Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tipovi, saveti, predlozi i sve ostalo vezano za kladjenje na kosarku...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Tipovi, saveti, predlozi i sve ostalo vezano za kladjenje na kosarku...

sad sam u dilemi dal je veci doktor branislav ili ja (%fsd%&j
    [quote author=carter985 link=topic=2953.msg249862#msg249862 date=1297893761]
    sad je kasno, upravo odigrao na indy, miny i houston :.8-] $#^%RT
    [/quote]

[quote author=Branislav link=topic=2953.msg249863#msg249863 date=1297893780]
    Evo ti predlog: Cleveland - Lakers-i 2BH, kvota 1.1 '65slif

Jbg., "zrno po zrno - pogaca"! &*#GI(]
    [/quote]
    ja jesam promasio 3 od 3, al zato on promasio kvotu 1,1.. u svakom sluaju morate priznati da nije lako ni jedno ni drugo ostvariti &*#GI(]

Comment

[quote author=Black Mamba 24 link=topic=2953.msg249860#msg249860 date=1297893617]

Igraj na Cleveland ili Toronto,profit je zagarantovan na svaki ulog u slucaju pobeda pomenutih timova. $#^%RT

A moze i New Jersey. $#^%RT
      [/quote]

Zato sam ti ja rekao da ovo odigras a nisi me poslusao. $#^%RT
      Ja sam im bio baksuz... #%d* $#^%RT
      sigpic

Comment

Ako mi verujete ja sam na sinocnjem tiketu promasio 7 od 8 utakmica. &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]
        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=2953.msg250098#msg250098 date=1297946792]
          Ako mi verujete ja sam na sinocnjem tiketu promasio 7 od 8 utakmica. &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]
          [/quote]

Ove moj,boldovano je pogodjeno. &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR

[quote author=Black Mamba 24 link=topic=2953.msg249751#msg249751 date=1297880062]

Joe J. over 20,5
          Brand over 15,5
          Detroit - Indiana under 198,5
          Toronto - Miami over 202,5
          Cleveland - Lakers -10,5 h2
          Al Jefferson over 17,5
          [/quote]
          sigpic

Comment

Ma kad je LA izgubio od Cleveland-a, to samo pokazuje koliko je bilo ludo vece... #%d* #%d* #%d*
            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Retardirani Lakers-i, opet sam ih promasio 7&@%q

Promasio sam i Miami, ostalo pokodio. $#^%RT
              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

a da u kladzi uvedu pravilo, da se za sve promasane parove na tiketu dobijaju pare, onda bi na tiketu imao sve pogodjene tekme &+I}\ &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]

Comment

[quote author=carter985 link=topic=2953.msg250061#msg250061 date=1297937344]
                  sad sam u dilemi dal je veci doktor branislav ili ja (%fsd%&j

ja jesam promasio 3 od 3, al zato on promasio kvotu 1,1..
                  u svakom sluaju morate priznati da nije lako ni jedno ni drugo ostvariti &*#GI(]
                  [/quote]
                  Carteru za tebe i mene vazi:"We're off to never-never land!" &*#GI(] $#^%RT

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                  sigpic
                  RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                  - 4xMVP -

Comment

Ova tema je ok ali sto vise razmisljate o tiketu to vise meceva pucate,evo ja sam juce odigro tiket za pola minuta i digao 9000.
                    sigpic

Comment

[quote author=S-Nash link=topic=2953.msg250902#msg250902 date=1298068804]
                      Ova tema je ok ali sto vise razmisljate o tiketu to vise meceva pucate,evo ja sam juce odigro tiket za pola minuta i digao 9000.
                      [/quote]
                      To je ok i mozda je tako i najbolje ali ja igram iskljucivo singlove (NBA) i volim da "jurim" hendikep i poene, da vodim statistiku, racunam, pratim kretanje kvota i sve infoormacije koje su bitne za kladjenje...itd. Meni to dodje vise kao hobi.
                      Naravno da mi je novac bitan, pogotovo kada je ulog veci (igram od 200 - 5.000 din.), s tim sto mi je mnogo vise vazniji onaj osecaj "pobede" koji se javi kada mi je par na koji sam tipovao prosao.

sigpic
                      - 4xMVP -

Comment

[quote author=Branislav link=topic=2953.msg250938#msg250938 date=1298071983]
                        To je ok i mozda je tako i najbolje ali ja igram iskljucivo singlove (NBA) i volim da "jurim" hendikep i poene, da vodim statistiku, racunam, pratim kretanje kvota i sve infoormacije koje su bitne za kladjenje...itd. Meni to dodje vise kao hobi.
                        Naravano da mi je novac bitan, pogotovo kada je ulog veci (igram od 200 - 5.000 din.), s tim sto mi je mnogo vise vazniji onaj osecaj "pobede" koji se javi kada mi je par na koji sam tipovao prosao.
                        [/quote]
                        Svakako ne treba lupati ali treba slusati svoj mozak,ja samo tako dobijam,cim krenem u neke analize pucam. $#^%RT
                        sigpic

Comment

[quote author=S-Nash link=topic=2953.msg250941#msg250941 date=1298072195]
                          Svakako ne treba lupati ali treba slusati svoj mozak,ja samo tako dobijam,cim krenem u neke analize pucam. $#^%RT
                          [/quote]
                          Jasno mi je sta kazes. Jednostavno "opicis" ono sto mislis da ce doci bez puno razmisljanja i to je to.

Ja opet volim malo vise da se bavim kojekakvim "analizama"! $#^%RT

sigpic
                          - 4xMVP -

Comment

[quote author=S-Nash link=topic=2953.msg250902#msg250902 date=1298068804]
                            [/quote]
                            vidi ga ovaj 7&@%q
                            t-mac, banuj ga! mi se ubismo za dobitak od 300-400 dinara a on se tu fali sa 10 hiljada /SR&] $#^%RT

Comment

Zbog sirotinje ban od mesec dana &+I}\ haha,cestitam Nash

Comment

[quote author=Ljuba90 link=topic=2953.msg250957#msg250957 date=1298073254]
                                Zbog sirotinje ban od mesec dana &+I}\ haha,cestitam Nash
                                [/quote]Hvala

Jbg carteru igraj ti na Young Boys pa ces i ti dobiti $#^%RT
                                sigpic

Comment

Working...
                                X