Vidis urose da covjek tad nije bio na forumu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Originally posted by RRondo9 View PostIgra li neko ovde Assassin's Creed?
To i GTA V su jedine igre koje cekam ove godineOriginally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Izlazi do 31. marta 2013. Sigurno.
E sada, posto ta kompanija koja poseduje Rockstar Games zeli da ima neki profit, ne znam ni ja koliki, u fiskalnoj 2013. godini (april 2012 - mart 2013), a to je moguce samo ako izadje GTA V, verovatno cemo ga videti do kraja ove godine.
Ovo vazi samo za konzole, vi na PC-u cete morati jos da se nacekate (ako uopste bude izlazio za PC)
Jbt, koliko sam ja samo zaludjen ovim...sigpic
Comment
-
Ma znam sve brate... Znam da mora da odugovlace sa GTA IV pogoto sto su sad izbacili Max Payne 3. Prvo to da fino prodaju, sve oni lepo planski rade ;) GTA V izlazi naravno i za PC, pitanje je samo da li ce izaci istog dana kada i za konzole, ili ce da nastave trend da izadje nesto kasnije. Ipak, najveca zarada je na konzolama, pa tek na PC-u, razlog, svima dobro poznat
p.s. kupice i sirotinja konzole, kad tad :POriginally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by apacrow View Postjos jedna potvrda da treba citati, pardon gledati forum
props to uki
Туга.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
Comment