Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tipovi, saveti, predlozi i sve ostalo vezano za kladjenje na kosarku...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Tipovi, saveti, predlozi i sve ostalo vezano za kladjenje na kosarku...

5 kolo i peti put za redom masim prvu tekmu kad igram eurokup #%d*

Comment

Ja eurocup igram na poene,nadjem utakmicu za koju je najveca granica poena i odigram under...uvek prolazi. h5g6k8
      sigpic

Comment

[quote author=Black Mamba 24 link=topic=2953.msg214174#msg214174 date=1292349221]
        Ja eurocup igram na poene,nadjem utakmicu za koju je najveca granica poena i odigram under...uvek prolazi. h5g6k8
        [/quote]

Ne znam koja je danas sa najvećom granicom. Pratim poene Hemofarma, jer mi je drug igrao. Granica je 168,5 , u prvom poluvremenu postignuta su 92 poena, znači trebao bi biti over.

Comment

Izbegavao sam Hemofarm,a i uvek je postojala jedna utakmica sa vecom granicom...u proslom kolu sam pogodio Besiktas under,bilo je oko 10 poena ispod.
          sigpic

Comment

[quote author=carter985 link=topic=2953.msg214042#msg214042 date=1292331685]
            alba over
            azovmas under
            panelinios under
            getingen under
            [/quote]
            #%d*
            i nakon toga ponovim panelinios i getingen + over na roan, a umesto albe ja konj ubacim h2 na krasna govna #%d*

Comment

Za veceras sam singlovao

Denver-Orlando H2

A na drugom tiketu jedan double

Golden Stejt-Minesota Under 217.5
              Nju Dzersi-Filadelfija Prvo poluvreme over 94.5

A vredi probati double

Denver-Orlando bezh 2
              Hjuston-Sakramento H2.

Ili ko hoce samo da singluje na Orlando bezh 2.

Comment

sarlot 1
                atlanta 2
                gs-min over
                orlando 2
                trebao bi i under na hjuston da dodje a ne znam dal je na njn-phila, pametnije odigrati over ili dvojku $%&5qw7 mozda najbolje da preskocim h5g6k8

Comment

Njets-i dobijaju, pazi sta sam ti rekao. /SR&]
                  U principu smo se slozili, samo sto je ovaj meni izmesao utakmice i tipove, samo cu ujutru da bacim pogled da nije slucajno nesto doslo.
                  I dalje se divim coveku koji je sve utakmice otkucao pogresno. &8@^J &8@^J &8@^J
                  sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

T-Mac doduse covek pogodoio Dag i Red na 4.20 kvotu jel tako bese? Ima li sta jos da je pogodio?

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=2953.msg214335#msg214335 date=1292363523]
                      Njets-i dobijaju, pazi sta sam ti rekao. /SR&]
                      U principu smo se slozili, samo sto je ovaj meni izmesao utakmice i tipove, samo cu ujutru da bacim pogled da nije slucajno nesto doslo.
                      I dalje se divim coveku koji je sve utakmice otkucao pogresno. &8@^J &8@^J &8@^J
                      [/quote]
                      car &*#GI(]
                      sto bi se reklo, bolje bi sasa matic otkucao $%&5@$A

Comment

Imao je kod mene jedan covek koji uvek zaboravi poslednju utakmicu na tiketu, i ja naravno odem da se pozalim da mi je ubaci. I bas tu sto mi je ubacio, ona je pala. Tako 2, 3 puta. Ali krivo mi je, taj covek je dobio otkaz, a uvek utakmicu koju mi je izbacio ta je pala. %QWT&W

P.S. Karteru koliko si siguran na over minesote i gs-a?

Comment

[quote author=dusan1610 link=topic=2953.msg214361#msg214361 date=1292365358]
                          Imao je kod mene jedan covek koji uvek zaboravi poslednju utakmicu na tiketu, i ja naravno odem da se pozalim da mi je ubaci. I bas tu sto mi je ubacio, ona je pala. Tako 2, 3 puta. Ali krivo mi je, taj covek je dobio otkaz, a uvek utakmicu koju mi je izbacio ta je pala. %QWT&W

P.S. Karteru koliko si siguran na over minesote i gs-a?
                          [/quote]
                          pa nema tu neke filozifije, to je fifti-fifti il ce doci ili nece $%&5@$A

Comment

I lost my patience
                            t-mac jel moze la za sve pare?

Comment

Evo mojih predloga za veceras, naravno zeznuo me Orlando prethodne veceri.

Oklahoma - Hjuston H2 (-8,5) ili ako se nekome vise svidja
                              Oklahoma - Hjuston under 208,5

Dalas - Portland H2 (-7,5)

Comment

[quote author=carter985 link=topic=2953.msg214666#msg214666 date=1292445611]
                                I lost my patience
                                t-mac jel moze la za sve pare?
                                [/quote]
                                Pa ako ne mogu da dobiju Pacers-e, ja ne znam...
                                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Working...
                                X