Originally posted by miloolja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
-
Originally posted by Bledi View PostNe bih se uopste bunio i da steknem pojam o tome. Ponecu kirby usisivac inace, usisava k'o lud.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Bledi View PostPa imas usisivac, ali mozda nema ko tako dobro da usisava dok ti pricas.
Inače, ja sve stignem, don't worrysigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostHvala, imam
Originally posted by Bledi View PostPa imas usisivac, ali mozda nema ko tako dobro da usisava dok ti pricas.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostBudi Bog s tobom, ko još noću usisava
Inače, ja sve stignem, don't worry
Drago mi je da stizes sve, samo izgleda ne stizes da isturpijas nokte, vec dva sata to radis.
Comment
-
Originally posted by Branislav View PostHahahahahaaaaaa...pa nema sada vrdanja i tih decijih fora. Sad se bori kao musko jer si na NBA pdf-u, a ne tamo gde se navija za Pederera!
Originally posted by Bledi View PostDrago mi je da stizes sve, samo izgleda ne stizes da isturpijas nokte, vec dva sata to radis.
Sve mora da vam se objašnjava, ccccccc...Last edited by miloolja; 26-06-11, 23:51.sigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostKakvo vrdanje crno, kada imam kirby
Dragi moj, to je u prenosnom značenju i slično je sa ovim
Sve mora da vam se objašnjava, ccccccc...
Draga moja, i ono moje je bilo u prenesenom znacenju, iskazano kroz doticni smajli " ", ali cccc, da pojasnim, sprdam se malo.
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostBane zar stvarno mislis da neko moze da navija za onog Pederera?Pa to ljudi samo tako pricaju da unesu zanimljivost na forum,kakav crni Pederer.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Bledi View PostJos ako imas peglu sa titanijumskom plocom, ti si zena mog zivota.
Draga moja, i ono moje je bilo u prenesenom znacenju, iskazano kroz doticni smajli " ", ali cccc, da pojasnim, sprdam se malo.
Ah... da tu peglu... nemamsigpic
Comment
-
I možda ovo ne bih stavila, ali to "dobra kuca" mi se ne dopada
sigpic
Comment
-
Comment