Announcement

Collapse
No announcement yet.

Off Topic Caffe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Uros94 View Post
    Једини ПЕС који готивим и играм је шест. Најјачи је и ненадјебив. Играм сад по некад са ортацима 12 на сонију у играоници.
    Што се тиче тога да ти забада НБА. Па јебо те патак, колики је интернет и ти не можеш да се распиташ мало... питај бре по форумима, питај овде, можда неко зна. Не бих одустао од тога да играм НБА за живу главу.
    Pitao sam ovde i na 6 drugih foruma jos. Stalno mie desava da dok sam u igrici, nakon nekog vremena se skroz zamrzne slika i posle nekoliko sekundi nestane i muzika. Sto se kompa tice, mogu da teram sve na najjacim detaljima, ali dzabe.

A sto se PES-a tice, sestica je stvarno nenadjebiva, ali mi nekako PES 11 lepse stoji uz srce PES 12 je po meni tesko sranje, uz osmicu, najgori deo igrice.
    sigpic

Comment

• Vratio je KONAMI ovog developera koji im je otisao posle sestice, ocekujem da 13 bude vrtoglavo poboljsanje. Trenutno je fifa bolja, realnija, detaljnija, kako hocete. Evo vec 3 godine se samo ona igra na turnirima, PES izbacen. Sto se tice WOW-a. Postoji glavni Boss u ekspanziji i cilj je da ga ubijes. Ima i jos gomila sporednih iz kojih ispadaju vredni itemi za gear. E sad kada se odrade svi questovi ostaje ti PVP sto i jeste najvece uzivanje igracima, to je ono arena, i kidanje. Da se razumemo nikada u zivotu nisam ukljucio WoW ali ovoliko znam.

Naravno FM08 bez ikakve konkurencije, 10 moze da se igra ako nekom smetaju zastareli rosteri ali igrica kao igrica, 08 milju iznad svih.

Comment

• Drugi komentar Hahahahahhaa

Kobe <3
        Last edited by LBJmvpFORlife; 31-05-12, 14:47.

Comment

• Originally posted by colke995 View Post
          Pitao sam ovde i na 6 drugih foruma jos. Stalno mie desava da dok sam u igrici, nakon nekog vremena se skroz zamrzne slika i posle nekoliko sekundi nestane i muzika. Sto se kompa tice, mogu da teram sve na najjacim detaljima, ali dzabe.

A sto se PES-a tice, sestica je stvarno nenadjebiva, ali mi nekako PES 11 lepse stoji uz srce PES 12 je po meni tesko sranje, uz osmicu, najgori deo igrice.
          Dovoljno sam vam drzao casove !

Comment

• Originally posted by LejkerBoy View Post
            Dovoljno sam vam drzao casove !
            Izvini molim te Moras da priznas da je ovaj PES 12 tesko sranje, ali tesko
            sigpic

Comment

• Pa uzivajte.

Comment

• Extreme idiots ima na jednom klipu svih 7 delova, milina

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                  Extreme idiots ima na jednom klipu svih 7 delova, milina
                  Pa postavi. Ali su fenomenalni, kako ulepsaju coveku dan, pa to je fenomenalno.

Comment

• Originally posted by colke995 View Post
                    Izvini molim te Moras da priznas da je ovaj PES 12 tesko sranje, ali tesko
                    Nije tolko los, ali je losiji od 11, pogotovo za medjusobno igranje.

Comment

• Evo nasao sam.

Comment

• To je taj Milina, gledali pre neki dan drugar i ja ceo, uzivas, sve ti lepo

Comment

• Jel ima neko da je maher za konfiguracije?
                          Originally posted by Brajkula
                          Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Човек гледао синоћ баскет

Arise, Serbia!
                            You fell asleep long ago,
                            And have lain in the dark.
                            Now wake up
                            And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Originally posted by MakiVW View Post
                              Jel ima neko da je maher za konfiguracije?
                              My self.
                              ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
                              I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

sigpic

Comment

• Originally posted by MakiVW View Post
                                Jel ima neko da je maher za konfiguracije?
                                Razumem se i ja solidno u konfe
                                sigpic

Comment

Working...
                                X