Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Regular Season 2010-11 - opste diskusije, vesti, spekulacije...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• McDyess je strahovito dobar igrac,mnogi kazu i da je najbolji covek koji je ikad igrao u NBA,a i to je bitno za atmosferu

Ne znam sto sam ovo napisao,al eto

Comment

• Kako bi voleo da Boston veceras pobedi, jer bolje da se oni kolju sa Knicks-ima nego mi...

Knicks-i protiv boljih timova igraju jako dobro, a pogotovo Melo igra dobro protiv LeBron-a, mada ne sumnjam da bi Miami prosao, ali je po meni laksa Philadelphia od Knicks-a za Miami...

Ovi se lepo pokolju sa Celtics-ima, pa sta bude...
      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ja bih isto vise voleo da pikamo sa Philom...iako su mi vrlo dragi mislim da nemaju sta da traze a ovi ludaci imaju "Mr. Big Shot-a" i Douglasa koji mogu da upakuju preko 10 trojki,a to ne valja

Koliko nas gleda veceras?

Comment

• Ljudi ako neko ima ESPN insider neka kaci tekstove sa naslovnih strana, jebo ih insider!

Comment

• Evo jedna zanimljiva tema za onako diskutovanje SBB KBB...
            Poznato je da su Derrick, Rus i Love odlicni prijatelji, da se preko leta ne razdvajaju i vec je bilo reci o tome kako su letos u Turskoj razradjivali plan kako da se sastave za par godina i naprave novu veliku trojku...
            To mi pade na pamet jer sam sinoc slusao Love-ov intervju nakon meca gde bukvalno balavi na hemiju i timsku igru Bulls-a i ne bi me cudilo da ga Rose ubedi da zatrazi trade u nekom narednom periodu.

Elem, sta mislite kako bi to moglo da izgleda jer su D i Rus obojica plejmejkeri, dok Love bas i nema neku posebnu razvijenu ledjnu tehniku i vise se oslanja na igru licem ka kosu. Lepo sve to zvuci na papiru, ali na terenu bas i ne znam...
            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Bilo bi lepo videti Love-a u Bullsima,ali ne vidim tu mesta za Russela...Rose mora biti plej,a Russel nikad nece biti odlican suter da bi mogao da igra dvojku...tako bar ja razmisljam

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                Evo jedna zanimljiva tema za onako diskutovanje SBB KBB...
                Poznato je da su Derrick, Rus i Love odlicni prijatelji, da se preko leta ne razdvajaju i vec je bilo reci o tome kako su letos u Turskoj razradjivali plan kako da se sastave za par godina i naprave novu veliku trojku...
                To mi pade na pamet jer sam sinoc slusao Love-ov intervju nakon meca gde bukvalno balavi na hemiju i timsku igru Bulls-a i ne bi me cudilo da ga Rose ubedi da zatrazi trade u nekom narednom periodu.

Elem, sta mislite kako bi to moglo da izgleda jer su D i Rus obojica plejmejkeri, dok Love bas i nema neku posebnu razvijenu ledjnu tehniku i vise se oslanja na igru licem ka kosu. Lepo sve to zvuci na papiru, ali na terenu bas i ne znam...
                Pa mislim da je i ovo u Majamiju lose odradjeno koliko god da ih obojicu obozavam D i LBJ nisu za 1 ekipu jer su obojica ti point igraci koji moraju da imaju loptu kod sebe stalno kao i Russel i Rose, morala bi da se napravi neverovatno dobra rotacija i gameplan da bi to radilo i mislim da ce to malo teze da bude. Idealno je ovo u Bostonu samo sto su oni mnogo matori otisli. I da najbitnije od svega njih trojica nisu toliko dobri jos uvek da bi ih neko tretirao kao veliku trojku sto bi im dosta pomoglo jer ni bi imali toliko pritiska na sebi.

P.S. Mislim da Thibs nece dozvoliti takav trade i da je on vise za star + 5 role player-a nego big 3 + 2 role.

Comment

• T-Mac svaka ti cast,stvarno si ubo diskusiju.

Pa sva trojica poseduju ogroman kvalitet naravno.Sad,dosta toga bi zavisilo i od toga ko bi bio trener.Najbitnija stvar bi bila ko bi bio plejmejker od ove dvojice,mada s obzirom na karakter mislim da bi Derik prepustio tu ulogu Raselu jer je njemu kao sto nam je vec poznato bitno samo da pobedjuje.Opet,tu bi se on rasteretio pa bi imao vise prostora za svoje solo akcije i mi bi jos vise uzivali gledajuci ga.Derik i Kevin su 100% timski igraci dok Vestbruk i dalje tu i tamo odigra za statistiku mada koliko vidim toga ima sve manje.Trebalo bi vremena da se to uigra ali sa dobrim trenerom koji bi to uspeo bila vrlo interesantna ekipa za gledanje,a uz to i mnogo jaka.
                  sigpic

Comment

• Ja mislim da ne bi uspelo, ali nikada se ne zna...

Kao sto je mvp rekao, tesko je bilo zamisliti Wade-a i James-a u istoj ekipi zbog stila igre, ali eto, funkcionisu odlicno. Ovde je drugacija situacija, jer ni Westbrook a ni Rose nisu SG, Rose-u bi vise odgovarao neki suter, tipa J-Rich ili tako nesto...Love je dobar igrac, ali ne igra odbranu, nesto ne verujem da bi Thibs prihvatio to, mada on zna najbolje, uzeo je i Boozer-a, pa zasto ne bi i Love-a.
                    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

• Mvp, slazem se, to sam i ja govorio na pocetku sezone, Wade i Lebron su maltene 2 identicna igraca i treba tu dosta rada da bi se potpuno ukomponovali. Koliko sam gledao Heat, Dwyane je prepustio tu ulogu point igraca James-u i dosta se krece bez lopte.

Da se vratimo na moje pitanje, neka logika bi bila da Rus igra keca. Derrick je bolji catch and shoot igrac i u onih desetak akcija kada se kretao bez lopte i kada bi Deng ili Noah preuzeli ulogu pleja moram da priznam da je izgledalo prelepo i da je birao odlicna resenja. E sad, Love i Noah su zveri u skoku, ali nijedan nema post up igru... Moralo bi tu da bude mnogo stelovanja, ali kazem sa dobrim trenerom i nekom vizijom nista nije nemoguce.
                      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Ja mislim da i ne bi imali neki uspeh.Razlog je ocigledan,dva pleja sa ne bas dobrim sutem,iako su ga popravili,pogotovo Rose.Love je kriminalan kada je odbrana u pitanju.Bila bi veoma niska postava,bez obzira na nisko krilo i centra.Mislim da do toga nece doci,znaju i oni ovo,osim ako ima je se prikluci jos jedan veliki igrac,pa naprave Fantastic4.
                        sigpic

Comment

• Mene zanima sta mislite kojeg bi sg-a Bullsi mogli da navataju sledece,ili one tamo sezone?

Comment

• Ako bi neko to mogao da ukomponuje,mogao bi Thibs.

A Love je kod Krizevskog na SP pokazao da moze da igra odbranu,doduse nije imao bas neke protivnike ali se bar trudio.Minesota ima strasne atlete ali i idiotskog trenera,to je razlog njihove lose odbrane po meni.
                            sigpic

Comment

• Taj visoki igrac je Asik. Bice on odlican NBA igrac bas odlican Thibs ce njega da izbrusi koliko je moguce i vise od toga bice Chicago odlican nema potrebe dirati ovo nekoliko godina samo dodati neku dobru dvojku tipa Harden ili Nick Young ili tako nesto...

Comment

• Pre bih rekao Harden, on bi bio idealan, Nick Young je kao crna rupa, dosta suteva on uzima. On je odlican izbor kada je prva napadacka opcija, dok je Harden all-around igrac koji bi se odlicno uklopio kod Bulls-a...

Ja bih pre uzeo Noah-u nego Love-a, isto vazi i za Boozer-a, dobar je Love, ali nije toliko koliko ljudi misle.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X