Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostAko upadnem na budzet na ETF-u dodjite svi u BG,onima koji nisu blizu BG-a placam i putne troskove.
Takodje, verovatno imas dobre drugarice, a ako i one prisustvuju tom dogadjaju, racunaj na mene i Branislava. Ali malo starije da budu.
Comment
-
Ma necemo da pominjemo zenske, da vam pravimo zazubice, pa da se secate, ah kako je bilo lepo biti mlad, i sve te devojke koje su bile lake. :P
E pivo mi se pije od pre par dana, kad sam brao visnje sa drustvom na onom suncu ludom, i imali malu pauzu, seli a gazda doneo hladno pivo, uh, zaljubio sam se.
Comment
-
Opasan ovaj Bledi, gde ste našli s njim da se kačitesigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostAko upadnem na budzet na ETF-u dodjite svi u BG,onima koji nisu blizu BG-a placam i putne troskove.
Bice veselo, bice perverzno!I Love Drugarice!
I nemoj da si nas slucajno prevario!
Btw. Bledi ti ja dao savete, upustva i sve ostale smernice oko tih drugarica!
@Bledi
Al' ce biti "veselo i jebeno"!
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Bledi View PostDrago mi je da si razumna.dok oni
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Last edited by Branislav; 26-06-11, 22:16.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Ima Mamba "fine" drugarice....sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
Comment