Announcement

Collapse
No announcement yet.

bwin GRANDE PREMIO DE PORTUGAL 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: bwin GRANDE PREMIO DE PORTUGAL 2010

Može link al ja neam GIGA !!! prekoraćo 50 km fuj
    Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

Upropasti kisa danasnju uzivanciju taman sam se obradovao sto ne idem u skolu i mogu gledati moto gp a ono glupa kisa :S nadam se da ce za vikend biti lepo vreme i da ce rossi da pobedi :P %QWT&W

Comment

Lorenzo najbolji na FP2.To majstore idemo u istom ritmu do kraja vikenda.Hayden 2. a Rossi 3.
        sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2952.msg185532#msg185532 date=1288380498]
          Lorenzo najbolji na FP2.To majstore idemo u istom ritmu do kraja vikenda.Hayden 2. a Rossi 3.
          [/quote]
          Moze tako da zavrsi trka, meni ce biti ok. Cuo sam da Lorenzo sprema neko slavlje na temu Halloween
          JUST PUNK

NO NATIONS
          NO RELIGION
          NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

[quote author=Lorenzo-fan link=topic=2952.msg185537#msg185537 date=1288380689]
            Moze tako da zavrsi trka, meni ce biti ok. Cuo sam da Lorenzo sprema neko slavlje na temu Halloween
            [/quote]
            Jedva cekam da vidim sta ce ludak da uradi,naravno treba prvo pobediti,ali kontam da oce.Meni je svejedno ko je drugi i treci,bitno mi je da je prvi Lorenzo.Videcemo i sutra jos kako koji vozac izgleda kakva su im zasad podesavanja.U svakom slucaju ova staza mu savrseno lezi.Imam osecaj da ce nestati u daljini.
            sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2952.msg185539#msg185539 date=1288380884]
              [quote author=Lorenzo-fan link=topic=2952.msg185537#msg185537 date=1288380689]
              [/quote]
              Jedva cekam da vidim sta ce ludak da uradi,naravno treba prvo pobediti,ali kontam da oce.Meni je svejedno ko je drugi i treci,bitno mi je da je prvi Lorenzo.Videcemo i sutra jos kako koji vozac izgleda kakva su im zasad podesavanja.U svakom slucaju ova staza mu savrseno lezi.Imam osecaj da ce nestati u daljini.
              [/quote]
              I ja imam taj osecaj. To on uvek radi na Estorilu ( i na jos nekim stazama )
              JUST PUNK

NO NATIONS
              NO RELIGION
              NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

[quote author=Lorenzo-fan link=topic=2952.msg185541#msg185541 date=1288381006]
                [/quote]
                Le Man mu takodje lezi,a u Valensiji na samoj zavrsnici sezone ocekujem paklenu trku.
                sigpic

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2952.msg185336#msg185336 date=1288344358]
                  Bolje da su dosli kod nas, sunce, nema vetra, super za voznju %QWT&W
                  [/quote]
                  A gde da voze? Na Uscu? &Q45q@%
                  http://www.youtube.com/watch?v=UYxxg...eature=related

Comment

[quote author=nnebojsa link=topic=2952.msg185570#msg185570 date=1288382385]
                    [/quote]
                    Mogla bi se napraviti ulicna trka u Jagodini. h5g6k8 Sredice Palma nesto ne sumnjam.Inace se i prosle godine nesto spominjalo kako Palma zeli da pravi stazu tu negde kod Jagodine.Pa ko zna?
                    sigpic

Comment

[quote author=nnebojsa link=topic=2952.msg185570#msg185570 date=1288382385]
                      [quote author=vesna8.11 link=topic=2952.msg185336#msg185336 date=1288344358]
                      Bolje da su dosli kod nas, sunce, nema vetra, super za voznju %QWT&W
                      [/quote]
                      [/quote]
                      Moze u Somboru na zaobilaznici. Tamo se svaki dan bajkeri trkaju
                      JUST PUNK

NO NATIONS
                      NO RELIGION
                      NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

Sredice nesto ludi Palma ne sekiram se ja. h5g6k8
                        sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2952.msg185550#msg185550 date=1288381406]
                          [quote author=Lorenzo-fan link=topic=2952.msg185541#msg185541 date=1288381006]
                          [/quote]
                          Le Man mu takodje lezi,a u Valensiji na samoj zavrsnici sezone ocekujem paklenu trku.
                          [/quote]
                          Ne zaboravite agregate. Lorencov poslednji motor je već polovnjak, kao i Rosijev. Njegov, čak, ima trku više. Ovo je labudova pesma, što se tiče Lorenca i pobeda ove sezone. Valensija je Pedrosina, definitivno.

Comment

[quote author=3006 link=topic=2952.msg185589#msg185589 date=1288383228]
                            Ne zaboravite agregate. Lorencov poslednji motor je već polovnjak, kao i Rosijev. Njegov, čak, ima trku više. Ovo je labudova pesma, što se tiče Lorenca i pobeda ove sezone. Valensija je Pedrosina, definitivno.
                            [/quote]
                            Ne ocekujem previse od Pedrose zbog povrede,a ako ne mogu Rossi i Lorenzo da budu konkurentni u Valensiji,onda bi Stoner mogao da dobije,mada mislim da mogu.Naravno Stoner i dalje ostaje u konkurenciji.Ducati mu odlicno sad izgleda.
                            sigpic

Comment

Odgledala sam intervjue sa "glavnim" akterima ove trke.
                              Pedroza ne ocekuje mnogo, jos se nije dovoljno oporavio, ali ce pokusati na sutrasnjem treningu i kvalifikacijama da napravi neki pomak.
                              Stoner se zalio na nedostatak vremena za pravo podesavanje, mada je generalno zadovoljan i ocekuje da ce to sutradan resiti.
                              Lorenco je optimista, mada imaju jos dosta da rade, jer je samo jedan krug uspeo da odveze onako dobra, a to nije ni priblizno dovoljno za trku.
                              Rosi je najzadovoljniji, bar mi tako deluje. Spremili su podesavanja i za kisu i za suvo, ostaje im jos malo da porade na 4. sektoru, posto su na ostalim, pogotovu prva dva, najbrzi.
                              Neizvesno.

Comment

POBEDICE BEN SPIES AKO OSTVARI DOBAR REZULTAT U KVALIUFIKACIJAMA. VREME JE DA OSTVARI POBEDU. ON JE RODJENI SAMPION!
                                JA IMAM SAMO OSNOVNI PROGRAM SPORTKLUBA I ZBOG TOGA NECU GLEDATI DANAS TRENINGE,JEL IMA NEKA KLADIONICA GDE MOGU DA SE GLEDAJU TI OSTALI PROGRAMI SPORTKLUBA 3,4...

Comment

Working...
                                X