Vidis urose da covjek tad nije bio na forumu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Originally posted by RRondo9 View PostIgra li neko ovde Assassin's Creed?
To i GTA V su jedine igre koje cekam ove godinei cekam, i mucim se da skinem i probam Max Payne 3 na ovaj usrani net od 1.5mb/s :@ Sto se tice GTA V, ko zna koliko cemo jos cekati na njega, mozda to bude oktobar ove godine, a mozda i prolece 2013
sve u svemu ima da otpadne i kicma i oci kad to bude izaslo
Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Izlazi do 31. marta 2013. Sigurno.
E sada, posto ta kompanija koja poseduje Rockstar Games zeli da ima neki profit, ne znam ni ja koliki, u fiskalnoj 2013. godini (april 2012 - mart 2013), a to je moguce samo ako izadje GTA V, verovatno cemo ga videti do kraja ove godine.
Ovo vazi samo za konzole, vi na PC-u cete morati jos da se nacekate (ako uopste bude izlazio za PC)
Jbt, koliko sam ja samo zaludjen ovim...sigpic
Comment
-
Ma znam sve brate... Znam da mora da odugovlace sa GTA IV pogoto sto su sad izbacili Max Payne 3. Prvo to da fino prodaju, sve oni lepo planski rade ;) GTA V izlazi naravno i za PC, pitanje je samo da li ce izaci istog dana kada i za konzole, ili ce da nastave trend da izadje nesto kasnije. Ipak, najveca zarada je na konzolama, pa tek na PC-u, razlog, svima dobro poznat
p.s. kupice i sirotinja konzole, kad tad :POriginally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by apacrow View Postjos jedna potvrda da treba citati, pardon gledati forum
props to uki
На крају сам пробао на гугл транслејту распалом и каже: "Реквизити за Уки".
Туга.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
Comment