Announcement

Collapse
No announcement yet.

Teniske igrice

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Idi na Play Options i podesi kameru na Still bar je meni na still
    Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• al u tome i jeste caka. to ja i uradim,i u warm upu mi ok,a kad udjem online ne valja,cak i tu promenim i opet isto. to onda kod mene nesto ne valja...

Comment

• Da ti nije i teren drugaciji , meni se i teren promenio xD ... Ovaj novi mi je 10 puta bolji xD
        Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• nemam pojma jedino sam primetio da su sudija i navijaci nacrtani likovi

Comment

• Hoce neko jednu?

Comment

• Hocu ja uvek xD ... Hoces ti hostati... ?

Comment

• Miko evo sad sam stigao, ajde ja cu hostovati, cekam te ;)

Comment

• Dobra fora ni ja ni basem ne mozemo da hostuejmo opet ce morati RL da se izvlaci
                  Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Hoce neko ko ima full ?

Comment

• Puce i ja Vladane od MagMana,u dva taibrejka izgubi,prvi sam imao 4-1 i onda izgubio 7-4,drugi sam imao 6-4 i izgubio 8-6.
                      Ma onaj je lud sta vraca,mada mi nije uzeo servis,imao sam i brejk lopte,ali nista.
                      sigpic
                      Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Igore imamo problem... ovaj Kristijan Jankovic napisao da sam ja W/O da sam predao mec.....a niti me je kontaktirao niti nista....nismo odigrali mec..... kako to moze da uradi....?
                        There's something wrong with me chemically
                        Something wrong with me inherently
                        The wrong mix in the wrong genes
                        I reached the wrong ends by the wrong means
                        It was the wrong plan
                        In the wrong hands
                        With the wrong theory for the wrong man
                        The wrong lies, on the wrong vibes
                        The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Jesi pisao na forum tamo da trazis mec,moras to da radis,tamo trazi mec.
                          sigpic
                          Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Dusan1610 me danas dobio 6:3,6:2 pa 7:5 , dobro igras ali sam se i ja popravio

Comment

• Da, jesam ja dobio Mika danas, ali njegov napredak u igri se moze primetiti. Bravo majstore

Comment

• Hvala

Comment

Working...
                                X