Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tipovi, saveti, predlozi i sve ostalo vezano za kladjenje na kosarku...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Tipovi, saveti, predlozi i sve ostalo vezano za kladjenje na kosarku...

[quote author=carter985 link=topic=2953.msg247891#msg247891 date=1297613856]
    ma koliko god ja mudro trosio, oni me jos mudrije zajebu... opasna je to mafija druze $#^%RT
    [/quote]
    Opasna mafija, opasna! &d$7

Cujem da je kladionicarski bord postao jaci od "naftasa"! $%&RQa (%fsd%&j

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
    sigpic
    RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
    - 4xMVP -

Comment

Ja vec 2 dana ne igram NBA. #%d*

Comment

imal sta za veceras? jas konto na miami, phia+3.5 , no+1.5 i ne znam dal keca na phoenix, nemam nesto poveranje u njih $%&5qw7

Comment

[quote author=carter985 link=topic=2953.msg249318#msg249318 date=1297804560]
          imal sta za veceras? jas konto na miami, phia+3.5 , no+1.5 i ne znam dal keca na phoenix, nemam nesto poveranje u njih $%&5qw7
          [/quote]
          Pa oni retko vezuju 2 kiksa kuci,obicno bude 1 pa sledecu dobiju.Trebalo bi da dobiju Jazz koji je u haosu.
          sigpic

Comment

Ja sam igrao na Utah-u,nisam mogao odbiti kvotu 2,30. h5g6k8
            sigpic

Comment

ma jes utah u haosu, jos nece ni igrati par igraca, al realno deron bi mogao i sam da ih dobije ako bude hteo a kao sto rekoh phoenix je sve samo nije pouzdan tim... sorry nash al je tako $#^%RT

Comment

[quote author=carter985 link=topic=2953.msg249350#msg249350 date=1297806712]
                ma jes utah u haosu, jos nece ni igrati par igraca, al realno deron bi mogao i sam da ih dobije ako bude hteo a kao sto rekoh phoenix je sve samo nije pouzdan tim... sorry nash al je tako $#^%RT
                [/quote]
                Pa da,ali obicno kad kiksnu kao sad protiv Kingsa,sledecu dobiju kuci.Deron nije nista bolji od Nasha,koji je takodje znao sam da pobedjuje mnoge ekipe.Ako doktor bude raspolozen,dzaba im i Deron. %&ES7
                sigpic

Comment

[quote author=S-Nash link=topic=2953.msg249361#msg249361 date=1297806914]
                  Pa da,ali obicno kad kiksnu kao sad protiv Kingsa,sledecu dobiju kuci.Deron nije nista bolji od Nasha,koji je takodje znao sam da pobedjuje mnoge ekipe.Ako doktor bude raspolozen,dzaba im i Deron. %&ES7
                  [/quote]
                  ma deron sad mora da daje 300% svojih mogucnosti, nakon svih ovih stvari koje su se izdesavali... a videcemo u narednim mecevima dal ce moci da podnese taj pritisak...
                  ondak neka bude over 207 na phoenix-utah $#^%RT

Comment

Necemo da kvarimo temu,ali ja mislim da je Deron uz Rose-a i mozda Paula trenutno jedini plej koji moze sam da donese pobedu svojoj ekipi,bez neke vece pomoci drugih igraca.
                    (da se razumemo,ne kazem ja da je Deron bolji plej od Paula,vec je takav igrac kakav je,manje zavisi od saigraca).

[quote author=carter985 link=topic=2953.msg249365#msg249365 date=1297807306]
                    ma deron sad mora da daje 300% svojih mogucnosti, nakon svih ovih stvari koje su se izdesavali... a videcemo u narednim mecevima dal ce moci da podnese taj pritisak...
                    onda neka bude over 207 na phoenix-utah $#^%RT
                    [/quote]

To sigurno dolazi. h5g6k8
                    sigpic

Comment

[quote author=carter985 link=topic=2953.msg249365#msg249365 date=1297807306]
                      ondak neka bude over 207 na phoenix-utah $#^%RT
                      [/quote]
                      Samo mudro Carteru! Nemoj da te opet bagra prevari za kintu! ^&*ST*^#

sigpic
                      - 4xMVP -

Comment

[quote author=Branislav link=topic=2953.msg249372#msg249372 date=1297807590]
                        Samo mudro Carteru! Nemoj da te opet bagra prevari za kintu! ^&*ST*^#
                        [/quote] znaci nista da ne igram? $#^%RT

Comment

[quote author=carter985 link=topic=2953.msg249378#msg249378 date=1297807743]
                          znaci nista da ne igram? $#^%RT
                          [/quote]
                          Tako je! $#^%RT

Salim se. Mozes da igras Over 207 ili 1H na -4.5!

sigpic
                          - 4xMVP -

Comment

Meni ostalo jos 150 djunti na racunu, pa se lomim da li da sve zveknem na NBA nocas ili da sacekam sutra malo bolju ponudu. $#^%RT
                            Carteru, sta cemo? $#^%RT
                            Ajde nesto zajedno da odigramo, pa ako ginemo, ginemo obojica. $#^%RT
                            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=2953.msg249391#msg249391 date=1297808185]
                              Meni ostalo jos 150 djunti na racunu, pa se lomim da li da sve zveknem na NBA nocas ili da sacekam sutra malo bolju ponudu. $#^%RT
                              Carteru, sta cemo? $#^%RT
                              Ajde nesto zajedno da odigramo, pa ako ginemo, ginemo obojica. $#^%RT
                              [/quote]
                              ja cu miami, philu i no sa henidjem i over na phoenix.. al sve mi nekako nesigurno, mozda bolje da sacuvas tih 150 za sutra (%fsd%&j $#^%RT

Comment

Razmisljam da stavim Querrey-a, Chicago H1, over na Philly i over na Phoenix...
                                Nista, stavicu na ovo 100 dinara, pa neka ostane bar 50 za sutra. h5g6k8
                                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Working...
                                X