Announcement

Collapse
No announcement yet.

bwin GRANDE PREMIO DE PORTUGAL 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: bwin GRANDE PREMIO DE PORTUGAL 2010

Dobra trka, lorenco prebrz bio danas svaka cast obisao rossija i nestao u daljini -E)%&4
    Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

TOOOOOOOOOOOOOO BREEEEEEEEEEE!!!Konacno prvi i tamo gde mu je mesto!Svaka cast za danasnju voznju!Mislio sam da ce odma pobeci ali ipak je ovako bolje i zanimlivije bar malo borbe.Cudi me da je posle obilazenja Vale bio toliko sporiji.Stoner po obicaju pao.Svaka cast Simoncelliju na takvoj borbi s vozacima koji imaju toliko jace motore.Opet je dokazao kvalitet i vise je zasluzio podijum,ali kad je Repsol mnogo jaci na pravcu od Gresinija jednostavno nije nista mogao.Pedrosa takodje tipicno za njega da presiroko vozi i gresi kad ima neko tik iza njega.Sve u svemu Lorenzo potpuno zasluzeno dobio,a od Rossija ocekujem odgovor u Valensiji.Tamo ce biti jos zanimljivije.
      sigpic

Comment

Cini se da bi i Rossi mogao dosta toga da nauci od Lorenca! &+I}\
        L.L. kada sam spomenuo da bi Simonceliju trebali da daju Ducati tebi je nesto bilo smesno... &*#GI(] Svi se pomerise za po nekoliko mesta gore osim Haydena (3 mesta dole)... ^%@7f
        http://www.youtube.com/watch?v=UYxxg...eature=related

Comment

Jao,ovaj Dovi me iznervira,svaka cast Marku!!! #$&+|r #$&+|r #$&+|r.A Dani nije izdrzao na petom mestu.
          FORZA DANI PEDROSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sigpicFORZA BAYERN MUNCHEN

Comment

Simoncelija je defanzivna voznja pred poslednju krivinu kostala podiuma. Sve u svemu napreduje iz trke u trku, bice jak sledece sezone.
            http://www.ebike-ridingtips.co.uk/vi...file=rossi.flv

Comment

Lorenzo sjajan, svaka cast, Rossi dosta usporio nakon sto ga je Lorenzo obisao, medjutim odlicna trka.. Dovizioso dosta dobar danas, zadnje obilazenje Simoncelli-a odlicno.. Simoncelli dosta dobar, takodje, nadam se da ce sledece sezone biti jos bolji.. Stoner.. Po obicaju pao.. Nemam komentar.. Pedrosa mogao biti bolji, ali u svakom slucaju dobro.. Sjajna trka, nadam se da ce Valencia biti jos zanimljivija.. Jos jednom cestitke Lorenzu i Lorenzovim fanovima..
              Mistakes make us who we are.

Comment

ima li gde da se pogleda 125cc osim na sport klubu 239383747 uz paket hddhhddhhdhdhdhdhdhd6

Comment

[quote author=srdjan2106 link=topic=2952.msg186876#msg186876 date=1288534565]
                  ima li gde da se pogleda 125cc osim na sport klubu 239383747 uz paket hddhhddhhdhdhdhdhdhd6
                  [/quote]
                  Net jedino rjesenje &*(@W6
                  Mistakes make us who we are.

Comment

[quote author=Miss Poison link=topic=2952.msg186873#msg186873 date=1288534461]
                    Lorenzo sjajan, svaka cast, Rossi dosta usporio nakon sto ga je Lorenzo obisao, medjutim odlicna trka.. Dovizioso dosta dobar danas, zadnje obilazenje Simoncelli-a odlicno.. Simoncelli dosta dobar, takodje, nadam se da ce sledece sezone biti jos bolji.. Stoner.. Po obicaju pao.. Nemam komentar.. Pedrosa mogao biti bolji, ali u svakom slucaju dobro.. Sjajna trka, nadam se da ce Valencia biti jos zanimljivija.. Jos jednom cestitke Lorenzu i Lorenzovim fanovima..
                    [/quote]
                    Hvala puno!Navikni se na cestitanje! h5g6k8
                    Ocekujem jos jacu borbu u Valensiji.Da se sad vratim na komentar dole.Lorenzo je sjajan naravno,najjaci Rossijev rival bez sumnje,uz duzno postovanje ostalih.Ali iako sam njegov fan mislim da nema Rossi sta da uci od Lorenza ili bilo koga drugog.Rossi je unikat,neponovljiv,sa razlogom najbolji.Sve sto je uradio,a i dalje radi tesko dace neko drugi uraditi.Lorenzo je sad ipak u boljoj formi,sa vecom zeljom za rezultate i pobede.Sto se Pedrose tice jos jednom se ispostavlja kao tacno ono sto sam rekao.Cim je neki duel gresi i gubi.Jeste povredjen ali koliko samo gresaka i presirokog hvatanja krivina.Vise od 8. mesta nije ni zasluzio kao ni da vozi tako jaku masinu.Simoncelli je bolji i to dosta i od njega i od Dovija,a Dovi ga je dobio iz jednog jedinog razloga.Repsol mnogo jaci od Gresinija na pravcu.Sve u svemu svaka cast Marcu za najbolji rezultat karijere u ovoj klasi.Bice jos bolje,doci ce i podijumi a i pobede,a nadam se i angazman za neki od najjacih timova.

Uzivao sam u samom pocetku trke,a i svi ostali su verovatno.5 vozaca u borbi za vrh.Mogli bi to i u buducnosti gledati ali umesto Dovija i Haydena bi tu bili Spies i Simoncelli.Sve u svemu konacno sve bolje i bolje trke i ocekujem jos bolju u Valensiji(govorim ovo po ko zna koji put h5g6k8 ).Rossi verovatno mnogo ljut zeli osvetu,a Lorenzo zeli da pred domacim navijacima potvrdi titulu i jos jednom dobije Rossija jer verujem da obojica zarko zele poslednji krug i takvu borbu.Mogli bismo to videti.Ako ne u Valensiji onda celu 2011,uz duzno postovanje Stonera i ostalih ali mislim da ce se na kraju sve svoditi na dvojicu najboljih.
                    sigpic

Comment

Estoril je Lorencova staza, kao sto je ostrvo Filip Stonerova i Mudjelo Rosijeva.
                      Odlican posao Lorenco. Cestitam svim njegovim fanovima. Zasluzio je pobedu.

Comment

Uf ima srcka da me udari do kraja trke... Pol bas nema srece :S a iva kisa sve jace i jace pocinje da pada na ciljnom pravcu :S !

Comment

Crvena zastava!!!Pol ima drugu sansu,a Terol i pogotovu Markez nemaju srecu.
                          FORZA DANI PEDROSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sigpicFORZA BAYERN MUNCHEN

Comment

[quote author=pDv. link=topic=2952.msg186908#msg186908 date=1288536297]
                            Uf ima srcka da me udari do kraja trke... Pol bas nema srece :S a iva kisa sve jace i jace pocinje da pada na ciljnom pravcu :S !
                            [/quote]
                            Pol bas ima srece, sad ce startovati sa 4 mesta, tik iza vodecih ;)
                            http://www.ebike-ridingtips.co.uk/vi...file=rossi.flv

Comment

Nisam gledao trku. Jel bila dobra ( naravno da jeste cim je Lorenzo pobedio) ? Nadam se da nije izvodio neku glupost nakon trke
                              JUST PUNK

NO NATIONS
                              NO RELIGION
                              NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

[quote author=MLADOSTLE link=topic=2952.msg186910#msg186910 date=1288536482]
                                Crvena zastava!!!Pol ima drugu sansu,a Terol i pogotovu Markez nemaju.
                                [/quote]

Ajmo sad Pol... startuje sa 4 mesta... ovo mu je poslednja sansa u ovom sampionatu,ako je sad ne iskoristi gubi titulu... da te pitam nesto ja sam nacuo da pol prelazi u moto2 da li je to istina i u koju ce ekipu ??? bilo bi extra da predje sa titulom...

Comment

Working...
                                X