Originally posted by miloolja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
-
Originally posted by Branislav View PostTu sam te cekao ptico! Pa kada cemo na kaficu da malo procaskamo o trenutnoj politickoj situaciji na Bliskom Istoku? Znas ono, da se druzimo jer kazes da je prijateljstvo izmedju suprotnih polova moguce!
NIKAD!
Ja znam da NEMA prijateljstva između suprotnih polova.
Možda tamo negde dok hormoni, pogotovu dečacima ne počnu da luduju, posle toga....
Sve posle toga je interes, uglavnom znamo kakav...;)sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostJa to rekla?????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
NIKAD!
Možda tamo negde dok hormoni, pogotovu dečacima ne počnu da luduju, posle toga....
Sve posle toga je interes, uglavnom znamo kakav...;)
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostJa to rekla?????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
NIKAD!
Sve posle toga je interes, uglavnom znamo kakav...;)
A interes uvek postoji, nema te osobe koja se ne zapita, a "sta ima tu korisno za mene", pre nego sto krene u kohabitaciju.
Comment
-
Originally posted by Bledi View PostKoliko sam upoznat devojcice prvo krecu sa ludilom, ili sam mozda ja lose ucio na biologiji u osnovnoj skoli?
A interes uvek postoji, nema te osobe koja se ne zapita, a "sta ima tu korisno za mene", pre nego sto krene u kohabitaciju.
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Bledi View PostKoliko sam upoznat devojcice prvo krecu sa ludilom, ili sam mozda ja lose ucio na biologiji u osnovnoj skoli?
A interes uvek postoji, nema te osobe koja se ne zapita, a "sta ima tu korisno za mene", pre nego sto krene u kohabitaciju.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Ne znam da li ste svesni, ali u svakom trenutku ocekujem MVP-a da iskoci i napise nesto u svom stilu. Pobice vas sve....
A, tema razgovora, vam je blago receno, fascinantna.
Ae uzivajte !sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostZnaš i sam da nam je reforma školstva preko potrebna, tako ne znam šta da ti kažem
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Nista mi nemoj govoriti, znam i sam. Nista decu da nauce kako valja.
Sreca pa postoji ovaj internet, i slobodne enciklopedije, i gle vidi cuda, opet devojcice pocinju prve da luduju. Ova moja nastavnica biologije bila dobra izgleda, steta sto je otisla u penziju. Nego se ja brinem za ove ostale mladje narastaje, njih neka devojka moze prevariti pa im reci isto sto i ti, a oni nece imati pojma.
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostNe znam da li ste svesni, ali u svakom trenutku ocekujem MVP-a da iskoci i napise nesto u svom stilu. Pobice vas sve....
A, tema razgovora, vam je blago receno, fascinantna.
Ae uzivajte !
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Bledi View PostNista mi nemoj govoriti, znam i sam. Nista decu da nauce kako valja.
Sreca pa postoji ovaj internet, i slobodne enciklopedije, i gle vidi cuda, opet devojcice pocinju prve da luduju. Ova moja nastavnica biologije bila dobra izgleda, steta sto je otisla u penziju. Nego se ja brinem za ove ostale mladje narastaje, njih neka devojka moze prevariti pa im reci isto sto i ti, a oni nece imati pojma.sigpic
Comment
-
Svi hocemo mambine drugarice! Obecao i sada ce to da ispuni inace...+
Originally posted by miloolja View PostJoj što "volim" te naivne
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Last edited by miloolja; 26-06-11, 23:36.sigpic
Comment
Comment