Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Regular Season 2010-11 - opste diskusije, vesti, spekulacije...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Emile covek je napisao da navija za majami 10,20 godina...nemoj tako da pricas ako nisi sve procitao ;)

Covek sve sto je rekao je bilo argumentovano i ima svo pravo da misli tako ;)

Comment

• Ma naravno da ima, ali ne razumijem kako neko ko navija za neki tim moze da bude protiv i igraca tog tima i predsednika kluba jbt...

Comment

• Originally posted by emil_portnoy View Post
        Ma naravno da ima, ali ne razumijem kako neko ko navija za neki tim moze da bude protiv i igraca tog tima i predsednika kluba jbt...
        On je prvi NBA huligan, uprava napolje, James napolje! za majka!

Comment

• mvp u pravu si... NBA ne treba gledati kao na nasu kosarku ili Evropsku.

Comment

Majk ti definitvno nisi navijac Majamija... Smeta ti sve, i Riley, i Lebron, i Bosh... Mislim da si ti neki zaludjenik Wade-om kao sto sam ja Lebronom i sad kad je dosao Lebron u Miami preuzeo je Wade-ovu slavu i polako postaje lider tog tima, i naravno da ces da se busas protiv Lebrona...
            Koliko god LeBron bio dobar, nikad nece biti u Miami-u ono sto je Wade ( Kolko ja znam, on je sam doveo Miami do titule )

Comment

• Ljudi,jel vi ne vidite sta covek pise? Zasto mora da hvali svaki potez Majamija i svakog igraca i da sve bude idealno? Pa koliko smo samo mi puta pljuvali Bosha? Covek je samo izneo misljenje da su mogli za te pare koje su date LeBronu da dovedu vise dobrih igraca,umesto tog jednog superstara.Covek je rekao da je LeBron dobar igrac,samo je izneo neke njegove nedostatke u igri,a ima ih LBJ,koliko god dobar bio.Pa svaki igrac ih ima...Zasto moras da volis svakog igraca koji igra za tvoj klub? Ja Stojkovica necu voleti dok ne prestane da prima glupe golove,kao ni Djurica dok ne otkupi ugovore od stranaca...Glup primer,ali nema veze

Neki ljudi navijaju za tim,a ne za pojedinca.I to je sasvim ok ;)

Comment

• Ova raspravka postaje glupa ajde da ne smaramo vise i da prekinemo

Comment

• A, bas me zanima da li bi se neko bunio da je recimo pljuvao Dampier-a? (naravno, glup primer)
                  Pa jbt, ja pljujem i po Rose-u kad me iznervira, kazem svakakve stvari, ne mogu da verujem koliko niko nista ne sme da kaze protiv Heat-a...
                  Ljudi, pa navijajte majku mu, niko ne brani, al' budite bar trunku realni u tome...
                  sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Majk ti definitvno nisi navijac Majamija... Smeta ti sve, i Riley, i Lebron, i Bosh... Mislim da si ti neki zaludjenik Wade-om kao sto sam ja Lebronom i sad kad je dosao Lebron u Miami preuzeo je Wade-ovu slavu i polako postaje lider tog tima, i naravno da ces da se busas protiv Lebrona...
                    Originally posted by emil_portnoy View Post
                    Ma naravno da ima, ali ne razumijem kako neko ko navija za neki tim moze da bude protiv i igraca tog tima i predsednika kluba jbt...
                    sta ti pises boze moj
                    koliko godina ti imas? 11?

ljuba i t-mac su vam sve objasnili.
                    vas problem je sto kritiku UVEK shvatate kao negativnu stvar. i sto ste nerealni u pm.

Comment

• Imam 20, mada ne vidim kakve to veze ima sa ovom diskusijom... Ti ne uzivas u kosarci kralju, a i da pratis NBA kako treba znao bi da objasnis stvari bas kao Ljuba i T-Mac... Nikad njih nisam cuo da tako nerealno pricaju. Ja sam rekao sta sam imao, da ne nastavljam vise ove gluposti.

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                        A, bas me zanima da li bi se neko bunio da je recimo pljuvao Dampier-a? (naravno, glup primer)
                        Pa jbt, ja pljujem i po Rose-u kad me iznervira, kazem svakakve stvari, ne mogu da verujem koliko niko nista ne sme da kaze protiv Heat-a...
                        Ljudi, pa navijajte majku mu, niko ne brani, al' budite bar trunku realni u tome...
                        Ja bas i neverujem da se ljute zato sto "pljuju" po Heatu, vec zbog LeBrona, ne navijaju za Miami vec za njega. To je problem :S

Comment

• @emil
                          ja sam vama to objasnio jos juce samo na malo drugaciji nacin. videh da niste shvatili pa sam odustao od toga. ;)

Comment

• Da samo ja nisam shvatio, onda bi bio problem u meni, ali nisu shvatili ni Branislav ni Mvp tako da verovatno je u tebi

Comment

• jel ti vidis nekakvu vezu izmedju vas troje mozda
                              oni koji treba da shvate su shvatili a vi bandwagoneri i nije da ste nesto bitni u celoj prici oko majamija. bez uvrede.

Comment

• Koliko dugo postoji ovaj forum, nikad se nisu pravili klanovi ne bi bilo milo nikome da to ti pocnes ;)

Comment

Working...
                                X