Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Regular Season 2010-11 - opste diskusije, vesti, spekulacije...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mlad je Derrick, ima jos vremena za njega, Miami-u treba titula ove sezone...sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Mozda ti tako mislis, ali ja sam siguran da ne bi bilo tako.
Klali bi se sa Charlotte-om i Milwaukee-em za osmo mesto, sigurno nista vise od toga. I to bi bili rezultati otprilike 52:50 za jednu od ekipa.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostIsto mozes reci i za Chicago, mogu to da potpisem odmah!
Bez Rose-a bi bili Milwaukee sa jos manje postignutih poena!
Jbt,mrzim diskusiju na ovu temu,ali sto da ne - samo da je pdf ziv
Ali nekako mislim da niko ne moze da ospori da je Howard vredniji za svoj tim nego bilo koji drugi igrac...Ne treba ti statistika da bi to bilo jasno...Covek radi sve-sam drzi odbranu,izuzetno je prosirio svoj napadacki asortiman,definitvno najdominantiniji centar u ligi,i to mu niko nije ni blizu...Inace ne volim Orlando,ali bar zbog njega sam u nekoliko tekmi uhvatio sebe kako navijam za njih
Comment
-
Sve se prica o MVP-u, niko o MIP ili najbolji sesti igrac, imaju i te nagrade ako niste znali.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostMozda ti tako mislis, ali ja sam siguran da ne bi bilo tako.
Klali bi se sa Charlotte-om i Milwaukee-em za osmo mesto, sigurno nista vise od toga. I to bi bili rezultati otprilike 52:50 za jednu od ekipa.
Comment
-
Ma bre, sve stoji za Dwight-a, ne kazem ja da je Rose bitniji za Bulls-e nego sto je on za Orlando, ali vi ne shvatate koliko bi nas napad bio blago receno SMESAN bez Derrick-a!
Ajde dajte mi jos jednog igraca koji moze da kreira za sebe osim Lu-a (a, i on to bas jako cesto pokazuje u pm)! Nema ko! Kako ne shvatate da decko kada je u pitanju ball handling nema nikakvu podrsku i pomoc, pa Noah je drugi najbolji plejmejker ekipe, toliko na tu temu!sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostBooz i Deng 20+ ppg dajem glavu opet bi to bila odlicna ekipa npr sa Kolisonom ili lupam Dzeretom Dzekom ili sta ti ja znam Mo Vilijamsom, znaci sigurica top 5 na istoku saovim front courtom i sa ovakvom defanzivom.sigpic
Comment
-
Hmmm, ne znam koliko je ko gledao Chicago ove sezone, pa tamo je vecina talibana... Da nema Rose-a, ne bi od toga bilo nista. Mozda i bi usli u PO, ali tesko, Deng igra dobro zato sto ima Rose-a, ja kada god sam ih gledao, ako Rose ne igra dobro, ne igra ni ostatak ekipe dobro, pa se silom ( Rose-om) moraju da pobeđuju. Vazniji je on za Bulls-e nego Howard za Orlando.... Rose je za Chicago kao Wade i James za Miami...sigpic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostHmmm, ne znam koliko je ko gledao Chicago ove sezone, pa tamo je vecina talibana... Da nema Rose-a, ne bi od toga bilo nista. Mozda i bi usli u PO, ali tesko, Deng igra dobro zato sto ima Rose-a, ja kada god sam ih gledao, ako Rose ne igra dobro, ne igra ni ostatak ekipe dobro, pa se silom ( Rose-om) moraju da pobeđuju. Vazniji je on za Bulls-e nego Howard za Orlando.... Rose je za Chicago kao Wade i James za Miami...
Comment
-
Samo za kraj, ja nikad nista lose ili protiv nisam rekao o Lebron-u, Dwight-u, Kobe-u i kome vec i njihovim sansama da uzmu tu smrdljivu nagradu, pa bih molio da se takvi tekstovi i misljenja ne postavljaju ovde jer ce bez veze doci do svadje. Svi oni zasluzuju nagradu, igraju fenomenalno ove sezone, pa je slozicete se malo degutantno raspravljati o super formulama, brojevima i SBB KBB scenarijima i tako ih razdvajati.
Naravno, ko hoce, imate teme o igracima na koje ja ne zalazim pa pisite sta god hocete, samo me ne terajte da se nerviram bez veze jer ima i lepsih stvari u vezi NBA-a o kojim mozemo da pricamo.
Hvalasigpic
Comment
Comment