Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Regular Season 2010-11 - opste diskusije, vesti, spekulacije...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: NBA Regular Season 2010-11 - opste diskusije, vesti, spekulacije...

[quote author=Black Mamba 24 link=topic=2955.msg215951#msg215951 date=1292709865]
    Nemojte tako...Vujacic je dao dva odlucujuca slobodna u game 7 protiv Bostona u finalu... $#^%RT

Bio bi red da se i Lakersi angazuju u ovom prelaznom roku,imaju samo 4 igraca na bekovskim pozicijama:
    Blake,Fischer,Kobe i Brown.
    [/quote]

Bilo bi lepo kada bi doveli Bogunsa!T-Mac,sta mislis??? $%&5@$A $#^%RT
    sigpic

Comment

Jedino ako daju Kobe-a, znas da ce Bogans u Hall-of-Fame &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]

Smesno da on igra pre Brewer-a, Chicago mora podhitno da nađe beka, inace ce biti pocisceni od konkurencije I#^@8
      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

[quote author=D-Wade link=topic=2955.msg215956#msg215956 date=1292710275]
        Jedino ako daju Kobe-a, znas da ce Bogans u Hall-of-Fame &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]

Smesno da on igra pre Brewer-a, Chicago mora podhitno da nađe beka, inace ce biti pocisceni od konkurencije I#^@8
        [/quote]
        Hahahah... Standardno kod defanzivnih trenera poput Tibodoa je da imaju u startnoj petorci jednog defanzivnog specijalistu - sto Bogans jeste, ali mi je ta filozofija mnogo smesna.... Pa bolje je da udje sa klupe da brani raspucanog protivnickog igraca, a ne da startuje, a Bruer na klupi...

Comment

cekaj stani pazi vidi ovo ono, oce igrati ili nece veceras ovi sto se spominju za trejdove, arenas, carter i ovo i oni? (%fsd%&j

Comment

[quote author=carter985 link=topic=2955.msg215960#msg215960 date=1292710755]
            cekaj stani pazi vidi ovo ono, oce igrati ili nece veceras ovi sto se spominju za trejdove, arenas, carter i ovo i oni? (%fsd%&j
            [/quote]

Nece. #%d*
            To ce me ukopati na kladionici! $JS}|

EDIT: Na ESPN Scoreboard-u su jos u postavama,ali verovatno nece.
            sigpic

Comment

Mislim da niko ko je ukljucen u trade nece biti u ekipi veceras.

Mamba, eto vam Bogans i Scal za gajbu piva i kesu cipsa.

P.S. Nidzo, dobrodosao na forum, uzivaj (*#^R^
              sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

tako sam i mislio... al ne verujem kakvi retardi ovi iz meridiana, pa ne znaju ni imena ispravno da napisu &*(@W6 mislio sam da odigram kontra orlanda i uzmem +9.5 na philu, al po raspolom meridianu orlano igra sa memfisom #%d*

Comment

Nece sigurno igrati, imate primer kod trade-a Stojakovica, na dan na koji je trade izvrsen, je igrao New Orleans, i Peđa nije bio u protokolu, znaci sigurno nece igrati, Mamba rekao sam ti da ce Howard sam da pocepa 76ers-e, ne sekiraj se $8#a
                  sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

Hvala Bogu, pa sam i sa njima mislio da Orlando nece dobiti Phila-u sa vise od 10 razlike. +*@WT*48*

Ljudi su se resili 2 ocajna ugovora, napravili upgrade, samo trebace dosta vremena da se to sve uigra i uklopi. Sampionski timovi se ne prave preko noci, tako da Boston ostaje prvi favorit za titulu na istoku.
                    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Prosto ne mogu da verujem koliki ugovor ima Lewis $%&RQa fghj48d fghj48d fghj48d
                      sigpic

Comment

Da, da, i on i Vince. Kad pogledam njihove ugovore usrecim se sto Deng ima onoliku platu. $#^%RT
                        Kapa dole Otis Smith-u (GM-u Magic-a), Dwight mu je rekao da nesto mora da se menja, to je i ucinjeno. Ne znam koliko ste upoznati sa tim, ali nakon meca protiv Nuggets-a, Howard je javno prozvao saigrace da ne igraju odbranu i da se ne trude. Nesto mislim da on stoji iza svega ovoga, na Smith-u je bilo samo da odradi ono sto je bilo moguce. Btw, Stan Van ne zeli Arenas-a u ekipi, toliko o tome da je on glavni u Orlando-u.
                        Svakako sjajan posao, ali previse se dopusta igracima i "zvezdicama" u zadnje vreme...
                        sigpic

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=2955.msg215915#msg215915 date=1292706651]
                          [quote author=D-Wade link=topic=2955.msg215902#msg215902 date=1292703760]
                          Ali su drugi dosli kod njega. Nemoj pogresno da me shvatis, ja sam obozavao Jordan-a, i smatram da niko od danasnjih igraca nije toliko dobar kao on, ali je i on kao recimo Wade, dobio pomoc. Dosli su Rodman i Pippen, koji su bili zvezde, i konstantni All-Star igraci.
                          [/quote]
                          Da, ali su dovedeni na neki drugi nacin i nisu bili "superstar-ovi" kao James i Bosh!
                          Scottie je doveden trejdom na dan drafta, a Rodman je bio nepozeljan u SA-u, tako da ti ta prica ne pije vodu!

Nemoj molim te porediti dinastiju Bulls-a sa ovim sto je Miami uradio. To su bila neka druga vremena, gde se totalno drugacije razmisljalo. Sad ce se stvoriti 3-4 super tima, imacemo nekoliko solidnih ekipa, a sve ostalo NULA.
                          [/quote]
                          Brate da te pitam nesto... 80-tih godina koliko je bilo dominantnih timova kada je NBA dozivela najvecu ekspanziju?
                          I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying...

Comment

[quote author=carter985 link=topic=2955.msg215966#msg215966 date=1292711094]
                            tako sam i mislio... al ne verujem kakvi retardi ovi iz meridiana, pa ne znaju ni imena ispravno da napisu &*(@W6 mislio sam da odigram kontra orlanda i uzmem +9.5 na philu, al po raspolom meridianu orlano igra sa memfisom #%d*
                            [/quote]

Ja hteo da igram H1 i nisu mi dali. Kazu odlozeno hehhehehe

Comment

[quote author=mj12 link=topic=2955.msg215986#msg215986 date=1292712616]
                              [quote author=carter985 link=topic=2955.msg215966#msg215966 date=1292711094]
                              [/quote]

Ja hteo da igram H1 i nisu mi dali. Kazu odlozeno hehhehehe
                              [/quote]
                              jel zbog snega? ^*#(-
                              majku im hebem koji su to sabani #%d*

Comment

Da li je neko primetio da u Evropi nema igraca kao sto je Flash, lik se zaleti prema kosu i zivotinjski zakuca preko centra. Ali problem je to sto to ne moze da uradi nijedan beli igrac na poziciji beka svi su mi nekako ko cackalice. Zasto ne postoji belac takvog kalibra ?

Comment

Working...
                                X