D-Wade idi vezbaj,sta ovde dangubis po forumu,sta ti mislis sa sobom???
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostD-Wade idi vezbaj,sta ovde dangubis po forumu,sta ti mislis sa sobom???sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostKo ce,kada se ne brines sam za sebe?!?Last edited by D-Wade; 18-07-11, 20:53.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Dobro brate, necu vise......sigpic
Comment
-
Pa kako nije kada si stalno drzao avatar na kome su bili Guns-i?
Ako budes u BG idi covece i sam na koncert, sta ima veze? Ja sam 2004. isao sam na Metallic-u. Dva i po sata przenja na stadionu Partizana i nije mi trebao niko da me uznemirava. Mada tamo uvek nadjes nekoga za drustvo. Jbg. bilo oko 50.000 ljudi.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Branislav View PostPa kako nije kada si stalno drzao avatar na kome su bili Guns-i?
Ako budes u BG idi covece i sam na koncert, sta ima veze? Ja sam 2004. isao sam na Metallic-u. Dva i po sata przenja na stadionu Partizana i nije mi trebao niko da me uznemirava. Mada tamo uvek nadjes nekoga za drustvo. Jbg. bilo oko 50.000 ljudi.
Sta je ovo Bane, nema zena vise??Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Branislav View PostBice, bice! Sada smo malo u "music mode-u".
Da se nisi kakve droge dosuk'o?? ;)Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Branislav View PostPa kako nije kada si stalno drzao avatar na kome su bili Guns-i?
On im je bio sve,kada je otisao Gunsi su se poceli raspadati.;)sigpic
Comment
-
Originally posted by Branislav View Post
Njet, njet. Ja se sa time ne bavila!
De vrati do sutra one stare avatare, ovo me plasi...sve psiho-avatariTakođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
Comment