial and Practice.

- 7 court surfaces -
                            Hard(3), Grass, Clay and Carpet(2) court.

- Supports keyboard and joypad -
                            It is strongly recommended to use joypad.

- Supports PLAYER vs. PLAYER and PLAYER vs. COMPUTER -
                            To play PLAYER vs. PLAYER, there must be at least one joypad.

- 7 computer levels -
                            DMT players have created this community to simulate the real life ATP tour and see who is best. Play challengers, IS events, Masters series events and Grand Slams and work your way to the top!
                            Kao sto vidite , prijavom na forum mozete ucestvovati u nadmetanju sa ostalim igracima sirom sveta. Takodje mozete ucestvovati na skoro svim turnirima koji postoje i u stvarnom zivotu (od Celendzera , preko ATP 250,500,1000 do Gren Slemova)
                            Da bi ste igrali ovu igru preko interneta, treba da skinete demo koji se nalazi na oficijalnom sajtu igre.
                            Ako igrate sa demoom onda mozete igrati samo sa J.Masonom.
                            Ako hocete da igrate sa nekim drugim igracima morate kupiti igru online , kosta 1600 din.
                            Igraci:
                            Dayman (a-a-ah...)
                            Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                            Champion of the sun (a-a-ah...)
                            You're a master of karate and friendship
                            For everyone

Comment

Spominjana je vec, ja igram DMT vec dve godine i to samo iz navike posto je sa ovim poslednjim update-ovima igra postala ocajna, bar nama starijim igracima. @(*6sd$%

Federer i posebno Nadal i Ceng su nerealno jaki, sljaka je brza od trave, igraci lete po terenu brze od najbrzeg tenisera ikada i jos gomila gluposti koje pomalo srozavaju igru...
                              Ono sto je kul je da je ovo jedina igra u kojoj psiha ima ulogu (sto zvuci neverovatno jer je to samo igrica, al ja kao bivsi 'pro' to znam najbolje h5g6k8 ) kao i koncentracija i trenutna forma, potpuno isto kao u realnom tenisu. Zato je i teska, al vredi je probati.

Iako ima gomilu mana, ovo za mene i dalje nema konkurenciju na PC-u.
                              ~ Djoko ~ Fed ~ Nikolay ~ Simon ~ Dolgo ~ Soda ~

"Those who overlooked Djokovic don't know anything about tennis" - Fed

Comment

Za mene je sto se tice realnosti Tennis Elbow bez ikakve konkurencije,graficki ne mogu i nikad nece moci da pariraju,ali to je najbolja simulacija tenisa koju sam igrao
                                sigpic

Comment

Working...
                                X