Originally posted by Black Mamba 24
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Originally posted by Ljuba90 View PostMoram malo Bledi...necu biti tu veceras da gledam kako matorci gube
salim se...mislim da ce veceras konacno da pobede
Kako to Ljuba fino politicki uvali kosku.
Vala ako ne dobiju veceras mrtvu minesotu, ne znam koga ce.
I ja kazem Mamba samo spamuje, ko njemu dade moderatorsku stafetu.
Comment
-
Sto su se kosarkasi raspucali sa ovim grupama,polako
Mogu li ja napravit o Omer Asik-u
Ja sve cekam hoce li T-Mac napraviti o Rose-u,a on hladi jajaTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Ja cekam da Joe Cole napravi grupu o Gerrard-u da uđem kada sam vec usao u pola, ali nista....
Mamba me preduhitrio, vidim otvaraju se grupe, pa tu naravno najbolji bek lige ne sme da izostane, mora D-Wade biti tu...sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostJa cekam da Joe Cole napravi grupu o Gerrard-u da uđem kada sam vec usao u pola, ali nista....
Mamba me preduhitrio, vidim otvaraju se grupe, pa tu naravno najbolji bek lige ne sme da izostane, mora D-Wade biti tu...
Ajde JC,pravi i kapitenu.sigpic
Comment
-
Sad cu,nisam neozbiljan ko vas dvojica,neki modovi i rade nesto,evo npr.ja sa ovde od 7 ujutro i samo radim
Imam osjecaj da cu ubrzo biti milion grupaTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
Comment