Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Regular Season 2010-11 - opste diskusije, vesti, spekulacije...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: NBA Regular Season 2010-11 - opste diskusije, vesti, spekulacije...

[quote author=LBJmvpFORlife link=topic=2955.msg228952#msg228952 date=1295089466]
    Niko nikada nije rekao da su bolji od Nasha cak sam ja izricito rekao da plejeva kao sto su Nash Kidd CP3 vise nema, umete li vi ljudi da citate? Rekao sam da Rose ne spada u klasu pljemejkera kao sto su genijalci poput Nasha Kidda Paula vec u ovaj novi talas drvenih.
    [/quote]
    Nisam ja rekao da si to ti rekao,vec tako ispada po statistici i u medijima. @(*6sd$% [quote author=LBJmvpFORlife link=topic=2955.msg228951#msg228951 date=1295089352]
    Sivonja, posle Oskara Robertsona koji je igrao pre 1000 godina ima najveci prosecan index u istoriji igre i kada se nadju pametni koji daju sebi za pravo da kazu kako on ide na snagu samo on nije nikakav igrac neka pogledaju malo njegov procenat sa mid-range i procenat iza 3 i broj asistencija. Pa pobogu covek igra pleja sa 203 i 113 kila o cemu ti pricas? Ima uz jos par igraca najbolji pregled igre u NBA, stvarno smesno.
    [/quote]
    Ne zovem ja njega sivonja zato,taj covek odlicno igra,sivonja ga zovem vec par godina zbog gradje.A to da ima najbolji pregled igre uz jos par igraca,ne bi se slozio.Najbolji plejmejkeri su ipak klasa za sebe,on je tu ispod njih.
    sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2955.msg229023#msg229023 date=1295096887]
      [quote author=LBJmvpFORlife link=topic=2955.msg228952#msg228952 date=1295089466]
      Niko nikada nije rekao da su bolji od Nasha cak sam ja izricito rekao da plejeva kao sto su Nash Kidd CP3 vise nema, umete li vi ljudi da citate? Rekao sam da Rose ne spada u klasu pljemejkera kao sto su genijalci poput Nasha Kidda Paula vec u ovaj novi talas drvenih.
      [/quote]
      Nisam ja rekao da si to ti rekao,vec tako ispada po statistici i u medijima. @(*6sd$% [quote author=LBJmvpFORlife link=topic=2955.msg228951#msg228951 date=1295089352]
      Sivonja, posle Oskara Robertsona koji je igrao pre 1000 godina ima najveci prosecan index u istoriji igre i kada se nadju pametni koji daju sebi za pravo da kazu kako on ide na snagu samo on nije nikakav igrac neka pogledaju malo njegov procenat sa mid-range i procenat iza 3 i broj asistencija. Pa pobogu covek igra pleja sa 203 i 113 kila o cemu ti pricas? Ima uz jos par igraca najbolji pregled igre u NBA, stvarno smesno.
      [/quote]
      Ne zovem ja njega sivonja zato,taj covek odlicno igra,sivonja ga zovem vec par godina zbog gradje.A to da ima najbolji pregled igre uz jos par igraca,ne bi se slozio.Najbolji plejmejkeri su ipak klasa za sebe,on je tu ispod njih.
      [/quote]

Kazem uz nekoliko igraca prvih 7,8 plejeva pa on...

Comment

Izgleda da se jos samo ceka da Melo pristane na produzetak ugovora narednog leta u Netsima i to ce onda biti gotova stvar...Bilaps,Rip,Melo u Netsima,Favors i Harris u Denveru i Murphy u detroit i njegov ugovor koji istice na leto a vredi 12 miliona dolara...i naravno jos par manje bitnih igraca

Comment

Daj neka vise prihvati i da se zavrsi sa ovim. #%d* #%d* #%d* #%d* #%d*
          Mada, mislim da ce se Prokhorov kockati u svakom slucaju. Bice zanimljivo videti i sta sa Chauncey-em jer je on rekao da zeli ili buyout ili novi ugovor, nema treceg.
          sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Ne vidim zasto bi se kockao? Da da odlicnog pleja i neverovatno potencijalnu cetvorku,da bi na sledece leto ako ode Melo imao dosta prostora za dovodjenje neke zveze,a tesko je ubediti zvezu da dodje u NJ

Ja mislim da Bilaps izvoljeva,pa ovde ce imati Mela,Ripa sa kojim je osvojio titulu,imaju dobrog centra,na klupi par dobrih sutera...po meni ce to biti jaka ekipa ako sve uspe

Comment

Mayo izgleda ne ide nigde...http://www.sportal.rs/news.php?id=43553

Comment

[quote author=Ljuba90 link=topic=2955.msg230204#msg230204 date=1295200459]
                Mayo izgleda ne ide nigde...http://www.sportal.rs/news.php?id=43553
                [/quote]

Sportal.rs => Kurir sto se tice sporta eventualno Skandal.

Comment

Pa dobro,nista na netu nije sto posto tacno...ali ja bas pratim b92,mondo i sportal i uvek svi imaju iste vesti,samo neko izbaci prvi,neko drugi,a neko treci

Comment

[quote author=Ljuba90 link=topic=2955.msg230356#msg230356 date=1295210121]
                    Pa dobro,nista na netu nije sto posto tacno...ali ja bas pratim b92,mondo i sportal i uvek svi imaju iste vesti,samo neko izbaci prvi,neko drugi,a neko treci
                    [/quote]
                    IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                    ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                    C'E SOLO L'INTER

Comment

[quote author=Ljuba90 link=topic=2955.msg230356#msg230356 date=1295210121]
                      [/quote]

sportal je za mog pracenja vesti a pratim ih puno napisao toliku gomilu gluposti da je to strasno, Sportske.net mnogo bolji i normalniji sajt. Sportal bih sutra zabranio da mogu koja je to glupost neverovatna kad im se pojavi vest tipa D' Alessandro u Partizanu, Lekic za 8 miliona u Osasuni... #%d*

Comment

Tako je Krle

LBJ ma znam,ali ima i tacnih

Comment

• IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                          ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                          C'E SOLO L'INTER

Comment

Sta se desava u Melo sapunici?? nisam bio aktivan par dana... h5g6k8
                            http://i1180.photobucket.com/albums/...g?t=1298387143

Comment

Status quo i dalje.On bi najradije u Knickse, Netsi bi da uskoro zapocnu pregovore i tako...Sapunica i dalje traje a ne nazire joj se rasplet h5g6k8
                              sigpic

Comment

Realno, on u Nets-ima nema sta da trazi. Taj klub, da im igra i 5 all-star igraca, nece nikada uzeti titulu. Za Carmela bi to bio najveci promasaj jer bi svoje najbolje godine protracio i bacio umesto da ih iskoristi na najbolji nacin i dodje do prstena!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                                sigpic
                                RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                                - 4xMVP -

Comment

Working...
                                X