Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Regular Season 2010-11 - opste diskusije, vesti, spekulacije...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: NBA Regular Season 2010-11 - opste diskusije, vesti, spekulacije...

I ode Jerry Sloan iz Utah-e? #%d* E sad da Dalas sibne onog slepca od trenera, pa da dovedemo coveka. h5g6k8 Da vise ne gledam 3 PG line -up, idiotske rotacije, igranje zonske odbrane protiv svakog, da neki starteri igraju samo u 1 cetvrtini, a da igraci koji se napale igraju bez odmora, da Kidd ne igra po celu cetvrtinu, jer ce da baldise na terenu, i da mu igraci ne stoje kao da su progutali motku, nego da pridju protivniku i bar podignu ruku, a ne da stoje i nadaju se da ce da protivnik promasi sut.

Comment

[quote author=Roddy link=topic=2955.msg246416#msg246416 date=1297423661]
      a ne da stoje i nadaju se da ce da protivnik promasi sut.
      [/quote]
      Pozdrav kolega
      Ja nocas nisam gledao mec, gledao highlightse, pretpostavljam da si ovim pogotovu mislio na Kidda, onu trojku sto mu je ubacio Billups pred kraj je nedopustivo, ni ruku nije podigao &*(@W6
      Ipak, tesim se jer je ovo mec u regularnom delu !*^*-S&

Comment

• [/quote]
        Hvala Bogu pa je nasa zvezda cvrsto nogama na zemlji... @(*6sd$%
        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Dirkenstein je izgleda povredjen , vidis da u zadnja 2 meca igra slabije, povredio lakat cini mi se vs Cavsa.
          A za roster, ne znam sta da ti kazem, suskalo se da ce neko doci ( Jackson, cak i Maggette ), ali je problem sta poslati u suprotnom smeru ?
          Butler stalno prica kako se vraca za PO, njemu ove godine ugovor istice, mada iako se vrati ( u sta cisto sumnjam ) pitanje je u kakvoj ce formi biti.
          Mene najvise iznenadjuje slab ucinak Haywooda &*(@W6 , u Dallasu izgleda cim centar dobije jak ugovor odmah batali da igra +-*^%* , jedno vreme je Manhini bio rezerva Chandleru, licno iz ovog ugla bih voleo da vidim neki trade tipa Haywood i Butler za dvojicu igraca, nije iskljuceno ni da Roddy bude ukljucen u trade...

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=2955.msg246480#msg246480 date=1297434640]
            Hvala Bogu pa je nasa zvezda cvrsto nogama na zemlji... @(*6sd$%
            [/quote]

Nemoj da ga ureknes.Pu,pu,pu. &@/+W $#^%RT
            sigpic

Comment

Jax se spominjao kao moguce pojacanje mnogih klubova, izmedju ostalih Bulls-a i Dallas-a, ali mislim da niko ne zeli da preuzme taj njegov ugovor jer bi bio doveden kao trenutno resenje, a onda pitanje sta posle sa tolikim parama i relativno matorim igracem. Ne znam, ali poznato je da Cuban ne sedi skrstenih ruku (za razliku od mrtvog Paxson-a 7&@%q ) i mislim da ce dovesti bar nekog.

[quote author=Black Mamba 24 link=topic=2955.msg246488#msg246488 date=1297435298]
              Nemoj da ga ureknes.Pu,pu,pu. &@/+W $#^%RT
              [/quote]
              Ma kad je neko tako vaspitan i kad ima takav karakter tesko da se moze promeniti. @(*6sd$%
              sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

[quote author=Mandanda link=topic=2955.msg246467#msg246467 date=1297433264]
                Pozdrav kolega
                Ja nocas nisam gledao mec, gledao highlightse, pretpostavljam da si ovim pogotovu mislio na Kidda, onu trojku sto mu je ubacio Billups pred kraj je nedopustivo, ni ruku nije podigao &*(@W6
                Ipak, tesim se jer je ovo mec u regularnom delu !*^*-S&
                [/quote]

Pozdrav (*#^R^

Tu mislim naravno na Kidd-a, svaka njemu cast , ali gleda u Billups-a ko tele u sarena u vrata.Nisam ja ocekivao pobedu protiv Denvera,al nacin kako smo izgubli #%d* Prvo gubimo u 2 cetvrtini -18, pa na poluvreme odemo sa -1. Zavrsimo 3 cetvrtinu , sa +4. U 4 cetvrtini vodimo sa 13 razlike, pred kraj +9, onda Dirk suta slobodna 2-4,pre toga masi sa distance, Kidd trojku,terry sa distance a ovi iz Denvera pogodise sve.Bolje da smo prsli sa 20 razlike.

Jeste regularan deo sezone, ali svaka pobeda je vazna. SA je pobegao sa pobedama, LA ima isto kao mi.Daj bar da budemo 2.

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=2955.msg246480#msg246480 date=1297434640]
                  Pa gde ste kraljevi, otkad vas nema! +*@WT*48*
                  Nema veze, zahuktao se Dallas ponovo posle one krize kada je Dirkenstein bio povredjen. @(*6sd$%
                  Elem, posto vi pretpostavljam imate info iz prve ruke, hoce dovoditi Cuban jos kakvo pojacanje na spoljnim pozicijama? Spominjao se Captain Jack, Iggy itd...

[/quote]

Pozdrav. (*#^R^
                  Sta ce nam trejd?Ionako smo napravili od tima Frankestajna. Ionako ce da bude rotacija na kraju tekme:Kidd,Barea , Terry, Dirk, Chandler.Problem Dalasa je sto ima gomilu odlicnih igraca za regularan deo sezone, a malo za PO.

Ako hoce da dovedu novog igraca, nama treba neki bek(nisko krilo) koji prodire , ide na ulaze, zakucavanja.Ne moze samo da se suta spolja. Tuzno, ali jedini igrac koji ide ka kosu vise puta je Barea(najnizi igrac na terenu, osim kad je tu Boykins)

Comment

da zabelezimo ovaj detalj I#^@8
                    http://www.youtube.com/watch?v=-asD7...embedded#at=22
                    car &8@^J &8@^J &8@^J takodje pohvale i za kobija, koji je prvo krenuo al onda smekerski iskulirao sa dizanjem ruke na tu trojku $#^%RT

Comment

[quote author=Roddy link=topic=2955.msg246516#msg246516 date=1297438247]

nama treba neki bek(nisko krilo) koji prodire , ide na ulaze, zakucavanja.Ne moze samo da se suta spolja.
                      [/quote]
                      Naucio si zanat iz prethodnih PO meceva
                      Naravno, bas zato bi mozda Jackson mogao da pomogne, Butler je klasican jump shooter

Comment

[quote author=Mandanda link=topic=2955.msg246532#msg246532 date=1297439804]
                        Naucio si zanat iz prethodnih PO meceva
                        Naravno, bas zato bi mozda Jackson mogao da pomogne, Butler je klasican jump shooter
                        [/quote]

Posle ovoliko godina gledanja, tesko je ne videti sta im fali.
                        Ako nista, bar su nasli normalnog centra. Chandler-u svaka cast, nisam mnogo verovao u njega, ali mogu samo &8@^J &8@^J &8@^J

A za Captain Jack-a, ja bi najradije da vidim njega i Diaw-a za Butler-a , Jones-a(novi ruki, nije sto je nas, al nema blage veze), Haywood-a.

Comment

[quote author=carter985 link=topic=2955.msg246520#msg246520 date=1297438699]
                          da zabelezimo ovaj detalj I#^@8
                          http://www.youtube.com/watch?v=-asD7...embedded#at=22
                          car &8@^J &8@^J &8@^J takodje pohvale i za kobija, koji je prvo krenuo al onda smekerski iskulirao sa dizanjem ruke na tu trojku $#^%RT
                          [/quote]

I naravno da ne zaboravimo ''DOKTORSKA'' asistencija Ronda (bas kao i sve njegove). %G8_ *E8$

Comment

I to rekord postavio protiv najveceg rivala . Sjajan "tajming" . h5g6k8

Comment

Tyson igra doktorski, iznad svakog ocekivanja, samo da ostane zdrav

Comment

Provalite ovo &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]

sigpic

Comment

Working...
                                X