Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tipovi, saveti, predlozi i sve ostalo vezano za kladjenje na kosarku...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Tipovi, saveti, predlozi i sve ostalo vezano za kladjenje na kosarku...

Kad su se vratili onom ludom serijom trojki ja sam vec video kako dobijaju, al' Spanoulis zasra na kraju...
    Sto je najjace, prvo napisem Unicaja - Olympiakos dvojka, onda vidim da je velika granica, prepravim na under i dodam Zalgiris dvojku. +*@WT*48*
    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=2953.msg212176#msg212176 date=1291934102]
      Kad su se vratili onom ludom serijom trojki ja sam vec video kako dobijaju, al' Spanoulis zasra na kraju...
      Sto je najjace, prvo napisem Unicaja - Olympiakos dvojka, onda vidim da je velika granica, prepravim na under i dodam Zalgiris dvojku. +*@WT*48*
      [/quote]ma ja sam baksuz nema tu price... nisam ni gledao celu tu tekmu, nego prvi put prebacim i ono unikaha krene da pravi seriju sa +10 na +20 i tu prebacim i nisam vise ni gledao... i onda prebacim posle nekih 15-ak minuta cisto da vidim sa koliko su izgubili i ono rasa cini mi se masi zicer ispod kosa na 71-71 i tu onda ide opet ona serija unikahe #%d*

Comment

dobro je, dodje over na dalas 3 ipo minuta pre kraja
        inace haris zeznuo rame jos u prvoj cetvrtini

Comment

1 razlike, ej 1 razlike, 1 razlike... #%d* #%d* #%d*
          sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Evo za veceras da mi ne bude dosadno jedan sistem 10/17:

(20.5) Bargnani 2
            (25.5) Rose 1
            (19.5) Gasol 2
            (24.5) Ellis 2
            (27.5) Stoudemire 1
            (23.5) Beasley 2
            (28.5) Durant 2
            (19.5) Jennings 2
            (22.5) Granger 2
            (18.5) Horford 1
            (26.5) James L.B 2
            (21.5) Williams 1
            (17.5) Aldridge 2
            San Antonio-Atlanta (-8.5) H1
            (18.5) Arensas 2
            (18.5) Nash 1
            (21.5) Martin 1

Maximalan dobitak:9,391.77 $#^%RT
            Minimalan dobitak:0.48
            Ulog:20 km
            TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

ajde desu predlozi za veceras 7&@%q
              lm, t-maca necu da pitam za cikago, prepdostavljam da je igrao 1-1 $%&5@$A
              la je u ocajnoj formi, cikago tek nesto malo bolji, al opet sampion je sampion i jednom ce opet proraditi, tako da bi ja tu pre dvojku odigrao (%fsd%&j
              minesota za 1.6 protiv pistonsa mi dosta fino deluje, mada darko najverovatnije nece igrati...
              mislim se isto na partland sa +5.5 protiv sunsa
              a ne znam dal da probam i houston protiv milwokija, al kontam da je tu pre sigurnije under

Comment

pitanje... da li Atlanta moze da dobije Spurse? (%fsd%&j
                http://i1180.photobucket.com/albums/...g?t=1298387143

Comment

Sumnjam,nema JJ,a Spursi su u strasnoj formi.
                  TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

[quote author=carter985 link=topic=2953.msg212348#msg212348 date=1291991781]
                    a ne znam dal da probam i houston protiv milwokija, al kontam da je tu pre sigurnije under
                    [/quote]

Comment

[quote author=Popaj77 link=topic=2953.msg212404#msg212404 date=1291995728]
                      [quote author=carter985 link=topic=2953.msg212348#msg212348 date=1291991781]
                      [/quote][/quote]
                      izubili su i od oklahome i hornetsa kuci.... ma stoji to da hjuston nije jak i da ovi dobijaju kuci, al ono, zato i kazem kontam da probam, nisam ni rekao da je sigurna dvojka $8#a

Comment

[quote author=carter985 link=topic=2953.msg212425#msg212425 date=1291998089]
                        al ono, zato i kazem kontam da probam
                        [/quote]

tako i mene kopka da probam Atlantu protiv Spursa $#^%RT

Comment

[quote author=Popaj77 link=topic=2953.msg212468#msg212468 date=1292001722]
                          [quote author=carter985 link=topic=2953.msg212425#msg212425 date=1291998089]
                          al ono, zato i kazem kontam da probam
                          [/quote]

tako i mene kopka da probam Atlantu protiv Spursa $#^%RT
                          [/quote]
                          ih pa nije to isto, sas je iz top 3 ekipe u celoj ligi, plus je u daleko boljoj formi od atlante, i tu tesko da moze iznenedjenje
                          a duel milvokija i hjustona, je duel srednje lose ekipe sa istoka protiv srednje ekipe sa zapada, a kao sto znamo zapad je daleko jaci od istoka I#^@8 h5g6k8

Comment

Ja sam za veceras odigrao:

1) Indijana v Sarlot H1
                            2) Minesota v Detroit H1
                            3) Finiks v Portland 204 +
                            4) Golden Stejt v Majami 204 +

Sta mislite?

Inace mislim da Hjuston moze da dobije veceras, to sam stavio na drugom "kombinovanom" tiketu..

Comment

Nocas je Miami najsigurnija H2, Steph ne igra, GS nema nekog dominantnog centra, ne igraju odbranu... Ima ovi da ih sadzgaju sa 30 razlike.
                              sigpic

Comment

gde mi nestao post, sigurno ga t-mac izbirsao posto sam napisao da cu odigrati u dublu na la i houston $%&5@$A

Comment

Working...
                                X