Originally posted by T-Mac
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostStokton sa 100 godina i Magic posle side bi bili potpuno unisteni od ove dvojice, Pipen vs James all day long, ako ubacis Howarda u ovu ekipu gde bi bio da nije drvo, lagana pobeda. Ne pricam da su ovi veca imena, nisu nikako ali da bi ih pojeli pre svega fizicki, 100% Pa Barkli je bio prva cetvorka a visok je 198, jednostavno bi ih preskocili, pretrcali unistili. Dzabe sto ovi vise znaju."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Originally posted by Ernesto View Post90-ih je igra bila 4 puta "more physical" nego danas, nije bilo ticky-tack faulova, bio dozvoljen hand check. O cemu ti pricas?
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostStokton sa 100 godina i Magic posle side bi bili potpuno unisteni od ove dvojice, Pipen vs James all day long, ako ubacis Howarda u ovu ekipu gde bi bio da nije drvo, lagana pobeda. Ne pricam da su ovi veca imena, nisu nikako ali da bi ih pojeli pre svega fizicki, 100% Pa Barkli je bio prva cetvorka a visok je 198, jednostavno bi ih preskocili, pretrcali unistili. Dzabe sto ovi vise znaju.sigpic
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostNe daj boze da oni sa ovim fizikalijama danas imaju pravo da u odbrani koriste hand check. Ne bi ovi dosli do kosa. Durent sa 207 na trojci i James sa 203 i 120 kila na cetvorci protiv Pipena i Barklija... Deron CP Russ na pleju protiv Magica posle side i Stoktona od koliko, 36 cini mi se? Jedini matchup bi dobili mozda na dvojci gde bi Majkl bio protiv Kobija mada ni tu ne bi bas blistali jer koliko god dobro ga cuvao dobio bi Kobi svoje poene. Howard je mnogo pokretljiviji i skocniji od ove dvojice tako da se ni oni ne bi najeli 'leba previse naravno ne bi ni on ali pored Jamesa Durenta Kobija, who cares ne trebaju im njegovi poeni."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostJames je svakako najjaci igrac na terenu ako izuzmes centre. Ma meni je to nezamislivo da uporedjujem, ogromna razlika u fizikalijama, ogromna. Ne kazem da su bolji tim ali to je kao da sada sastavis 11 u fudbalu i das im da igraju protiv puno vecih imena iz 90tih, not even close."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
Comment
-
Originally posted by Ernesto View PostJordan, Pippen i Clyde bi spolja sve potrpali u dzep. Pa ova prva dvojica su ti dva najbolja odbrambena spoljna igraca u istoriji lige.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostNema igraca u dream team-u koji bi 1 na 1 cuvao Jamesa niti Durenta. Prvog zbog snage drugog zbog visine. Kako mislis da Pippen odradi nesto kada James dobije loptu na postu i jednostavno ga ugura do kosa, ima 20 kila vise nego Pippen tada. Sto se tice Durenta, od svih krila je brzi i puno visi. Sa druge strane, cak iako bi im dali puno problema u odbrani, ko sem Jordana ima dobar matchup u napadu?"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
Comment
-
Originally posted by Ernesto View PostLebron-u je 9 godina trebalo da nauci da treba da se spusti na post. Post igru si od Lebron-a mogao da vidis na tek pocetku ove sezone, kako je sezona odmicala ponovo je zaboravio da se spusta dole. Njega su mnogo slabiji igraci cuvali dole, a da ne pricamo o Pippen-u. Oba visoka iz starije generacije bi imala dobar matchup... Ko bi Magic-a cuvao sa 205? CP, Deron, Westbrook? Magic je mozda u to vreme bio slabiji u odbrani ali je i dalje klao u napadu.
Comment
-
ne znam koji tim je jaci, ali realno komsija i ja smo
danas ladno prebacili 20m drva tipa cerovina, i posle
toga jos smlavili kotlic paprikasa. video bi ovaj sad
drim tim, kad bi oni dosli do paprikasa - nikad!It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Originally posted by apacrow View Postne znam koji tim je jaci, ali realno komsija i ja smo
drim tim, kad bi oni dosli do paprikasa - nikad!Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by apacrow View Postne znam koji tim je jaci, ali realno komsija i ja smo
drim tim, kad bi oni dosli do paprikasa - nikad!
Comment
-
Comment
Comment